Ik leg mijn rugzak twijfelend op de grond als ik de drie trappen bereik die me op het kleine podium helpen. Gelijk wordt er een gitaar in mijn handen geduwt.
      'Seriously?' Roep ik luid terwijl ik een paar keer tik op het houten ding. Ik trek mijn lip vol afschuw op. 'What am I supposed to do with this.. object?'
      De bandleden kijken me allemaal aan alsof ze nog nooit een meisje in hun leven hebben gezien. Alsof ik één van de wezens ben die je bij Supernatural ziet. Alleen Harry is de gene die één van de andere gitaars oppakt. Nu kijken de jongens hem vreemd aan.
      Eén van de andere gitaristen schuift de microfoon van zich af terwijl hij een vragend gebaar maakt. 'We only play acoustic Harry, what are you doing.'
      Ik steek mijn wenkbrauwen op vol afschuw, irritatie en belediging. 'Well I only play those guitars, I guess you have to find someone that plays those things... Try Taylor Swift.' Ik trek mijn schouders op terwijl ik weer wil omdraaien.
      'No wait...' Hoor ik Harry naar me roepen, achtervolgd met een heleboel gesmoes. 'She's good, I swear bro I heard her play.' De getinte jongen, die naar mijn mening teveel zegt, kijkt me doordringend aan. Ik steek mijn wenkbrauwen op en hij wendt zich weer tot Harry. 'Are you sure this has nothing to do with your obsession?'
      Harry kijkt hem aan alsof hij een klap in zijn gezicht heeft gekregen.
      'I don't want to ruin your little moment lads, but you're kind of ruining my moment. It's called lunch.' Alle ogen staan weer gericht op mij en de getinte jongen zucht. Op dat moment weet ik weer waar ik hem van ken...
      Dit is Harry wants your number jongen. Oh mijn god.
      Ik neem de gitaar van Harry aan terwijl ik moeite moet doen om mijn walging weg te houden. De enige reden waarom ik normaal op het podium ben is voor de leerlingenraad. Dit was ver beneden mijn niveau.
      Ik voel alle ogen op me branden als ik de band van de gitaar om mijn schouder bind. Gelijk schieten mijn vingers naar de stem knoppen en verbaasd om de slechte manier waarop ze hem gestemd hebben kijk ik op.
      "Do you guys even know something about music?" Mompel ik tegen niemand in het algemeen.
      Ongeïnteresseerd probeer ik mijn aandacht op de muziek en jongens te houden. "Are you ready?" Vraag ik.
      Harry knikt terwijl hij zijn microfoon naar achter schuift. Hierdoor sta ik in mijn eentje helemaal voor op het podium. Vrolijk om mijn grote plek en spotlight kijk ik het publiek in.
      "I'll get used to this." Grinnik ik, ik hoor Harry zachtjes achter me mee grinniken.
      "Well she ain't afraid of standing out." Hoor ik de drummer zeggen en vol ironie draai ik me om. "Whoa, it took you 2 years to come up with that."
      Ik zet een glimlach op en kijk door het publiek. "Lets get this show started."

Dit schreef ik tijdens een verloving Omg, cheers to me. Op m'n mobiel. Met autocorrect. May the odds be ever in your favor. Damn right.
Ik heb morgen/vandaag, ligt eraan of ik niet in slaap gevallen ben, weer een trouwfeest. Lol. Dus ik zal tot vijf uur gaan schrijven. En ik zal veel gaan schrijven, PROMISE! Yeah. Awesome. Everyone's cool. I'm out.

Reacties (15)

 • Liquidlike

  Yes write little one //looks happy

  7 jaar geleden
 • perfectnarry

  Feyza, ik zou bijna vreemd gaan met deze story, maar ja, ik was al met die andere getrouwd, dus dat kan niet meer.

  7 jaar geleden
 • ColourSong

  Loved it as usual! hihi dit zou in het echt op onze school moeten gebeuren! xx

  7 jaar geleden
 • Cactussoep

  Lovely as always.

  7 jaar geleden
 • Clinomania

  Ik hou van dit verhaal ugh

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen