Foto bij 55.1 Yanelle Hale

Sorry, het is een kort hoofdstukje, maar ik wilde het eigenlijk vanochtend activeren, maar op een of andere manier heb ik dat dus niet gedaan. Ik zou niet weten hoe t komt, maar daarom is ie iets later.
Wie van jullie heeft Take Me Home al? Ik had hem besteld, en zou vandaag aankomen, dus is er nog niet. Daarom ben ik nu een beetje pissig. Ik heb echt een hekel aan de nederlandse post. Achja. Net wel 10 grote xxl posters gekocht, maakt m'n dagje toch een beetje beter.

"Oke, dat is gedaan", zeg ik als ik m'n kantoor weer binnen kom. Vandaag is de laatste dag, dus ik moet sowieso nog wat spulletjes pakken.
"Heb je het echt gedaan?", vraagt Farrah. Ik knik. "Wooo! Overmorgen gaan we al", zegt ze enthousiast. Ik knik weer, maar dit keer enthousiast.
"IK GA NAAR NEW YORK!", roep ik en ik gooi m'n handen in de lucht. Ik vind het hartstikke leuk dat ik ga, maar toch ergens bekruipt me een slecht gevoel. Snel druk ik het weg en ga ik zitten. Ik ga naar New York. Daar moet ik me nu op focussen.
Ik heb sinds vorige week donderdagavond, niks meer gehoord van Harry. Het is vreselijk. Waarom kan hij niet opnemen als ik bel? Of terug bellen? Of überhaupt me iets laten weten? Hoe moeilijk is het? Ik ga nu toch, dan kan hij beter nog normaal tegen me doen, voordat ik dadelijk echt weg ben. En als ik weg ben, dan zitten we er allebei mee.
"Harry moet wel normaal tegen me doen. Het is iets wat ik wil. Dit is mijn carrière. Hij heeft zijn carrière. En onze relatie staat daar los van", zeg ik.
"Precies! En dat moet hij ook inzien", zegt Farrah.
"Het probleem is alleen dat hij dat niet inziet. Hij is een paar maanden naar Amerika geweest, en zo tussendoor heeft hij ook nog veel toeren, en daar moet ik maar mee leven. Maar als ik nu weg wil, voor iets wat ik echt wil, dan mag dat van hem niet", zeg ik. Farrah maakt een instemmend geluidje. "Als hij het zo wil doen, dan zoekt hij het zich maar uit. Ik ga!"
"You go girl!", zegt Farrah. Ik moet lachen, maar het is niet echt leuk. Ik wil helemaal niet van Harry af. En dan is de rest er ook nog. Hoe ga ik het overleven zonder Alyssa en Keira en Jessica en allerbelangrijkst natuurlijk Mason. Londen vind ik soms al te ver weg van Birmingham, laat staan New York. Maar ik heb ja gezegd en ga het ook doen! En ik heb er ook zin in. Een half jaar New York. Ik ben er klaar voor. Wacht, ik ben er nog niet klaar voor. In twee dagen moet ik nog alles inpakken.
"Fack! Wat moet ik allemaal meenemen?", zeg ik geschrokken.
"Ik heb bijna alles al. Ik help je wel. Er zijn zoveel dingen waar je eigenlijk niet aan zou denken", zegt Farrah. Ik knik.
"Zullen we nu gaan? Ze hebben ons toch niet meer nodig", stel ik voor. Farrah stemt in, en ik pak de laatste spullen in m'n tas.
"Dag kantoor. Het waren leuke 8 maanden", zeg ik grappend waarna ik de deur sluit. Vervolgens verlaten we het gebouw en gaan we naar mijn appartement.

Reacties (13)

 • agirlx

  wat, neee!

  8 jaar geleden
 • ThisIsLove

  Snel verder <3

  8 jaar geleden
 • nialldream

  Snelverder<3333.
  Ik heb hem wel! (: So happy

  8 jaar geleden
 • Rowbowie

  Ik heb de cd gelukkig al! Luister hem al sinds ik uit school ben! Ik ben echt in love met Louis' en Harry's stem <3
  Geweldig hoofdstuk trouwens! Jammer dat je gaat stoppen:(

  8 jaar geleden
 • Lovescookies

  Ik heb de cd al & nu al 3 keer geluisterd, take me home is echt geweldig <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen