Foto bij First night as my fiancee

Laat je een reactie achter (a)?

Hij kijkt me hongerig aan. ‘Die eerste avond die je doorbrengt als mijn verloofde… Daar wil ik zeker deel van zijn.’
‘Ha!’ Ik kijk hem zo zwoel mogelijk aan.
Hij likt op eenzelfde zwoele manier zijn lippen af. ‘Ik lust je rauw, mevrouw Fields.’
Ik krijg buikpijn, niet door zijn uitspraak maar hoe hij me noemt. Mevrouw Fields… Daar kan ik echt nog niet aan wennen.
‘Sorry.’ Hij kijkt me verontschuldigend aan. ‘Daar hoef je echt nog niet aan te denken, als je dat niet wilt. Stap 1 is gezet. Stap 2 mag net zolang duren als dat jij wilt dat ‘ie duurt.’
Ik knik terwijl Lucas mijn jas om mijn schouders legt.
‘Echt,’ gaat hij overtuigend verder ‘je bent pas achttien en heb je eerste huwelijksaanzoek al gehad, we hoeven niets te overhaasten. Je bent nog jong, liefje.’ Teder laat hij zijn hand langs mijn wang glijden.’
‘Dat weet ik,’ antwoord ik en pak zijn hand stevig vast.
We lopen naar buiten toe en stappen in een taxi die ons voor het hotel aflevert. Zodra we onze kamer bereiken, pakt Lucas me meteen vast en laat mijn jas van m’n schouders afglijden. ‘Je bent er snel bij,’ antwoord ik ademloos als zijn lippen in een tergend langzaam tempo afdwalen naar mijn hals en schouder om iedere centimeter te verkennen.
‘Uhhuh,’ antwoord hij terwijl hij doorgaat met zijn zoete plagerij.
Ik zucht en pak zijn jasje vast om het hem uit te trekken terwijl zijn handen afglijden naar de sluiting van mijn jurk. ‘Denken we er allebei hetzelfde over?’ bromt hij laag terwijl ik begin aan zijn overhemd.
‘Daar was je eerder al heel duidelijk in. Iets met rauw, geloof ik?’
Hij glimlacht en laat mijn jurk als een hopeloos bergje stof op de grond vallen. Ik sta nu in enkel mijn lingerie en hoge pumps voor hem.
‘Allemachtig, wat zie je er toch prachtig uit…’ Hij pakt mijn handen vast en legt die op zijn kruis. Het is echt keihard. ‘Dit is wat je met me doet, Juul.’
Ik voel mijn wangen rood worden en kijk hem aan terwijl ik de riem van zijn broek losmaak. ‘Daar moeten we dan maar wat doen, denk ik?’
Hij glimlacht en maakt zijn broek los, waarna we onze schoenen uitdoen. Hij rukt bijna letterlijk mijn ondergoed en BH van mijn lijf af en duwt me naar het bed toe. Voordat ik me achterover laat vallen trek ik snel zijn boxer naar beneden. ‘Nu zijn we er klaar voor.’
Hij glimlacht en geeft me een klein zetje waardoor ik met mijn rug op het bed landt. Hij komt naast me zitten en ik kruip snel op zijn schoot als hij rechtop gaat zitten.
‘Zo doen we dat dus?’ stelt hij.
‘Je hebt geen idee.’ Ik sla mijn armen om zijn hals en breng mijn gezicht naar het zijne toe. Ik druk mijn lippen op de zijne en laat toe dat zijn tong een spel speelt met mijn mond waar ik maar al te gulzig op in ga.
Zijn handen glijden over mijn naakte lijf en ik voel een tinteling gaan door ieder aangeraakt deel. Het is gewoon niet te geloven, maar ik ga op een dag écht met deze man trouwen! Het lijkt nu nog zo onwerkelijk, wel op een goede manier – anders had ik echt geen ja gezegd.

Reacties (8)

 • Vilhena

  <3

  7 jaar geleden
 • KeyKey4

  Supper mooi geschreven!
  Snel verder(H)

  7 jaar geleden
 • jojo327

  Je schrijft echt goed snel veder

  7 jaar geleden
 • SuperrCarrot

  Echt prachtig geschreven, ik ben ondertussen zelf ook zo'n beetje verliefd geworden op Lucas, volgens mijxD

  7 jaar geleden
 • Appeltje

  Wat is dit toch een heerlijke story!! Ik wordt echt helemaal happy als ik de laatste hoofdstukjes weer lees, wat is Lucas toch een schatje <3 Ik smelt van hem!
  Love for this story en voor de geweldige schrijfster ervan!(flower)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen