Tom KaulitzMet een mond vol tanden, geschokt, verrast en vooral vernederd kijk ik toe hoe Ria zich verplaatst tot mijn bed, zich languit laat vallen op haar rug. Ik kijk naar de vernieling die ik had aangebracht, dan terug naar Ria die om aandacht zucht. 'Je bent ook heel erg blij om me te zien, is het niet?' Arrogant bekijkt ze me alsof ik nu een gat in de lucht zou moeten springen. Radeloos leg ik mijn handen op mijn hoofd en zet alles even op een rijtje. Ria.

'Wat doe jij hier?' Ontzet bekijk ik haar en kruist ze de armen. Ze past niet op dat bed, ze past niet hier, ze past niet in Duitsland!
'Jou ex, veronderstel ik nu toch, heeft me uitgenodigd.' De nadruk die ze op het woord ex legt zorgt ervoor dat alles echter begint te lijken. Ria zit hier echt, Zarah heeft me echt gedumpt, mijn leven is echt een puinhoop geworden. Kreunend loop ik tot het bed en schud mijn hoofd. 'Ria, je kan hier nu niet zijn!' sis ik geïrriteerd. Ze wrijft haar roodgeschilderde lippen over elkaar heen en kijkt me bedenkelijk aan. 'En waarom dan niet? Als dat rare mens me zelf uitnodigt omdat ze zegt dat je me nodig hebt kan ik daar ook niets aan doen.' Ik bal mijn hand tot een vuist en vervloek Zarah in gedachten. Dat kreng.

Ik neem Ria bij haar arm en trek haar overeind. 'En toch ga je weg, nu meteen!' Terwijl ik denk dat ze mooi gaat luisteren, blijft ze stokstijf staan. 'Vergeet je niets, lieverd?' Ik kijk haar strak aan en zie hoe ze dichterbij komt. Ze neemt mijn hand en wrijft er met haar duim overheen. Zuchtend rol ik mijn ogen en laat mijn schouders zakken. 'Wat dan?' Ze knijpt in mijn wang en neemt vervolgens mijn kin beet. Langzaam trekt ze die naar onder en zijn mijn ogen op haar buik gericht. Een kleine bult is zichtbaar. Slikkend probeer ik mezelf wijs te maken dat het niet echt is. 'Het is er Tom.' fluistert ze zacht. Ze laat me los en ik zak op het bed neer.

Ze komt naast me zitten en klopt op mijn knie. 'Ik heb dit ook niet gewild Tom.' Ik kijk haar niet aan en staar naar de verloren foto op de grond. 'Maar het zij zo, ik laat het niet wegnemen.' Geagiteerd stoot ik haar schouder aan. 'Nou waarom niet? Ik weet dat je geen moeder wil zijn!' Ze glimlacht klein en legt haar hoofd op mijn schouder. 'Omdat het fijn is Tom. Het voelt gewoon zo goed.' Ze kijkt op en knipoogt. Hoofdschuddend val ik achterover op het bed. 'Nee, je wil me gewoon pesten, is het niet?' Ze giechelt waardoor ik het al goed genoeg weet. 'Ach kop op, je zal een geweldige vader zijn.' Ik sluit mijn ogen en denk na. Zou het?
Onaa Cruizze LatimoreGefocust op het mengen van de kaas in de macaroni, voel ik plots twee armen langs mijn buik glijden. Als ik niet meteen op de actie reageer voel ik een zacht kusje in mijn hals waardoor ik glimlach. 'Je ruikt lekker.' De verbazing in zijn stem doet me lachen en hem zijdelings aankijken. 'Ik of de macaroni?' Bedenkelijk kijkt hij over mijn schouder heen en por ik hem grinnikend. Hij drukt een kus op mijn lippen en kijkt me verliefd aan. Net als ik de woorden wil uitspreken schrikken we beiden op van een hoge gil. We draaien ons om en ik zie de roodharige vrouw, waarvoor ik een uur geleden deur had geopend, met een hand voor haar mond in de keuken staan. 'Ria...' Ik kan horen in Bill's stem dat hij liever had dat ze er niet was geweest. Ze haalt haar hand weg en ik kan enkel gemaakt glimlachen. 'Ik had niet gedacht jou zo gelukkig te zien in dit leven Bill.' Prompt houdt ik mijn adem in en kijkt Bill haar strak aan. 'Ik ben ook blij jou te zien, Ria.' Ze grijnst en knipoogt. 'Niet zo geprikkeld Billie.' Ze kijkt mij aan en ik kan echt niet raden wat er nu in haar hoofd omgaat. 'Jij bent die Onaa dan, nietwaar?' Ze bekijkt me met spot wat me niet echt aanstaat. Zeker niet nu Zarah zomaar door haar vervangen wordt. 'Dat heb je me al gevraagd toen ik je binnenliet, volgens mij heb je last van een kort termijn geheugen.' Ik draai me terug tot de potten en zie vanuit mijn ooghoeken hoe Bill zijn lach moet inhouden. 'Niet verwacht dat ze nog pit had ook, Bill.' Ik hoor haar voetstappen wegsterven en aap haar arrogant na. Grinnikend draait Bill me tot zich en kust hij lieflijk mijn lippen. Genietend sla ik mijn armen om hem heen, voordat ik zijn lippen langzaam loslaat. 'Dat had ik niet verwacht, stouterd.' Schouderophalend pruts ik aan zijn ketting. 'Ik mag haar niet, da's al.' Lachend plaats hij nog enkele kusjes voordat we ons naar de tafel vervolgen.


Met veel smaak eten beide jongens hun borden leeg. Gulzig schept Tom de borden weer vol om weder aan te vallen. Ik zou me vereerd moeten voelen maar nu gaat dat zeer moeilijk. Ria prikt in het eten net alsof het vergif is. Misschien was het beter zo geweest, ja. Opgelaten kerf ik extra hard met mijn vork in mijn bord. Bill kijkt meteen op, waardoor ik heilig glimlach. Hij grijnst en drinkt van zijn cola. Tom kijkt opzij, met de mond vol. Hij knaagt en slikt zijn eten door. 'En waarom doe je nu weer dwars?' Duidelijk geïrriteerd door haar gedrag. Ze kijkt hem beduusd aan en laat d'r vork los. 'Ik heb geen trek.' bromt ze nors en hij rolt zijn ogen. Het is even stil tot ze de vraag stelt waarop ik had gewacht. 'Waar is je ex Tom?' Ik verslik me in mijn eten en sta haastig op. Ik ren naar de keuken en drink water met tranen in mijn ogen. Ik hoor Tom verontwaardigd roepen en voel een hand langs mijn rug glijden. 'Gaat het lieverd?' Ik richt me tot Bill en zie dat hij met zijn mond vol, begint te knagen. Ik schiet in de lach en sla tegen zijn borst.


'Wat?Dat is ze nu toch of niet soms?' Met open mond kijkt Tom haar aan. 'Dat is ze niet! Nou zij zegt van wel maar ik zeg van niet.' Ze rolt haar ogen wat Tom meteen heeft gezien. 'Wat?' Ze haalt haar schouders op. 'Jij gelooft echt dat het goedkomt.' Hij knikt meteen overtuigd. Ik kijk Bill aan die Tom hoofdschuddend aanstaart. Ik moet toegeven dat Tom nu wel heel erg goedgelovig moet zijn. Plots gaat de deur open en loopt Zarah de woonkamer binnen. 'Als je over de duivel spreekt.' Tom stoot haar geërgerd aan. Ongeïnteresseerd kijkt ze langs hem heen. Zarah negeert beiden en loopt gewoon door naar de keuken. 'En wat is ze toch beleefd, eerst gaat ze gewoon niet eten en nu loopt ze ons voorbij alsof we lucht zijn.' Tom laat zijn bestek vallen en kijkt haar kwaad aan. 'Wat had je nu verwacht? Het is allemaal jou schuld!' roept hij plots uit. Ik schrik maar blijkbaar laat het Ria koud. 'Ach welnee, een kind maken doe je met twee playboy.' Hij staat op en trekt haar met zich mee. 'En dat wil ik wel even opgehelderd krijgen!' Bruusk trekt hij haar mee en begint ze tegendraads terug te trekken. 'Dat kan ook hier, Tom!' Spottend begint hij te lachen. 'Zodat je nog meer schade kan aanrichten zeker? Ik ken je al langer dan vandaag.' Met die woorden verdwijnen ze naar boven.


Tussen mij en Bill blijft het even stil tot ik me tot hem wend. 'Hoe kan Tom het met haar uithouden?' Hij schud zijn hoofd. 'Ik heb werkelijk geen flauw idee!' Zarah piept om de hoek heen en kijkt heen en weer. 'Zijn ze weg?' Bill knikt en opgelucht betreed ze de woonkamer. Ongemakkelijk stapel ik de borden en helpt Bill met afruimen. 'Ga maar.' Vragend kijk ik Bill aan die de borden afspoelt. 'Praat eens met haar. Er klopt hier iets echt niet.' Gehoorzaam knik ik en loop naar het terras. Ze blaast nicotine de lucht in en kijkt glimlachend om. 'Hey zusje.' Ik zeg maar niets en kijk haar strak aan. 'Wat is er?' Ik frons mijn wenkbrauwen maar zie geen verwijde pupillen. 'Staar me niet zo aan, wil je.' Ik zucht en neem de sigaret uit haar handen om zelf diep te inhaleren. 'Ik vroeg me af of je sinds kort drugs gebruikt.' Ze lacht zacht en zakt neer in een stoel. 'Je lijkt er vrede mee gesloten te hebben, Zarah.' vervolg ik bezorgd. Het slaat gewoon nergens op. Met een verwrongen blik kijkt ze me aan. 'Daar zou het ook op moeten lijken ja.' Niet begrijpend kijk ik haar aan. Ze zucht en vecht tegen opkomende tranen. 'Het haalt...gewoon niets uit om constant zielig te zitten doen. Ik weet dat Ria er enkel sterker uitkomt. Het doet Tom pijn en in het vliegtuig...' Ze stopt even en zucht trillend. 'Hij was er echt niet goed van...ik ik voelde me op een bepaald moment zo schuldig toen ik zei dat ik er een punt achter wou zetten. Hij wil me echt niet laten gaan, hij gaat er alles aan doen om me te overtuigen, om hem terug te nemen. Het is zwak Onaa ik weet het maar,... ik wil gewoon bij hem zijn.' Ze veegt een paar tranen weg, maar het heeft me eigenlijk niet echt wijzer gemaakt.

'Als ik Ria laat zien...dat ik sterker ben dan ze verwacht, kan ze zich niet gewonnen voelen.'

Reacties (2)

 • Raveness

  snel verder gaan please!!

  (K)(K)

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Ik moet die Ria niet, wat een bitch, zeg..
  Go Zarah!
  Snel verder!(flower)
  x

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen