Pic by Me

Tom KaulitzTwijfelend en mijn hersenen pijnigend staar ik naar het plafond. In huis klinkt geen geluid, is het doodstil. Langzaam kijk ik opzij en zie Ria diep in slaap. Zuchtend hijs ik mezelf een stukje overeind en werp een blik op de lege kast recht voor mij. Daarnaast staan 3 koffers die in de loop van deze week zeker uitgepakt zullen worden, voorgoed? Ik wrijf in mijn ogen en geeuw uitgebreid. Al duidt de klok 2 uur aan, de slaap kan ik niet vatten en dat komt de zwangere vrouw vlak naast mij. Ik kreeg de 'bewuste' avond opgehelderd, maar niet ook maar 1 enkel aspect kan ik me herinneren. Zelfs niet hoe ik totaal nuchter naar haar huis reed, 8 uur 's avond. Wat ik morgen het eerst zal doen is vragen aan Bill of hij het zich kan herinneren. Zo niet, speelt dat grote vraagteken bij me op. Ik zal het mijn broertje natuurlijk vragen in uiterste discretie en hij zal me ook beloven te zwijgen tegen iedereen, echt iedereen, Onaa inclusief. Ria kan heel geloofwaardig klinken, maar ik weet ook dat ze steengoed kan liegen. Misschien haar beste troef. De plotse zwangerschap is het nog het vreemdst. Ze haat kinderen! Hoe gaat ze dan überhaupt voor dit kind gaan zorgen? Ze verbergt iets en dat weet ik zeker. Ik ben niet van plan haar aan de tand te voelen, nu nog niet... Dat komt met tijd, ook al is het wel erg riskant. Erg riskant voor mij en Zarah.


Ik zag in haar ogen dat ze dit niet wilde. Ik zag haar bedenkelijke blik en de twijfel. Ze vertrouwd me diep vanbinnen al geeft ze dat niet toe. Ze weet dat ik enkel van haar hou en ik niet zomaar een ander zwanger maak. Ik zie het niet als het einde van onze relatie, eerder als test. Ze heeft me de grootste pijn laten voelen en ik weet dat ze hierop vertrouwd. Ze kan me dieper raken dan Ria, ik moet het haar enkel kunnen bewijzen. Een diepe zucht klinkt naast mij waardoor ik opschrik uit gedachten. Toiletbezoek. Ik glijd voorzichtig uit bed en open mijn deur. Na het doen van mijn behoefte gooi ik water in mijn gezicht en neem een handdoek van de radiator af. Ik kijk recht naar mijn spiegelbeeld. Ik zou mezelf knap noemen en pronken met de spieren die ik hangen heb, verborgen onder een shirt weliswaar. Maar dit keer is het anders. Ik ben niet vrolijk of goedgeluimd. Eerder bezorgd en verdrietig. Kon ik haar maar aanraken, al was het maar even.


Technisch gezien is dit moment de perfecte kans. Snel loop ik de badkamer uit en trippel naar de logeerkamer. Met ingehouden adem open ik de deur en zie het silhouet onder de dekens verborgen liggen. Bedeesd loop ik binnen en zak neer op het bed. Ze kreunt zacht in d'r slaap en draait zich om zodat ik haar gezicht kan zien. Meteen blijft mijn blik op haar hand hangen. De ring draagt ze nog steeds. Vertederd strijk ik eroverheen en streel een haarlok achter haar oor. De krop in mijn keel wordt groter, wetend dat ik verder dan dit niet meer kan gaan. Voor haar is het gewoon gedaan, maar voor mij zijn wij nog steeds één. Ria of en kind komt daar nooit tussen. Ik knipper met mijn ogen en buig voorzichtig tot haar wang. Ik kus die zacht en laat haar met tegenzin los. Een traan weet te ontsnappen en ik zucht diep. 'Ik hou van je Zarah.' Vervolgens sta ik op en verlaat haar kamer. Met de rug van mijn hand veeg ik een traan weg en loop snel terug naar mijn slaapkamer.
Bill KaulitzMet ingehouden adem sluit ik mijn ogen tot ik Tom's deur hoor dichtklikken. Meteen open ik mijn ogen en kijk de hoek om. Hij heeft me niet gezien. Stilletjes trippel ik naar mijn kamer en zie Onaa rechtop in bed zitten. 'Waar...?' mompelt ze slaapdronken. 'Tom was bij Zarah op de kamer.' meld ik meteen en spring op het bed. Ze fronst en wrijft de slaap uit haar ogen. 'Wat?' Ik haal mijn schouders op en ga zitten. 'Volgens mij meent Tom het echt.' Ze kijkt naar het dekbed en kijkt moeilijk. 'Hoe weet je dat zo zeker Bill?' Ik houd mijn hoofd schuin en neem haar hand beet. Ik weet dat ze Tom nu niet echt vertrouwd met Ria in de buurt. 'Hij kwam huilend naar buiten en volgens mij hoorde ik hem zeggen dat hij van haar houdt.' Meteen kijkt ze op en kijkt me geniepig aan. 'Heb jij aan die deur geluisterd dan?' Betrapt schud ik meteen mijn hoofd. 'Ik passeerde toevallig.' werp ik tegen. Glimlachend wrijft ze door mijn haar en zucht. 'Dan moet hij het wel menen. Maar hoe gaat hij bewijzen aan Zarah dat zij de enige is?' Glimlachend trek ik het deken van haar af en kruip bovenop haar, onder de heerlijk warme dekens. Ze grinnikt plezierig en ik tik op haar neus. 'Tom vind er wel wat op.' Ze staart me een tel in de ogen aan en drukt een vlinderzacht kusje op mijn lippen.


'Wat zou jij eigenlijk doen als ik zwanger blijk van een ander?' Bedenkelijk kijk ik naar het kussen naast ons en haal mijn schouders op. 'Ik heb geen flauw idee. Ik weet wel dat ik de fout bij mezelf zou zoeken en niet bij jou'. geef ik eerlijk toe. Ze knikt en strijkt over mijn rug heen. 'Maar dat gaat dus niet gebeuren.' Tevreden met het antwoord geef ik haar een kus en daagt de vraag bij mij ook op. 'Wat zou jij doen?' Ze schiet in de lach waardoor ik haar verbaasd aankijk. 'Wat ik zou doen als jij zwanger blijkt?' Ik kijk haar droogjes aan terwijl ze uitbarst in lachen. Hoofdschuddend rol ik naast haar neer en nestelt ze zich grinnikend tegen me aan. 'Waarschijnlijk hetzelfde zoals Zarah.' fluistert ze zacht. Ik knik en kruip volledig tegen haar aan. 'Maar dat gaat dus ook nooit gebeuren, oké?' Ze knikt en geeuwt uitgeput.

Reacties (3)

 • BlackLeather

  Ik heb nu 3 hoofdstukken gelezen van je en het was de bedoeling om bij elk hoofdstukje een reactie te plaatsen maar dat kon ik niet. Het was te spannend en ik moest gewoon doorlezen. Ik ben heel benieuwd wat er nou precies is gebeurt en hoe Tom en Zarah zich hier uit slaan.

  Snel verder!!!

  xx

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Ik ben ook benieuwd hoe Tom de strubbelingen in zijn relatie gaat oplossen..
  Snel verder!(flower)
  x

  8 jaar geleden
 • Raveness

  snel verder gaan please!!

  (K)(K)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen