Onaa Cruizze LatimoreWanhopig rijden we haast als laatsten door de stad heen. Elke schim die we tegenkomen bekijken we grondig, helaas voldoet niemand aan Tom's kenmerken. Met een bang gevoel stop ik voor het laatste café en maakt Zarah geen aanstalten meer om uit te stappen. En dat komt niet door de hevige regenval. 'Zal ik gaan kijken?' Ze knikt wezenloos en ik stap meteen uit. Met een lichte looppas bereik ik het café en zoek achter een flink bezopen man. Waarschijnlijk zou hij er op dit uur zo moeten uitzien als hij daadwerkelijk in een café verblijft. Geen dreadlocks te zien. Teleurgesteld loop ik weer naar buiten en stap mijn auto weer in. 'Waar zit hij nu?' Vloekend slaat ze op het dashboard en legt vervolgens haar hoofd ertegenaan. Nietszeggend start ik de motor terug en rijdt langs het park heen. Die hebben we als eerste uitgekamd en nergens was hij te vinden. Zenuwachtig dwalen we wat rond tot ik er daadwerkelijk genoeg van heb. 'Ik bel hem.' Ik neem mijn gsm en hoor vrijwel meteen zijn voicemail. Zuchtend gooi ik mijn gsm op de achterbank en gaat die plots weer af. Als twee hongerige leeuwen draaien we ons om, om die gsm terug te pakken. 'Bill.' zucht Zarah verveeld en gooit hem mijn kant op.


'Hallo?' fluister ik wanhopig. 'Je hebt hem niet gevonden.' verklaart hij meteen. Ik steun met mijn elleboog op mijn stuur en wrijf door mijn ogen heen. 'Nee...we hebben alle winkelstraten doorreden, de parken, cafés, restaurants, alles...Hij is nergens te vinden.' Bill zucht diep en zegt dat hij ondertussen thuis is aangekomen. 'Kom naar huis lieverd, hij zal de nacht wel doorbrengen bij iemand of in een hotel.' Ik protesteer maar weet dat hij gelijk heeft. Daarbij heb ik het ijskoud en vallen mijn ogen haast dicht van vermoeidheid, wat wel logisch is als ik een oog werp op mijn uurwerk dat drie uur aanduidt. Hij kan gewoon overal zijn op dit moment, zelfs in een ander land. Maar laten we daar nu nog niet aan denken.
Zarah Cruizze Latimore


Eens ik kleddernat de woonkamer betreed met Onaa, springt mam meteen op vanuit haar zetel. 'En?' De bezorgdheid druipt gewoon van haar gezicht af. We schudden monotoon het hoofd en ik zak neer in de zetel. Mam loopt meteen om een handdoek en slaat die om mijn lichaam heen. 'Ik ga hier niet van kunnen slapen.' mompelt ze vervolgens paniekerend. Onaa geeft haar een kus en meld dat ze snel naar Bill gaat, voordat hij Ria eigenhandig aanpakt. Mam sluit de deur en ik kijk haar radeloos aan. 'Wat als er iets is gebeurd?' Ze schud meteen haar hoofd met tranen in haar ogen. Ze neemt mijn gezicht beet en strijkt een natte haarlok op zijn plek. 'Zo mag je niet denken lieverd. Tom is niets overkomen.' Ik wil haar geloven maar stel dat er daadwerkelijk iets is gebeurd. 'Ik heb al naar ziekenhuizen gebeld.' Verbaasd kijk ik toe hoe ze een gouden gids vanonder het salontafeltje haalt. 'Mam!' Ze kijkt me heilig aan. 'Ik ben bezorgd om die jongen, het was voor de zekerheid.' meld ze schuldig. 'Er is geen Tom Kaulitz opgenomen.' Ik schud mijn hoofd meewarig. 'Dat wil niet zeggen dat hij ongedeerd is, misschien ligt hij ergens te bloeden in ... in een steegje.' Meteen kijkt ze me strak aan. 'D-Doe niet zo belachelijk, Zarah.' Ik draai mijn hoofd van haar weg. Het was namelijk niet de bedoeling om het te vergelijken met Onaa's verdwijning. Het maakt me gewoon allemaal bang.


'Lieverd, kom eens hier.' Ze trekt me in haar armen en ik sluit mijn ogen. 'Het is mijn schuld. Als ik nou gewoon was gebleven dan was hij...nog hier.' Ze sust zacht en kijkt me streng aan. 'Jij hebt een gezond verstand en je weet dat het beter is voor jezelf. Zoek de schuld niet bij jezelf.' Ik veeg mijn tranen weg en denk na. 'Hij moet toch ergens zijn? Ik wil hem nu nog zien en geloven dat alles in orde is met hem.' Ze knikt begrijpend en snuit haar neus in een zakdoekje. 'Heb je geen speciale plekjes? Heeft hij je plekken laten zien?' Ze stuurt de vragen op me af met een grote snelheid. Ik denk diep na en vervloek mezelf als er me niets te binnen schiet. 'Ik...ik weet het niet mam.' Geïrriteerd sta ik op en kijk de kamer rond.'Zarah, ik weet dat het moeilijk is maar misschien moet je toch maar ophouden voor vandaag. Als je nog lang met die natte kledij gaat rondrennen wordt je nog ziek ook.' Verslagen laat ik mijn schouders hangen en laat me naar boven begeleiden. Ze sluit mijn kamerdeur en even blijf ik er recht voor staan met mijn handdoek om mijn natte lichaam geklemd. Zuchtend draai ik me om en loop naar mijn kast om een pyjama uit te halen. Mijn ogen worden getrokken naar de foto's op mijn nachttafel. Ria zou me vast uitlachen als ze dit zag. Elke centimeter is bedekt met foto's van mij en hem. Dat deed ik voor mezelf om hem toch nog iedere dag te zien voordat ik ging slapen.Leven met Ria in hetzelfde huis is gewoon ondraaglijk.


Ik zak neer op mijn bed en grijp de dichtstbijzijnde vast. Tom die net op het moment van de foto lieve woordjes in mijn oor fluistert, waardoor ik afgeleid naar onder kijk in plaats van recht in de camera. Het lijkt een onverwachte foto, wat het zo mooi maakt. Glimlachend strijk ik eroverheen en houdt halt bij het reuzenrad op de achtergrond. Waar was dat ook alweer? Peinzend kijk ik opzij uit het raam en schiet overeind. Hij is bij het meer. Waar hij elke zomer ging vissen met Bill en zijn vader. tot hij nou ja..., hun in de steek liet. Als hij wil nadenken of wil praten met hem gaat hij altijd daarheen. Waarom denk ik daar niet eerder aan? Snel probeer ik mijn sleutels te vinden en ren de trappen weer af. 'Waar ga je...?' Overgelukkig omhels ik haar en druk een kus op haar wang. 'Ik weet waar hij is, dank je mam!' Rennend door de regen bereik ik mijn auto en rijdt zo snel mogelijk de straat op. Hopend dat hij daar nu nog steeds zit.


Bedankt voor de reacties! Ookal zijn die ietwat chagrijniger (xDBlackLeather) En bedankt AlreadyGone voor de typefout! Nooit op gelet! xx

Reacties (4)

 • Raveness

  Snel verder gaan please!!!!  (K)(K)

  8 jaar geleden
 • MrsGrey

  er
  moet
  vandaag nog meer komen

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Niet leuk dat je stopt op een moment als dit!
  Laat dat volgende deeltje maar snel komen!(A)
  Graag gedaan, trouwens.
  Snel verder!(flower)
  x

  8 jaar geleden
 • Mikrokosmos

  Ooh triestig.
  Laat ze terug samenkomen hoor ;o
  verder!
  <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen