Zarah Cruizze LatimoreAiko ligt ondersteboven in de zetel en bekijkt me met een speelse blik. 'Wat?' grijns ik plagend. Ze begint te spartelen met haar poten in de lucht, gepaard met het schattige gejank. Lachend streel ik haar buik en maakt ze een genietend geluidje. 'Gekkerd.' Het doet me denken aan die dag in het hondenverblijf. Er zaten zoveel honden dus zoveel keuze. Tot ik haar mooie hoofdje zag, opgewonden en smekend om geaaid te worden. De deur van de woonkamer gaat weder open. 'Goeiemorgen.' Mijn zus kijkt me glimlachend aan en Aiko springt haar meteen omver. 'Ja, lieverd, ik heb je ook gemist!' De overactieve hond rent heen en weer, springt vervolgens bovenop Beamer die nog mooi lag te slapen. Hoofdschuddend om de spelende honden volg ik Onaa naar de keuken waar ze zichzelf een kop warme chocomelk inschenkt. 'Goed geslapen?' Ze kijkt me zijdelings aan en meteen weet ik waarop ze doelt.


Ik zwijg en sluit de deur voor alle zekerheid even. 'Lijkt het erop?' mompel ik zacht. Ze schud haar hoofd en seint naar de klok boven het aanrecht. 'Het is 7 uur 's morgens, dan lig je normaal gezien nog te ronken.' Ik glimlach om die opmerking en zie aan haar gezicht dat ze iets achterhoudt. 'Wat is er?' Verdwaasd kijkt ze me aan. 'Niets, hoezo?' Ze draait zich om en ik zie nog net hoe ze haar ogen stevig dichtknijpt. 'Denk maar niet dat ik het niet zie, kleintje.' Ze zucht, waarna ze even grinnikt. 'Ik ben niet klein.' Schouderophalend haal ik de broodjes uit de oven en wordt weer geconfronteerd met de drie extra broodjes op de plaat.


Opgefokt verlos ik mezelf haastig van het rooster en draai bruusk de knop uit. Ik gooi de ovenwanten een eindje verderop en sluit even mijn ogen, leunend op het aanrecht. De twee handen die mijn schouders beetnemen en dwingen om me om te draaien, laat ik toe. Even later sta ik in haar omhelzing, wat goed voelt. Ze strijkt met haar hand over mijn haren heen, wat me doet denken aan Tom. Het was zo koud en kil in dat bed zonder hem, in dat vreemde bed dan nog. Ria lag lekker naast hem en vraag me niet wat ze zou kunnen proberen. Ze zou maar al te graag misbruik willen maken van de zaak. Voorzichtig laat Onaa me los, neemt mijn gezicht in handen en kijkt me onderzoekend aan. 'Gaat het?' Ik sla meteen mijn ogen neer en zucht diep. Vloekend veeg ik opkomende tranen weg en leun even met mijn hoofd tegen haar schouder aan. 'Kon ze maar verdwijnen.' Ik voel haar knikken en snuif. 'Kon dat maar.'


Ik laat haar terug los en kruis mijn armen. 'Geloof je er nog in?' Vragend kijk ik mijn zus aan die tegen de tafel aanleunt. 'In jou en Tom?' Ik veeg mijn haren uit mijn gezicht en knik dan het hoofd langzaam. Knikkend kijk ik op in haar ogen en zie iets, zoals steun. 'Ja... Als hij kan bewijzen dat hij enkel van mij houdt, dan ja.' Onaa glimlacht tevreden met het antwoord. 'Nou als je daarop vertrouwd, weet ik zeker dat het goed zal komen.' Meteen voel ik mezelf blozen en port ze plagend in mijn buik.


Ze richt zich terug tot het drinken van haar chocomelk, maar eigenlijk zou ik haar nog iets willen vragen. 'Onaa?' Ze kijkt vragend op. 'Denk je dat Tom moeite gaat doen?' Ze laat haar mok weer zakken en grijnst. 'Eerst dacht ik van niet. Ik dacht dat hij gewoon met Ria verder zou gaan maar dat gaat echt niet gebeuren.' Nieuwsgierig kijk ik haar aan. 'En nee, ik ga je niet alles in geuren en kleuren uitleggen want dat weet ik gewoon, net zoals Bill.' Ze kijkt naar de gesloten deur en kucht. 'Maar ik vind dat je het hem iets moeilijker mag maken.' fluistert ze geniepig. Verbaasd kijk ik haar aan, wat bedoelt ze daar nou weer mee? Ze drinkt haar chocomelk uit en zet die in de gootsteen. 'Ria heeft je zwakke plek gevonden, Tom. akkoord?' Ik knik begrijpend.

'Dus jij moet haar zwakke plek vinden en dat is ook...' Ik kijk haar twijfelend aan. 'Tom?' Ze knikt triomfantelijk. 'Als jij toont dat haar zwangerschap of het nu van Tom is of niet, niet tussen jullie kan komen, is dat een steek voor haar. Iedereen weet dat, dat haar doel is en altijd zal zijn. Overtuig haar ervan dat je best zonder hem kan leven want ze wil je enkel zien lijden, meer niet. Je weet dat ze dit toch niet gaat winnen.'

Knikkend luister ik naar haar argument en het heeft wel een goed punt. Ria wil mij raken en niet Tom. Ze wil Tom voor zichzelf. En met een kind blijft hij dus voor altijd met haar verbonden. Een sluw maar slim plan. Ik moet Tom laten inzien dat hij iets mist. Mij.
Misschien moet ik mijn achterhoofd een belangrijk detail opslaan. Het kind kan wel degelijk van Tom zijn.
Tom Kaulitz


Zwijgzaam eet ik een broodje op en zie hoe Onaa de radio aanzet om deze stilte te onderbreken. Stiekem kijk ik opzij naar Zarah die nietsvermoedend haar broodje opeet en zacht neuriet. Vreemd. 'Wat gaan we de doen vandaag?' Opgewekt kijkt Onaa ons allen aan. 'Ik ga met Tom naar de cinema.' Ria die zich blijkbaar aangesproken voelt, nam meteen het woord. Meteen zet ik mijn koffie weer neer. 'Hoezo komt dat?' Nors bekijk ik die schijnheilige blik op haar gezicht. 'Nou zeg! Wat moeten we anders doen? Het is toch lekker gezellig en knus?' Ze pruilt haar lippen en komt zich tegen me aan vleien. 'Toch?' Ik blijf haar een poosje afwerend aanstaren maar het haalt blijkbaar niet echt veel uit. 'Ik beslis zelf wel wat ik straks ga doen.' Kwaad kijkt ze me aan, met de ogen gericht op Zarah, twee stoelen verder. Ongemakkelijk probeer ik op te schuiven en zonder verdere commentaar van mijn koffie te drinken. 'Tom toch, zo negatief ingesteld vandaag.' Mijn lippen hebben mijn kopje niet eens aangeraakt. Verbaasd kijk ik op en zie Zarah druk bezig met haar gsm. Ze kijkt even glimlachend op. 'Films vind je toch gezellig?'

De grijns op Bill's gezicht blijft me niet onopgemerkt. Wat bezield haar nu plots? Wil ze echt dat ik met haar een film ga kijken? 'Ik keek graag films ja, vroeger.' Ik drink uiteindelijk van mijn koffie met mijn ogen strak op haar gericht. Ze kijkt me recht aan met haar prachtige smaragdgroene ogen. Het lijkt alsof ze me toe lachen. 'Vroeger, zoals één week geleden?' Ik slurp verder van mijn koffie en knik instemmend. Het knipperen van haar ogen doet me enkel nog gefascineerder staren. 'Alhoewel ik niet erg veel film zag, bij nader inzien.' Ze lacht binnensmonds en gaat verder met het prutsen aan haar gsm. 'Wat zit je zo verliefd te kletsen?'
Connectie verbroken.


Haar ogen glijden zo langs me heen richting Ria. Haar wenkbrauw schuift een klein stukje omhoog. Ik wend mijn blik af en kuch ongemakkelijk. 'Jaloers dan?' Ik verslik me in mijn koffie en hoest uitbundig. 'Jaloers op de ex van Tom? Nee hoor.' Het gegrinnik van Zarah vult de keuken waarna ze opstaat. 'Alleen jij zegt dat ik zijn ex ben, lieverd.' Knipogend verlaat ze de keuken. Met open mond kijkt ze haar na en barst Bill in lachen uit. 'Waar haalt ze in godsnaam het lef vandaan?' Starend naar de gesloten deur lopen Ria's verwensingen langs me heen. Dit is nou meer wat ik van Zarah verwacht.
Bedankt voor alle reacties, weeral xDxDxD

Reacties (4)

 • MrsGrey

  die reactie was echt asdfghjkl

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Go Zarah!
  Snel verder!(flower)
  x

  8 jaar geleden
 • Mikrokosmos

  whahah niceee
  snel verder!

  8 jaar geleden
 • Raveness

  Snel verder gaan please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  (K)(K)(flower)(flower)(K)(K)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen