Foto bij An unwanted visite

Alles goed, lezertjes? Wat vinden jullie (a)?

De volgende morgen word ik wakker en neem ik Lucas in me op, die vredig naast me ligt te slapen. Van zijn volle bos inktzwart haar naar zijn gesloten ogen, waar de meest prachtige ogen achter schuil gaan. Gevolgd door zijn rechte neus en prachtige jukbeenderen. Zijn mond is gesloten, maar zijn lippen vormen nog steeds iets aantrekkelijks. Ik laat mijn handen rusten op zijn brede schouders en dwaal af naar zijn gespierde borst.
'Dat is heerlijk wakker worden,' murmelt hij.
Ik snif. 'Mee eens.'
'Moet je zo naar school?'
'Jep.'
'Oke, dan moeten we maar eens opstaan, ik moet vandaag dringend aan een klus beginnen, voordat ze vanuit het hoofdkantoor mensen op me afsturen om me te executeren.'
Meteen zit ik rechtop in bed. 'Wat? Gebeurd dat in de spionnen-wereld?'
Hij schiet in de lach. 'Geintje. Ze doen het wel, maar dat is om hele andere redenen. Ik heb een paar dagen vrijaf genomen, vanwege jou, maar nu moet ik echt weer aan het werk.' Hij staat op, trekt zijn boxershort aan en pakt mijn sleutelbos. 'Daarom heb ik een huissleutel aan je sleutelbos gedaan.'
'Je bent echt een volhouder, he?'
'Ik blijf hoop houden.'
Ik glimlach en trek mijn badjas aan. 'Hmm, daar had ik nog helemaal niets van gemerkt.'
Ik ben net klaar met aankleden als er aangebeld wordt. Lucas staat net onder de douche. 'Ik ga wel!' roep ik en loop naar de voordeur toe. Maar zodra ik opendoe, krijg ik de schrik van mijn leven. 'Wat doe je hier?'
'Wraak nemen.'
Ik wil de deur dichtgooien, maar Dennis houdt me tegen. Voordat ik een gil kan slaken om Lucas te waarschuwen, houdt hij zijn hand voor mijn mond en trek me naar buiten toe. 'Ik ben nog niet klaar met jou, meisje.'
Ik trap zo hard mogelijk op zijn voet, maar hij geeft geen kik. Uiteindelijk laat hij me los - nu sta ik midden in een groep mannen.
'Wat moet je van me?' sis ik terwijl ik ieder gezicht in me opneem. Ik zit geloof ik zwaar in de problemen. Ze komen allemaal een stap dichterbij. Oh mijn god, wat moet ik nu? Onbewust voel ik mijn knieen trillen.
'Precies wat ik net zei,' antwoord Dennis gemeen 'ik ben nog niet klaar met je.' Hij duwt met tegen de muur en scheurt mijn blouse los. Ik wil gillen, maar hij knijpt mijn keel dicht. Ik kan me met geen mogelijkheid bewegen.
'Mooie BH,' lispelt hij.
Wat gaat hij doen? Gaat hij gewoon…? Nee! Tevergeefs probeer ik los te komen.
'Ik heb je nog zo gewaarschuwd…'
Lucas. Zijn stem. Oh, wat een geluk! Twee seconden later sta ik in de deuropening van het penthouse terwijl Lucas voor me staat.
'Ben je doof, Dennis?' Lucas gooit de deur voor me dicht - nu ben ik volledig afgezonderd van het geweld. Ik vlucht naar het dichtstbijzijnde raam en trek de luxaflex iets uit elkaar. Ik zie hoe Lucas Dennis bijna het gebouw afgooit en een aantal van zijn maten liggen te creperen op de grond. Hij zegt iets en duwt een van Dennis armen in een onnatuurlijke richting - whut? Breekt hij nu serieus de arm van Dennis?

Reacties (21)

 • agirlx

  ga door Lucas! Dennis verdient het!

  7 jaar geleden
 • Bts

  Lucas houd zich alleen maar aan zijn belofte c:

  7 jaar geleden
 • Manonxxx

  Omg, Yo Go Lucas,
  Snel verder...
  xx(flower)

  7 jaar geleden
 • Appeltje

  Lucas, redder in nood! Wat een ongelofelijk stuk is het toch, en inderdaad, een man van zijn woord! Hopelijk komt hij er niet mee in de problemen, want onze Lucas kunnen we natuurlijk voor geen goud missen <3.

  7 jaar geleden
 • Navygirl

  omg geweldig, ik wil ook z'n vent:9~

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here