Foto bij Lesson 40 Zayn

Written by xBrilliam

Toen ik deze morgen aan de lockers stond, had ik haar nog zien binnenglippen, maar toen ik met haar wou praten, werd ze terug geroepen door die van het secretariaat. Ik moest haar spreken, maar nu zit ik in die stomme les, luisterend naar de saaie stem van mevrouw Campbell die probeerde uit te leggen hoe al die fysica termen in elkaar zitten en ik viel bijna in slaap.
"Zayn, de bel is gegaan." Ik keek op en direct schoot Harry in de lach, was ik echt in slaap gevallen? Ik stelde me recht en volgde Harry die nog snel naar zijn locker liep terwijl ik even naar de automaat ging, om iets van drinken te kopen. Felicite, daar stond ze, juist aan de automaten waar ik ook moest zijn.
Redelijk zelfverzekerd liep ik op hun af, tot ze ineens samen met Abi de andere kant opging, maar ik moest ze spreken, dus ik veranderde mijn koers ook en volgde hun.
Wanhopig keek ze mij aan en liepen ze samen snel de meisjestoiletten in, die boodschap kwam hard genoeg aan, ze wou mij dus niet spreken.
Ik liep terug naar Harry, die me vragend aan keek, waarschijnlijk waarom ik geen drinken mee had. "Ze ontwijkt me Hazz." "Doe jij dat dan ook? Als zij afstand neemt, doe jij dat ook?" Ik knikte, hij had gelijk en samen wandelden we terug naar onze volgende lessen.

Middag, eindelijk eten. Samen met Harry, Liam en Niall wandelden we naar de refter waar ik me neerzette en direct zocht naar Felicite, die ik nergens zag.
Wie ik wel zag, was Ava, die ineens voor mijn neus stond. "Dag Zaynie." "Dag Ava." Ineens kreeg ik een duw van Harry en ik wist wat hij bedoelde, ik moest geen afstand nemen van Felicite, ik moest haar uitdagen. Zij ging met die Austin, ik date met Ava. "Ava, zou je het zien zitten, om vanavond samen iets te eten?" Haar grote, te hard geschminkte ogen keken me verbaasd aan. "Eten? Zoals in een date?" Ik knikte en direct vloog ze me om de hals. "Is dat een ja?" Ze begon rare piepgeluiden te maken en dat vatte ik dan ook maar op als een ja. "Ik haal je op, om 18u." Ze knikte en liep blij weg naar haar vriendinnen. Ik hoorde haar voor bijna heel de refter zeggen dat we een date hadden en ik wist dat Fe er snel zou achter komen.
"Waarom ga je uit met die Ava?" Ik keek naar Niall die me vragend aan keek en dan zie ik Liam doen alsof hij aan het overgeven was. "Omdat het me beu is hoe Fe doet, ik wil haar laten zien, dat er meiden zijn die mijn aandacht wel verdienen." "En daar moest je dan juist Ava voor uitkiezen?" Ik slikte en wist dat ze gelijk hadden, waarom ging ik met Ava uit?Eerst Sint gaan vieren bij oma en dan komt Isolde om samen naar fandag te gaan (:
Ik ga proberen die life-standies mee te nemen, haha gaat nooit lukken, maar ik wil ze hebben voor op mijn kamer (;
EN OH GOD ZAYN GAAT MET AVA.
Kudo om hem een mep op zijn kaak te geven om hem terug naar de realiteit te brengen?

En ik heb wat tumblr-blogs nodig om te volgen, want ik heb net een personal aangemaakt... Drop it below! fanblog or personal, I don't care
PS: Take me home is zo freaking perfect!! Wat is jullie favo liedje? Ja, je mag er maar één kiezen, want zo gemeen zijn wij (:
x

Reacties (23)

 • blondy4life

  www.itsmywaytobeblondy.tumblr.com
  leuk verhaal!!!

  5 jaar geleden
 • DaisyHoran

  Ik ben ook naar de fandag in de Carré geweest, was echt super!:)
  En ik ken nog iets wat super is: jouw verhaal! Echt waar wauw:D
  Xx

  6 jaar geleden
 • DirectionLM

  Www.1dumakemesmile.tumblr.com ;3

  6 jaar geleden
 • xJamarxx

  Hahaha mijn favo zijn Heart Attack en They don't know about us ;p
  New abbo:)xx

  6 jaar geleden
 • Jeongguk

  LOVE IT(H)
  mijne is Over agian denk ik toch wel, ze zijn allemaal top!
  mijn nummer 2 is Rock me en 3 is Little Things
  maaar snel veder ! x
  ps; ik hem hem geslagen ;D

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen