Dat mijn kluisje mijn minst favoriete plek is is gebleken. Niet alleen heb ik hem nog maar twee maanden, iedereen kreeg andere kluisjes na 10th grade, daarnaast is hij enorm druk. Dat is misschien een rede waarom ik twee keer naar mijn kluisje ga in één pauze. Zo geweldig cool ben ik.
      De enige pluspunt aan mijn kluisje is dat ik er alles kwijt in kan, en niemand zeurt dat ik hem niet zo mag vullen met troep.
      Maar de nadelen zijn altijd groter. En zo ook deze.
      Met een snelle beweging sluit ik mijn kluisje en gooi ik mijn tas over mijn rug. Door de snelheid waarmee ik bezig ben knal ik bijna tegen een persoon op voor me.
      Het eerste wat me aan hem opvalt is zijn halflang stijle haar dat hij anders draagt. Het is anders dan die van Harry, zijn haar krult enorm en vormt een bos boven zijn hoofd. Maar de jongen voor me heeft stijl haar tot net boven zijn nek.
      Het kapsel is altijd nummer één op mijn "my perfect boyfriend" lijst, wat by the way erg lang is. En nummer drie op mijn "my worst boyfriend" lijst is, beats by dr dre. En dat blijkt deze jongen nou net te hebben. Bummer, anders is hij best schattig.
      'Hey Catherine... Can I have you number?' Hij kijkt me recht in mijn ogen aan als hij dit vraagt en ik merk hoe zijn ogen ondeugend naar me staren. Alsof hij denkt dat ik in zijn flirterige pogingen ga stappen en met hem meeflirt.
      'Oh boy, your hair is so hot. I hope our baby's are going to be this hot to.' Hell naw.
      'Hmm... let me think about that.' Ik krul mijn mondhoeken omhoog in een glimlach. Vanzelf knijp ik mijn ogen een centimeter dicht, het is mijn "you're so stupid, but I'm trying to be nice" gezicht.
      'No.' Binnen een seconde verdwijnen alle emoties die ik op mijn gezicht heb gehad. Het enige wat overblijft is een kille staar vanachter mijn bril.
      Ik blijf een paar seconde staan kijken hoe zijn ogen van flirterig naar verbaasd glijden. Ik krul mijn lippen omhoog terwijl ik hem weer aardig aankijk. 'Try again tomorrow.'
      Ik pak mijn jas van de grond, naast mijn kluisje, en loop richting de uitgang van de kluisjes.
      Alle players op deze school kwamen als een horde muggen op me af.

Hey girls! Probeer het hiermee te doen! Ik zal morgen weer veel schrijven (vandaag eigenlijk) oke, love you bye x

Reacties (16)

 • Iiampayne

  hahah ik dacht ook gelijk aan Liam,
  snel verder !

  7 jaar geleden
 • Amzilla

  yeey, dat was Liam:Pdenk ik?

  7 jaar geleden
 • nialldream

  I LOVE THIS!!! <33333333333.
  Please verder xx

  7 jaar geleden
 • Dae

  Hahahahaha
  oke meer kon ik niet bedenken...

  Ik heb een vraag...
  Wil je kijken bij mijn ] Story?

  7 jaar geleden
 • TheLondonEye

  she. is. fucking. amazing AMEN

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen