Foto bij 81.

That moment when the next morning isn't as fun as the night before

Mijn hart klopte sneller in mijn keel. Zenuwachtig trok ik aan de onderkant van mijn jurkje, zodat hij wat langer leek. Ik had nooit een jurk aan moeten trekken. De laatste tonen van West End Girls bliezen door het stadium, en werden meteen gevolgd door een aantal stemmen die mijn hart een slag deden overslaan. Eleanor klemde haar vingers om de mijne toen de jongens op de wagen naar buiten kwamen rijden. Ik stootte een raar gepiep uit en kneep net zo hard terug. Ik vergat dat ik een jurk droeg en sprong overeind.

My god, dacht ik, ademloos, he's gorgeous. Mijn hart bleef in mijn borst stil staan en ik had moeite met slikken. Ik was net zo zenuwachtig als dat Zayn net was geweest. Het verschil was dat hij moest optreden voor weet-ik-hoe-veel-miljoen mensen en ik had alleen maar een jurk aan, die me nog niet eens zo heel erg verkeerd stond. Ik sprong met Eleanor enthousiast op en neer. Aan het einde van de rij keek Anne, Harry's moeder, ons lachend aan.

Het was voorbij voor ik er erg in had. De adrenaline gierde door mijn aderen, en ik kon niet meer stoppen met lachen. Het liefst wilde ik naar beneden rennen en Zayn om de hals vliegen. Beheersd streek ik mijn jurk glad en ging weer zitten. Eleanor deed naast mij hetzelfde, maar ze zat al bijna meteen weer half overeind om me een knuffel te geven. “That was perfect,” ademde ze in mijn oor, en ik knikte. “They were amazing.”

Ik kreeg plotseling de onbedwingbare behoefte om te lachen en te huilen van trots. Allebei tegelijk. Ik keek opzij, en zag dat Eleanor’s ogen ook glinsterden. Stiekem durfde ik er alles om te verwedden dat ze hetzelfde dacht. Ik weet niet hoelang ik nog naar de andere artiesten heb zitten kijken, maar toen ik een warme hand in mijn nek voelde wist ik dat Zayn eindelijk op onze plekken waren gekomen. Ik draaide me om en vloog in zijn armen. “You were so so amazing! I’m really proud of you,” fluisterde ik zijn oor voor ik er een kus op gaf. Zijn handen gledene over mijn onderrug en hij sloot me in een stevige omhelzing, alsof ‘ie nooit meer los wilde laten. “You know what? If you weren’t here, I wouldn’t have enjoyed it as much as I did,” antwoordde Zayn recht voor zijn raap, en hij drukte zijn lippen op die van mij.

Achter ons werd een beetje chagerijnig geschreeuwd dat we moesten gaan zitten. Lachend trok ik terug uit de zoen, en streek met mijn vrije hand – de andere was veilig opgesloten in die van Zayn – mijn jurk onder mijn benen glad zodat ik kon gaan zitten. Tot mijn verbazing was de stoel een stuk hoger dan ik me herinnerde, en een stuk zachter. Ik keek naar achteren en zag dat Zayn zich onmogelijk snel onder mij had gemanouvreerd, zodat ik op zijn schoot terecht gekomen was. Ik knipperde even verbaasd met mijn ogen, maar nestelde me toen tegen zijn schouder aan.

“Hey,” zei Zayn op een gegeven moment. Ik tilde mijn hoofd van zijn schouder. “What?” vroeg ik verbaasd. “Smile.” De flits van zijn camera verblindde mij. “Let me see that!” Ik snakte naar adem. Ik haat foto’s. Ik greep zijn camera, en haalde de foto tevoorschijn. “Oh,” bracht ik moeizaam uit. De foto was prachtig. “You can keep that. Do you want something the drink?” Ik boog voorover om de flesjes met drinken te pakken. Mijn oog viel op Paul, die niet veel verder zat, hij keek onze kant op. Zijn blik was… verbazingwekkend zacht. Toen hij mij zag kijken, verharde zijn blik en vernauwde zijn ogen. Ik deed hetzelfde, en pakte zonder het oogcontact te verbreken de flesjes van de grond. Met tegenzin liet ik me van Zayn’s schoot glijden. Beeldde ik het me nou in, of was dat een zelfvoldane grijns op Pauls gezicht?

“What’s the matter?” vroeg Zayn. Zijn arm lag nog steeds om mijn schouder, en ik nestelde me terug in zijn schouder, maar ik ging niet weer terug op zijn schoot zitten. “Nothing. Let’s just watch the show. It’s amazing, don’t you think? I don’t know where to look!” Ik wimpelde zijn vraag van mij af, en keek aandachtig naar het spektakel voor ons. Het deed me een stuk minder dan vijf minuten terug. Stomme Paul…


De volgende ochtend draaide ik doelloos rond op de bureaustoel. Ik had al ruim twee uur naar de foto’s van de avond ervoor gekeken. Niet te geloven wie ik allemaal had ontmoet en gezien, wat ik allemaal had gehoord. De indrukken van de avond hadden me slapeloos achtergelaten. Zayn lag nog steeds te slapen. Ik besloot weer bij hem in bed te kruipen. Ik zuchtte blij toen ik voelde dat ik heel erg was afgekoeld toen ik niet onder de dekens lag. Zayn gromde zachtjes en sloeg zijn arm om me heen en trok me dichter naar zich toe.

“Finally,” kraste hij triomfantelijk. “You’re awake? For how long?” vroeg ik verontwaardigd. “A while. I just hoped you’d come back to bed,” antwoordde Zayn en zijn begroef zijn gezicht in de holte van mijn nek. Het kietelde. “Don’t be mad at me,” klonk het gedempt. Ik had te weinig geslapen, en ik was nog steeds moe. Het feit dat hij de hele tijd wakker was geweest schoot even in het verkeerde keelgat. Ik wurmde me uit zijn greep, en liep kwaad de kamer uit.

“Baby, what are you doing?” riep Zayn klaaglijk achter me aan.

“I’m going to take the shower I should have taken three hours ago,” snauwde ik terug. Zelf wist ik ook wel dat het onredelijk was, maar dat maakte me nu even geen donder uit. Hij had het gewoon moeten zeggen dat hij wakker was. Ik sloeg de badkamer deur achter me dicht en draaide het slot erop. “Awh, come on, babe, don’t be like that. I’m sorry, okay?” In antwoord draaide ik de kraan open, en negeerde hem verder. Ik stelde me voor dat de klap tegen de deur die volgde na een diepe zucht Zayns hoofd was, en grinnikte. Ik liet de warme stralen over mijn lichaam glijden en zuchtte zelf ook. Dit had ik echt drie uur gleden al moeten doen. Zayn sloeg weer tegen de deur aan.

“Go away! I’m trying to enjoy this ALONE!” riep ik chagrijnig, en misschien iets te hard. Zayn mompelde iets dat ik door de deur heen niet kon verstaan en liep weg. Ik sloot mijn ogen en genoot van de warmte.

Reacties (8)

 • GossipGirl21

  Nog eentje se en effe weer pauze van het lezen.

  2 jaar geleden
 • yasmine658

  Oeh is ze ongetseld (of juist niet) ofzo..?

  7 jaar geleden
 • Niallene

  Ze is best wel heel erg onredelijk op het moment ...
  Snel verder! <3

  7 jaar geleden
 • geleninja

  Is ze ongesteld of zo?
  Xx snel verder

  7 jaar geleden
 • Manonxxx

  Oke, wat is er met haar aan de hand?
  Super Snel Verder,
  Je maakt me nu wel heel nieuwsgierig.
  Xx(flower)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here