Foto bij Cheating

Karamba! Wat denken jullie? x

& nee, omdat heel veel mensen het vragen; voorlopig heb ik nog echt niet de intentie om Julia zwanger te laten worden van Lucas of wie dan ook.

1] Daar is deze verhaallijn die ik in petto heb te heftig voor
2] Het zou wel een hele makkelijke uitweg zijn.
3] Als ze uit elkaar gaan, dan hebben ze iets wat hen bindt en dat wil ik niet.
5] Ik heb nog hele andere plannen voor onze lieverdjes.
6] In bijna ieder verhaal op Q komt zowat een zwangerschap voor. Ik houd van orginaliteit.
7] Met een kid in de pocket moet Julia veel verantwoordelijker worden en dat is niet leuk.
8] Lucas draagt graag verantwoordelijkheid voor zijn daden en dan zou ik hem een andere baan moeten laten zoeken omdat 'ie zich verantwoordelijk voel voor z'n kind. Niet leuk!
9] Heftige seks heb je niet in een huis met baby's. Tenminste, dat vind ik. En Lucas houdt per slot van rekening nogal van seks.
10] Het betekend dat Julia zou moeten verhuizen, want met een baby in een studentenhuis is geen optie. En het zou een te makkelijke reden zijn om ze te laten samen wonen.
11] In navolging op mijn vorige punt, bedenk ik me, dan zien we een stuk minder Mike, want ze wonen niet meer op dezelfde plek en Julia zou haar studie niet af kunnen maken.
12] Julia's moeder zou para worden.
13] Jullie lezen in het onderstaande stuk dat 'ie vreemd gaat.

Oh ja, een adoptie en 't weg laten halen is geen optie. Zo steken Juul & Lu niet in elkaar. Ik hoop dat jullie genoeg redenen hebben nu :'). Misschien verander ik wel van gedachte, you'll never know. Oplettende lezers weten dat ik al meerdere malen nadrukkelijk heb beschreven dat Julia aan de pil zit. She's got birthcontrol ;-)!

Toedels, lezertjes:)!

Die middag, nadat ik mijn spullen thuis heb ingepakt voor een verassing aan Lucas, loop ik naar de stad, waar ik heb afgesproken met Liza. De laatste weken hebben we contact gehad zoals we ’t vroeger ook altijd hadden. Ze is ook regelmatig bij mij thuis te vinden – al zal dat niet alleen om mij zijn, ook om Cole – en afgelopen weekend hebben we dik gefeest en heeft ze bij mij gelogeerd. Ze wilde dolgraag eens in Lucas’ huis slapen, maar ik heb haar wijsgemaakt dat we ’t elke avond doen – en van die geluiden wilt ze gelukkig geen getuige zijn. Ik weet niet wat dat is – ik bedoel, we doen het echt niet elke dag! Halleluja, dat kost vreselijk veel energie – maar op de een of andere manier zeg iets in me, dat dat “onze” plek moet blijven. De plek van Lucas en mij. Heel stom, ik bedoel, het gaat hier notabene om mijn beste vriendin, maar goed. Ik zal mezelf volgens mij nooit begrijpen. Dat zal wel de zin van het leven zijn, of zo. I don’t get it. Stevig loop ik door en kom Liza tegemoet. Ook voor haar heb ik een verassing. Die zal straks staan te kijken, haha!
‘Juul, je ziet er goed uit!’ begint ze ‘wat is je geheim?’
‘Liefde,’ antwoord ik eerlijk.
‘Waarom heb je zo’n grote tas mee?’ vraagt ze.
‘Ik ga Lucas verassen, maar dat vertel ik zo wel. Zullen we?’
Samen lopen we naar een cafeetje. We bestellen onze favoriete koffie – zelfs midden op de dag – Koffie met Baileys en een flinke dot slagroom. ‘Dit is altijd zo heerlijk, he,’ merk ik op.
‘Vertel mij wat… Maar jij moet ook nodig iets vertellen. Waar ga je Lucas mee verassen?’
‘Nou, hij was zo geheimzinnig vanochtend, hij is volgens mij iets achter m’n rug om aan het plannen. Ik weet niet wat, daarom ga ik ‘m overtreffen. Ik ga eten koken en offer mezelf op als toetje.’
‘Dat klinkt erg dirty-minded.’
‘Is het ook, Mike’s idee. Normaal… Nou ja, je weet hoe ik ben. Laatst had ik ‘m al goed te pakken en het kost nu eenmaal behoorlijk wat om Lucas met z’n mond vol tanden te laten staan.’
‘Dat is onoverbrugbaar feit. Je weet het duidelijk wel spannend te houden, he?’
‘Dat is m’n doel.’
Ze snift. ‘Dat is nogal duidelijk.’
We kletsen overal en nergens over. Koetjes en kalfjes – typische meiden shit. Totdat ik vanuit mijn ooghoeken iemand zie aankomen. ‘Ik moet er helaas weer vandoor, moet nog wat boodschappen doen. Maar ik heb wel voor iemand gezorgd die mijn gezelschap kan vervangen.’
Haar mond valt wagenwijd open als ze Cole ziet.
‘Goedemiddag dames,’ begint hij ‘mag ik aanschuiven?’
‘Natuurlijk Cole! Jij altijd. Ik moet mijn vriendje tevreden houden – zie jullie snel weer!’ Ik draai me nog een keer om als ik wegloop en gebaar naar Liza. ‘Ik bel je nog wel!’ mime ik.
Ze knikt snel en ik draai me tevreden om. Mijn missie is geslaagd. Nu mijn volgende missie volbrengen. Ik struin de supermarkt af en sla van alles in voor een geweldig avond maal – en slagroom natuurlijk. Als ik van mezelf een toetje wil maken, zal ik toch wat zoeter moeten zijn. Ik reken af en ga met het openbaar vervoer naar het penthouse. Ik steek mijn sleutel in het slot en zet mijn spullen neer. Vreemd genoeg hoor ik geluid en stemmen uit de slaapkamer komen. Is Lucas thuis, dan? Ik loop naar de slaapkamer toe en trek de deur open.
Nee.
Nee! Mijn ogen bedriegen me, toch? Dit kan toch niet waar zijn? Gebeurd dit echt? Ik dacht – ik dacht dat ik het echt voor hem was. Voor altijd. Waarom staat hij hier dan half ontkleed met een nog schaar gekledere vrouw, wiens handen zijn vastgebonden met een touw dat bevestigd is aan het plafond?
‘W-wat is hier aan de hand?’ stamel ik.

Reacties (21)

 • agirlx

  LUCAS ?!:O

  6 jaar geleden
 • Rembrandt

  Shit,volgens mij mist hij zijn wereldje.

  7 jaar geleden
 • eleanaMADYS

  AHHHHHHHHHHH!!! Snel verde,r vertel dat het niet echt is, alsjeblieft!!!

  7 jaar geleden
 • D3M1

  Hij is iemands dommetje (dominante) en kan het maar niet uit z'n hoofd krijgen.... Tja hij had dat haar ook kunnen zeggen

  7 jaar geleden
 • Appeltje

  Ik jank hier gewoon!!!(huil)Dit kan niet! Lucas is perfect voor haar en dan dit, vuile lul. IK HAAT VREEMDGAAN. Mijn vader deed het ook, kan het hem nog steeds niet vergeven. Godver, waarom lopen verhalen altijd klote af?
  Sorry, ik flip hem ;$ Maar ik vind het gewoon echt te erg, want dit is gewoon onoverkoombaar en ik hoopte nogal op een happy end:$:$

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen