Cath's outfit

      Mijn wenkbrauwen lichtjes opgetrokken kijk ik naar het kleine podium midden in de aula. Vanzelf probeer ik de ene persoon te vinden waar me dit aan doet denken maar ik kom alleen uit op Niall. Zijn blauwe ogen steken scherp af van de menigte en met een kleine glimlach kijkt hij naar me. En deze glimlach kende ik, het is niets goeds.
      Ik draai me met een zucht om als ik merk dat er allemaal instrumenten op worden gedragen. Gewoon één van de band optredens, elke maandag in de pauze. Om de maandagen wat op te vrolijken. Nou het lukte. Not.
      Voordat ik me een weg kan banen door de menigte voel ik een hand door mijn pols. Ik draai me om terwijl mijn ogen Francis ontmoeten die doordringend aankijkt. Ze draait haar hoofd weg naar de podium en ik volg haar blik.
      En dat haalt me over om eindelijk is een maandag te kijken naar de band.
      Ik bestudeer Harry die een donkerblauwe vest draagt met zijn jeans, het was bijna het omgekeerde van wat ik aanhad. En de kleuren pasten bij elkaar...
      Ik frons mijn wenkbrauwen als ik merk wat ik op dat moment denk en probeer mijn hoofd helder te krijgen. Fixen Cath, hij gaat zingen. Dat is de enige reden waarom je hier staat. Je bent nieuwsgierig naar zijn zang.
      Voor een paar seconde lijkt het net alsof hij zich klaar stelt voor zijn nummer, maar daarna schieten zijn ogen opeens door de leerlingen. De meeste kijken deze kant op, de anderen gaan verder met hun gesprek. En dan heb je Francis en ik die ergens tegen een paal leunen en hem bestuderend aankijken. Eigenlijk zijn we best vreemd.
      'Students... We need a guitarist.' Ik frons mijn wenkbrauwen als hij niet begint te zingen en probeer mijn frustratie binnen te houden. Keek ik een keer wél mee, gingen ze eerst een koffiepauze houden.
      'We tried all the boys from this school but we can't find the right guitarist... So now we want to use this thirty minutes to find our perfect band girl.' Hoofdschuddend gris ik mijn rugzak van de grond. Ik zwaai hem op mijn schouders terwijl ik me omdraai zodat ik ergens anders kan staan en dit niet aan hoef te zien. Deze school heeft geen talent, niemand speelt een instrument. Het enige wat ze doen is hun make-up checken tijdens de lessen en praten over hun enorme cup maat.
      Dit keer haal ik de enorme klapdeuren van de aula voordat ik geschrokken stil blijf staan. Ik hoor een enorme strijdkreet achter me.
      En natuurlijk zijn het de twee personen die weten dat ik gitaar speel.
      'Catherine plays guitar!' Gillen Francis en Niall tegelijk terwijl ze weer een strijdkreet maken. Hierdoor draait de hele aula zich om naar me en snel probeer ik me uit de voeten te maken.
      Twee football spelers komen voor me staan als een enorme muur dat voor me wordt gehouden. Voor een seconde overweeg ik om ze tegen hun ballen te trappen en zo weg te rennen maar ik hoor mijn naam al door de boksen.
      'Catherine Mathers, right?' Hoor ik één van de bandleden van Harry door hun eigen microfonen vragen. Ik merk hoe ze Harry een paar keer tegen zijn schouder duwen terwijl zijn hoofd geschrokken staat.
      'Yeah... erm, sure.' Hoor ik zijn twijfelende stem.

Ja, ik heb jullie een tijd in de steek gelaten. Maar ik ben weer terug. En ik zal het verhaal pittig leuk maken.
Motiveer me met kudo's en reactie donaties! Ze gaan naar het goede doel... Ik ben het goede doel.

Reacties (27)

 • ColourSong

  love it babe! allready looking forwart to the next part! xx

  7 jaar geleden
 • Clove8

  neee ik wou verder naar het volgende hoofdstuk is die er niet please laat die er komen:)dit verhaal is echt geniaal love it(H)

  7 jaar geleden
 • Ollie

  Haha, dit gaat leuk worden :')

  7 jaar geleden
 • iheartgomez

  Dit verhaal is echt geweldig! Snel verder! <3

  7 jaar geleden
 • Sierrea

  cuwl:D
  HEEL SNEL VERDER! D:
  en srs ik ga een monster op je afsturen omdat je me in de steek gelaten hebt D:
  IK DACHT DAT WAT WIJ HADDEN ECHT WAS D:
  lol nee jk je kent me nieteens xDD
  maar snel meer hoofdstukjes? :3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen