Foto bij Lesson 36 • Zayn

Written by xBrilliam

Zuchtend keek ik opnieuw naar mijn gsm, het was al 7u 's avonds en nog steeds had ik niks gehoord van haar.
"Zayn wat is er?" Ik keek op en keek direct in de bezorgde ogen van mijn moeder. "Felicite die nog niet heeft laten weten hoe het is, maar ik ga douchen." Ze knikte en kreeg een veel belovende glimlach rond haar lippen. Toen ze Felicite hier zag, had ze direct gezegd dat dat een goed meisje voor me was.

Ik stapte de douche uit en liep met een enkel een handdoek naar mijn kleerkast waar ik twijfelend voor stond. Gewoon een avondje naar de cinema? Ik nam een setje uit de kast en liet het op mijn bed vallen terwijl ik mijn boxer aandeed en terug keerde naar de badkamer voor mijn haar goed te leggen.
Sommige mensen zeiden dat ik ijdel was, maar je moest er toch altijd goed uit zien?

Ik zei snel gedag thuis, gaf mijn zussen nog een kus op hun voorhoofd en stapte op mijn fiets richting Liam. "Hello mate." Ik gaf hem een schouderklop en voor ik Niall een goedendag kon wensen, zat hij al op mijn rug. "Hup paardje, naar de cinema." Ik wandelde naar mijn fiets en liet dan Niall terug van mijn rug zakken.
Zwijgend, behalve dan Niall zijn gemompel over chips of popcorn, fietsten we naar de cinema en bestelden onze tickets.
"Zayn wat neem jij?" Ik mompel wat over popcorn en al snel neemt Niall chips, waarschijnlijk omdat hij weet dat hij toch nog de helft van mijn popcorn krijgt.

We laten ons zakken in de zeteltjes en zien dat de reclame nog bezig is, dus wenden we ons naar elkaar om nog even te praten. "Zayn, hoe zit het tussen jou en Felicite?" Ik kijk geschrokken naar Liam en begin te stotteren. "Gewoon, zelfde, euhm, bijles geven, meer toch niet?" Hij trok zijn wenkbrauwen op, waardoor Niall ook nog eens in de lach schoot en zowat de hele zaal ons aankeek. "En hoe was het gisteren? De bijles?" Ik slikte "Haar vriendje kwam en dacht dat ze hem bedroog met mij en toen hij me wou slaan, sprong ze ervoor.." Ik zag allebei de jongens me ineens met grote ogen aankijken en zachtjes knikte ik. "En ik heb haar vandaag nog niet gehoord." Ineens nam Niall mijn gsm die op mijn schoot lag en voor ik kon reageren, was hij al een sms aan het schrijven.
Hey Fe, hoe is het nu met je? Als je bijles wilt, gewoon eens even wilt praten of een knuffel nodig hebt, sms me he. x Zayn.
"Nee, Niall, nee!" Voor ik mijn gsm uit zijn handen kon nemen, drukte Liam op verzenden en allebei keken ze met een belovende glimlach aan. Net dezelfde als mijn moeder vandaag had gehad.


•••
Wat vinden jullie van Little Things? Ik vind het een prachtig liedje en ken de tekst al uit mijn hoofd.
Gaan jullie naar het One Direction concert in mei? (de 1e voor Belgie en de 3e voor Nederland)
Wij gaan waarschijnlijk samen, oke niet waarschijnlijk, als we tickets hebben gaan we samen!

x Isolde.

Reacties (23)

 • Love5sos

  IK WEET DAT JE DIT AL FUCKING 3 MAANDEN GELEDEN HEBT GESCHREVEN MAAR IK GA TOCH REAGEREN OMDAT IK NAAR HET CONCERT GA! WOEEHOEEEE! DIT BERICHTJE IS INDERDAAD CAPS LOCK WAARDIG!

  6 jaar geleden
 • DROWNER

  Ed sheeran heeft dat liedje voor hun geschreven XD

  6 jaar geleden
 • LoveIsLouder

  Moooooooii,,(H)

  6 jaar geleden
 • Karrueche

  Supervet. Ik wil indd ook heel graag en het geld is ook no problemo, alleen doen mijn ouders nog een beetje moeilijk omdat ik ook al naar Chris Brown en Joe Brooks ga.

  6 jaar geleden
 • numbnut

  Ik hou van little things!
  En ja ik ga kaartjes proberen te krijgen!
  Snel verder!lik hou van dit verhaal
  Xxx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen