http://i47.tinypic.com/a3h9hk.gif

      'So what did you say?' Vragen Francis en Niall in koor als ik hun kant op loop.
      Ik geef Niall een mep tegen zijn achterhoofd terwijl ik Francis' boos aankijk. 'Really? They'll never leave me alone after this.' Ik haal mijn hand gefrustreerd door mijn haar terwijl ik gelijk recht aankijk.
      'You play the guitar, you even fucking sing. Why didn't you sign up?' Ik probeer mijn woede ergens achter me te laten omdat ik daar heus geen antwoorden van krijg. Al zou martelen best een goede manier zijn. Gewoon voor de lol, ik hoefde geen antwoorden.
      'I don't want to be a band geek.' Hij haalt zijn schouders op alsof hij net het simpelste heeft gezegd. Ik steek mijn hand op terwijl ik hem weer een klap tegen zijn achterhoofd verkoop.
      Hij duikt weg zodat ik het niet kan herhalen, voor de derde keer, en kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Don't you do that, I wasn't the one that admitted I can play the guitar.'
      'Oh, so you are giving me the fault, because you are such a...' De bel gaat precies als ik de scheldwoord wil uitspreken en verbaasd kijk ik op. Vol ironie staar ik naar Niall die moeite moet doen om zijn lach in the houden.
      Mijn mondhoeken krullen omhoog terwijl ik mijn adem uitblaas. 'I still hate you though.' Mompel ik terwijl ik mijn tas goed op mijn rug leg. 'I know.' Grinnikt hij terwijl hij me een knuffel geeft.
      Ik maak me van ze los terwijl ik naar mijn kluis loop zodat ik mijn boeken kan pakken voor de volgende lessen. Met een kleine hoop dat ik niet te laat kom in geschiedenis, wat waarschijnlijk gaat gebeuren.

      Ik open de deur aarzelend terwijl ik naar de leraar kijk die met een stapel papieren naar de leerlingen kijkt. Ik zet een grijns op terwijl ik een paar stappen het lokaal in loop. 'I'm arrived...' Mompel ik terwijl ik de deur achter me dicht doe.
      Ik merk hoe Harry op dit moment gewoon recht naar het bord staart in plaats van zijn normale uitdrukking naar de raam.
      'Are you planning on coming late for the rest of the year?' Ik draai me om, midden in het gangpad, terwijl ik hem onschuldig aanstaar.
      'No... not always.' Ik haal mijn schouders aarzelend op. Het is best moeilijk om een leraar je aardig te laten vinden als je te laat bent gekomen voor al zijn lessen. Ook al haal je zulke goede cijfers.
      Ik wil me weer omdraaien om naar mijn plaats te lopen maar ik word tegen gehouden. Alweer.
      'Allright Miss Mathers... If you make this test really good, you don't have to be worried about coming late for the second time.' Zegt hij terwijl hij op de stapel blaadjes tikt op de tafel.
      'Sounds like a deal.' Zeg ik vol vertrouwen, al heb ik geen flauw idee dat we een test hadden.
      Ik ga op mijn plaats zitten naast Audrey, die haar lippen opkrult in een groeting, en mijn ogen schieten naar Harry die zijn hoofd omdraait. Hij kijkt weer naar de plek waar hij normaal altijd naar staart, en ik probeer me niet te irriteren aan dat ik geen idee heb waar hij naar kijkt.

Ik ga naar school met mn superman shirt aan. Cause that's how I roll

Reacties (20)

 • limerence

  Ik ging met mijn Marvel t-shirt naar school.
  Cause that's how I roll :').

  5 jaar geleden
 • fleurtjesxx

  waar halen jullie aal die batman vestjes!? superman t-shirts??!! zoeeek eerr eeentjeee:Phahahaa
  echt awsome verhaal!! <3 love it!! X

  7 jaar geleden
 • xLoveParis

  Oef ik ging vandaag met mijn fucking awesome batman vest, 'cause that's how I role;)

  7 jaar geleden
 • Clove8

  ow kijk ik had dus een ideetje maar ik weet niet of je het wel leuk vind als ik het zou zeggen en anders zeg ik het wel via een privé bericht was erop gekomen toen ik zelf ook uit het raam aan het kijken was in de klas en toen moest ik denken aan dit verhaal en toen ging ik dingen bedenken wat hij dan zou zien en toen schoot me iets te binnen maar zou je het leuk vinden als ik het zou zeggen misschien kun je er iets mee?:$maar ik vind jou verhaal echt superxD

  7 jaar geleden
 • YourLittleEl

  hahah looove it ;d

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen