Hallo lieve lezers

Bijdeze een nieuw hoofdstuk en wel nummertje 200!!
Ik heb het nog even spannend gehouden omdat ik vind dat meer lezers een reactie mogen achter laten. Of een kude mogen geven.

Ik wil deze lezers graag even bedanken, omdat zij wel laten blijken wat ze van mijn story vinden!
ClickClack, Blackflower en Appelpuding.

Kusjes Angelica.
Hartelijk bedankt!

Tom pov

Ik schuif Bill zijn broek over zijn heupen en tot mijn groote verbazing zie ik dat Bill een string aan heeft. ‘Sinds wanneer draag jij een string?’ en mijn mond valt open van verbazing. Bill begint te blozen. ‘ik had geen schone boxers meer, dus moest ik deze aan trekken. Vind je het heel erg?’ Erg? In tegen deel het is ongelovelijk sexy. Ik had nooit gedacht dat ik een man in een string zo sexy zou kunnen vinden. Maar ja, Bill is immers ook niet zo maar een man. ‘Bill ik vind je echt ongelovelijk sexy hier in , dus zorg alsjeblieft even dat je vaker geen schone boxers meer hebt.’ Bill zijn hoofd word nog roder en staat langzaam op. Wat gaat hij doen? Bill gaat naast het bed staan en draait zich met zijn rug naar me toe.Zijn boven lichaam draait hij en kijkt me verlijdelijk aan. ‘Vind je dit sexy?’ en hij gaat met zijn hand over zijn kont. Ik knik en ik voel hoe het bloed zich beneden ophoopt. Ik steek mijn hand uit en trek Bill weer terug op me. Hij zit nu half liggend op mijn schoot. Geen betere positie kan ik me wensen. Mijn hand glipt langs de rand van zijn slip naar binnen en streelt zijn lieslijntjes. Ik voel hoe er on de mijn handen kippenvel over zijn lichaam heen verschijnt. Ik weet dat hij hier van geniet. Ondank wat er gister gebeurt is weet hij zich aan mij over te geven. ‘Gaan we nog wat doen? Of hoe zit dat?’ haha meneer wordt ongeduldig. ‘Wat wil je dat ik doe schatje?’ vraag ik hem plagerig. Bill pakt mijn hand en legt hem op zijn erectie. ‘Verzin er wat leuks mee zou ik zeggen.’ En hij likt langs zijn lippen. Zachtjes streel ik de huid van zijn erectie. Wat zou ik hier toch allemaal wel niet mee kunnen doen. Ik trek zachtjes aan zijn lid en hoor hoe Bill onder mijn aanrakingen kreunt. Ik vind het geweldig om Bill zo te laten genieten. Ik krijg op eens een geweldig idee. Ik til Bill van mijn schoot af op bed. Ik loop naar mijn kledingkast en pak daar een stropdas uit. Bill kijkt me vragend aan waarop ik met een wenkbrauw wiebel wantwoord. Ik ga boven op hem zitten en pak zijn polsen ik bind ze achter de spijlen van het bed vast. Bill zijn ogen worden groot. Naast het bed ligt Bill zijn slaap masker. Ik doe hem voor zijn ogen en kijk naar het resulaat. Bill ligt machteloos op het bed en ik ga daar is goed misbruik van maken. Ik Bill op zijn borst en ga langzaam naar beneden. Ik merk aan Bill zijn gekronkel dat hij niet langer kan wachten totdat ik zijn vriend in mijn mond neem. Maar ik besluit hem toch nog even te plagen. Uiteindelijk pak ik zijn erectie tussen mijn lippen. 'Aaah' hoor ik Bill schreeuwen.

Reacties (7)

 • blackflower

  Finally nieuw hoofdstukje!!!!!! Woehoe en begint gelijk goed(yeah):9~

  Super duber snel verder
  i love you and your story(H)

  5 jaar geleden
 • emootje

  waaaauw je schrijft echt goeewd! snel verder!

  7 jaar geleden
 • Appelpudding

  Go tom go tom je bent de beste je bent de beste(hoera)
  Aaaw graag gedaan ik hou van reacties en kudo's geven ;D

  7 jaar geleden
 • ClickClack

  Jeeejjjj!! Graag gedaan hoor !
  Ik hou van reacties geven, en als ik een een hypere bui ben worden reacties soms ook een beetje overdreven groot, zoals deze nu bijvoorbeeld XD
  Jeeejjj Seks!! Haha @blackflower ik begrijp wat je bedoelt XD Heb ik ook
  We love twincest/twinseks!
  Oke haha ik ga nu maar eens stoppen met deze reactie en jou een kudo geven!!!!!xD
  Heel snel verder ajb!!!
  Xxxx

  7 jaar geleden
 • BRAINWITCH

  Me likes. & Waarom heeft Billy uberhaupt een string? x'D
  Snel verder!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here