Foto bij Watch out for her, always will

LUCAS POV <3!

Waar blijft ze nu? Ik zit hier nu al meer dan een uur te wachten. Ze hoort er niet zolang over te doen om hier te komen, vooral niet als ze in de stad was. Waar is Julia toch? Ik probeer haar nogmaals te bellen. Ze neemt niet op. Snel daarna krijg ik een sms'je:

Alles is goed, Lucas. Ben alleen later. X

Oke, hier geloof ik dus geen zak van. Julia die te laat komt voor een verassing? Sorry, maar zo zit ze niet in elkaar. En waarom kan ze haar telefoon niet opnemen, maar wel sms'en? Hier klopt iets niet en ik ga het tot de bodem aan toe uitzoeken. Ik loop naar mijn kantoor. Er zijn namelijk wel enkele vermoedens die ik heb. Er zijn een aantal verdachten in het spel. Ik heb ze de afgelopen weken al wel geschaduwd, maar als ik had geweten dat ze mijn vriendin daarin zouden betrekken… Dan had ik geen enkel risico genomen en ze overhoop geknald. Serieus.
Niemand raakt haar aan.
Nou ja, niemand… Ik raak haar graag aan, maar dat is een heel ander verhaal. Terwijl ik een aantal klappers doorblader en mijn laptop op start kijk ik naar het fotolijstje op mijn bureau. Het is Julia. Een foto van een paar weken terug. Ze zat in haar vele te grote pyjama - met excuus dat 'ie zo lekker zit - op de bank TV te kijken. Ze had een of andere gekke bui te pakken en begon gekke bekken te trekken. Ik kon het gewoon niet laten om er een foto van te maken. Serieus, soms kan ik haar niet meer volgen, hoe ze van het ene moment naar het andere moment, zo… Nou ja, ze is gewoon fantastisch. Ik kan me geen leven zonder haar voorstellen. Opnieuw kijk ik naar de foto en zie haar felblauwe ogen. Ze loopt altijd maar te roepen dat ze de man met de mooiste ogen gescoord heeft, maar dan moet ze eens in de spiegel kijken. Haar ogen zijn zo fel dat de meest kraakheldere oceaan ernaast verbleekt. En dan dat prachtige haar. Haar golvende, lange haren die de meest intens bruine kleur lijken te bezitten die ik ooit heb gezien. Soms piekt het alle kanten op en soms zit het zo… Zo fantastisch. Ze is fantastisch. Ik zet de foto weer op mijn bureau en log in op mijn tracering-software terwijl ik Mike bel.
‘Met Mike,’ neemt hij op.
‘Hee Mike, is Julia in de buurt?’
‘Nee. Ze is de stad in. Neemt ze haar telefoon niet op dan?’
‘Nee, ik wilde gewoon weten waar ze was. Dat is alles.’
‘Oké,’ antwoord hij achterdochtig ‘als ik d’r zie, zal ik het zeggen.’
‘Bedankt.’ Ik verbreek de verbinding terwijl ik op mijn laptop druk Julia’s telefoon probeert te traceren, terwijl ik een ander telefoontje pleeg.
‘Fields hier, kun je een kenteken voor me nakijken?’
Vijf minuten later krijg ik het verlossende antwoord. Precies wie ik dacht dat het zou zijn. Hij is er sneakerig, achterbaks en gluiperig genoeg voor. Alleen deze man kan haar dit aan doen. Maar dan heeft hij het toch echt bij het verkeerde eind – want niemand krenkt een haar van míjn Julia.

Reacties (10)

 • agirlx

  wie wat waarom ?!

  6 jaar geleden
 • Rewritten

  OMG Ik wil ook zo'n vent!!
  Snel verder(H)

  7 jaar geleden
 • Cloelia

  Lucas is awesome:9~

  7 jaar geleden
 • NicoleStyles

  oew ga haar redden lucas.
  a die tekst op het plaatje is van maroon 5 !!
  snel verder love it(H)

  7 jaar geleden
 • Navygirl

  Oeeeehhh superman<33

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen