Foto bij 54.2 Chapter Fifty-four

'Ik mis je, mama.' fluisterde ik zacht. Ze glimlachte en stak haar hand uit naar me, maar in plaats van me te raken, leek haar hand door me heen te gaan.. Nee, mijn moeder nestelde zich in mijn borstkas.
'Waar denk je dat ik me al die jaren heb verstopt?' vroeg ze retorisch, terwijl ik een soort vallend gevoel had. Ik lag met mijn ogen wijd open op de vloer.
'oh ow.' hoorde ik Alice zeggen. Mijn god, ze was echt veel te snel bezig. Die gave van haar werkte te goed.
'Wat o-ow?' Hoorde ik Seth geschrokken vragen.


'Ik denk dat ik misschien even met Yakira moet gaan praten.' mompelde ze. Ik liep naar de trap.
'Waarom?' vroeg ik onschuldig, Seth en Leah -en de rest van de CUllens ook- kwamen aangelopen. Alice keek me strak aan, natuurlijk wist ze wat ik van plan was.
'Wat is er aan de hand, ALice? Yakira?' vroeg Seth. leah keek me strak aan.
'Er zijn een aantal dingen die ik moet.. doen,' mompelde ik.
'Waarvoor je hier niet kan blijven.' vulde Alice aan. Ik knikte. Seths ogen werden groter.
'Ik ga mee.' zei hij meteen terwijl hij al half de trappen opsprong.
'Daar had ik op gerekend.' dat leek Leah onmogelijk te maken om nog een opmerking te geven. Ze verwachtte waarschijnlijk dat ik hem weer zou achterlaten. Edward keek me met gefronste wenkbrauwen aan.
'Wanneer wil je vertrekken?' vroeg Seth terwijl hij mijn hand vastgreep. Ik haalde mijn schouders op.
'Hangt ervan af hoelang het duurt om de twee anderen die mee moeten te overtuigen, maar allesinds zo snel mogelijk.' mompelde ik zacht. Hij knikte.
'Wie gaat er nog mee?' vroeg Rosalie.
'Twee heksen uit mijn clan.' Bella keek me even aan, alsof ze wist dat ik Angela bedoelde. En Tessa.
'Waar gaat de reis naar toe?' vroeg Carlisle met een lichte glimlach.
'ehuh... goeie vraag. Ik kom er wel achter.' mompelde ik zacht. Seth keek me onzeker aan, maar ik wist dat hij me overal zou volgen, het maakte hem niet uit waar ik heen ging. Zolang we er maar samen heen gingen.

Hij reed me tot aan Angela's huis, ik had geluk dat ik haar daar trof. Voor hetzelfde geld was ze op de universiteit en mochten we naar de andere kant van washington rijden. Haar vader glimlachte vriendelijk, wat had je dan gedacht van een dominee? Angela keek verbaast op toen ze me zag, maar glimlachte. Ze toonde ons de weg naar haar kamer; haar moeder keek even bedenkelijk toen ze Alleen Seth zag, maar toen ik in beeld kwam leek ze er geen probleem in te zien. Angela excuseerde zich voor het gedrag van haar ouders. Ze wisten niet dat ze een heks was, laat staan dat ze wisten wie ik was.. Of toch zoiets. Ik snapte niet waarom haar ouders zich anders zouden moeten gedragen voor mij.
'Dus, waarmee kan ik je helpen?' vroeg ze glimlachend. Seth stond nogal onwennig bij de deur.
'Ik heb je hulp nodig,' gaf toe. Angela glimlachte.
'Ik help graag, wat ben je van plan?'
'Ik wil op zoek naar de verloren boeken van de clan.' viel ik met de deur in huis? Misschien een beetje. Ze knipperde met haar ogen.
'De verloren boeken zijn... verloren. Dat is waarom ze zo noemen.' mompelde ze zacht. Ik glimlachte.
'Ja, maar mijn moeder wist waar ze waren, dus hoe moeilijk kan het zijn voor ons om ze te vinden?' vroeg ik optimistisch.
'Wie vraag je nog mee op je queste?' vroeg ze uiteindelijk.
'Ik zou graag ook Tessa meenemen. Ik weet dat ze jong en onervaren is, maar voor haar zal het een onvergetelijk iets zijn.. En misschien kan ze ervan leren.' zei ik. Angela knikte.
'Mij best, maar wat wil je in godsnaam met die boeken doen? Je kennis uitbreiden, dat is logisch. Maar voor welk doel? Dat wil ik weten voor ik mee ga.' zei ze koppig; Ik glimlachte, ze had de manieren van een heks zoals mijn moeder.


@Altaria; wie heeft daar iets over gezegd? O.o
@Fabiennaa; nieuwsgierigheid is een must.. but it also killed the kat ;D

Reacties (5)

 • JemCarstairs

  (H)Snel verder!!!

  7 jaar geleden
 • FearlessLove

  (H)

  7 jaar geleden
 • Tyche_

  SNEL VERDER!!!!!

  7 jaar geleden
 • Altaria

  Niemand, al denk ik dat ik het ook zou doen in haar situatie (noem me eigenwijs en koppig maar iemand van wie ik houd zou ik nooit zoveel pijn willen doen) snel verder? Je stopt altijd op de mooiste stukjes!!

  7 jaar geleden
 • Fabienaa

  Snel verder!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen