Foto bij Four.

Harry Edward Styles.

Glimlachend liep ik door de gangen van de school terwijl ik mijn handen verstopte in mijn broekzaken. Mijn ogen bekeken de leerlingen die al vrolijk hun spullen uit hun lokkertjes haalden terwijl ze elkaar vertelde over wat er allemaal in hun lessen gebeurt waren. Af en toe zag ik zelfs hoe een koppeltje zich verstopte achter de lokkers om een vlugge kus uit te wisselen voordat ze beide naar hun vrienden toeliepen alsof er niks gebeurt was.
“Styles!” Verbaast keek ik weg van de taferelen die zich voor mijn ogen afspeelden en zocht in de plaats naar de persoon die mijn naam riep. Een ondertussen bekende vrolijke jongen kwam al breed grijnzend naar me toegelopen en sloeg zijn arm al snel rond mijn schouders heen toen hij naast me liep.
“Jij hebt precies ook geen haast om je boeken te pakken voor je volgende les.” Grijnsde hij naar me terwijl hij zelf zijn boeken dicht tegen zijn lichaam gedrukt hield.
“Ook hallo voor jou Louis.” Antwoordde ik geamuseerd terwijl hij me richting zijn lokkertje trok. “Ik heb geen les dit uur want de leerkracht is ziek gevallen.” Legde ik het hem uit terwijl ik toekeek hoe hij zijn boeken wegstak en nieuwe in de plaats nam.
“Gelukzak. Ik moet een uur lang luisteren naar het geratel van Mevrouw Milson.” Zuchtte Louis geïrriteerd en om zijn woorden nog wat kracht bij te zetten sloeg hij met veel tegenzin zijn lokkertje weer dicht.
“Mevrouw Milson?” vroeg ik voorzichtig, niet wetend of het wel zo’n goed idee was om te vragen wie deze leerkracht was.
“Onze geschiedenis leerkracht. Zij is zowat de oudste leerkracht dat je hier zult zien rondlopen en door haar ouderdom zijn haar lessen zo sloom dat ik echt iedere keer moeite heb om niet in slaap te vallen.” Legde Louis al zuchtend uit terwijl hij gebaarde dat ik mee moest lopen naar zijn lokaal.
“Ik heb pas geschiedenis op vrijdag, dus ik kan me nog zo’n 3 dagen voorbereiden op haar.” Grijnsde ik naar hem wat me uiteindelijk een duw van hem opleverde.
“Ga jij maar snel naar de kantine voor je nog onder je voeten krijgt dat je hier doelloos rondloopt in de gangen.” Beet Louis me toe terwijl hij richting de deur van zijn lokaal liep.
“Doelloos? Volgens mij is Louis irriteren niet echt doelloos hoor.” Grijnsde ik naar mijn nieuwe vriend, maar liep zo snel ik kon weg van hem toen hij gevaarlijk met zijn boek begon te zwaaien naar mijn richting.
“Wacht maar Styles!” hoorde ik hem nog roepen waardoor ik mijn lach niet meer kon inhouden terwijl ik wegliep naar mijn lokkertje om mijn eigen spullen te nemen die ik in het begin van de dag erin had gepropt. Het verbaasde me ook niet dat ik voor een tijdje zat te worstelen met mijn zak voordat hij eruit vloog en ik met een harde klap op mijn achterste op de grond vloog. Pijnlijk wreef ik over mijn billen terwijl ik weer recht kroop, maar halverwege stopte ik bijna met te bewegen toen ik een zachte meisjes lach hoorde.
Zoekend naar waar het geluid vandaan kwam keek ik door de gang en zag zo nog net hoe een meisje met blond haar weg draaide van me om snel richting de kantine te lopen. Nieuwsgierig door de verschijning sloeg ik snel mijn lokkertje dicht en liep zo snel ik kon achter haar aan. Maar net als ik haar bijna in het zicht had, verdween ze door de deuren van de kantine waardoor ik nog altijd niet kon zeggen wie ze was. Het enige wat ik gezien had was haar blonde lokken die over haar rug heen en weer bewogen en haar heupen die zacht heen en weer bewoog in haar jeans rok. Stiekem schoot er één naam in me op toen ik nadacht over haar verschijning. Zou het echt haar zijn?
Door de gedachten schoot ik weer vooruit en liep bijna tegen de deuren aan van de kantine door de vaart die ik maakte. Voorzichtig duwde ik één van de houten deuren open en liep de ruimte binnen. Zoals verwacht zat er zowat overal een paar groepjes van studenten die al lachend verhalen vertelden of samen een taak maakten. Eén voor één bekeek ik iedereen vanaf de ingang, zoekend naar het meisje dat ik daarjuist in de gang gezien had. Pas toen ik de laatste groep bekeek herkende ik het blonde haar dat door het meisje langzaam in een staart werd gebonden terwijl ze met haar rug naar me toe zat. Zonder mijn ogen van haar af te halen liep ik door de banken door totdat ik de kans kreeg om haar gezicht deftig te bekijken. Pas toen ik zat en zag hoe haar blauwe ogen op mij gericht waren terwijl ze geamuseerd glimlachte besefte ik pas dat ik het daarjuist juist had. Het was Elena die me had uitgelachen in de gangen.
Voor een seconde wist ik niet goed wat te denken over dit alles. Hoe kwam het dat ze naar me stond te kijken in de gang, maar durfde zelf niks tegen mij te zeggen? Maar toen besefte ik dat ze waarschijnlijk niet eens in mijn buurt mocht komen omdat ze bij de bende van Payne thuis hoorden.
Mijn ogen vlogen even naar haar vrienden die duidelijk thuishoorden in de groep die Louis daarstraks de afdankertjes van Payne had genoemd, maar blijkbaar had niemand echt door dat Payne’s eigendom me aan het bekijken was terwijl ze onschuldig op haar onderlip beet. Haar handen liet ze onder haar kin rusten terwijl ze leunde met haar ellebogen op de bank. Het was zo duidelijk dat ze me bekeek en ze deed niet eens moeite om het te verstoppen. Ikzelf kon mezelf ook niet zo ver krijgen om weg te kijken van deze perfecte verschijning. Ze was prachtig.
“Ik zou maar opletten of je kwijl loopt nog uit je mond.” Geschrokken keek ik op naar een blonde jongen die me geamuseerd aankeek. Op zijn rug hield hij een gitaar terwijl zijn handen de band vasthield zodat zijn instrument stevig tegen hem aangedrukt was.
“Niall Horan.” Glimlachend stak hij zijn hand naar me uit die ik met veel plezier schudde.
“Harry Styles.” Stelde ik mezelf voor terwijl de blonde jongen naast me kwam zitten.
“Ik weet het. Louis heeft al gepraat met me over jou. Hij vertelde me dat je ook gitaar speelt.” Grijnsde hij geïnteresseerd naar me. Bescheiden knikte ik terwijl mijn ogen weer naar Elena vlogen. Tegenover daarjuist waren haar ogen gericht op één van de meisjes die haar iets vertelde, maar af en toe zag ik hoe ze wegkeek van het meisje en een vlugge blik naar me richtte.
“Volgens mij is Elena in je geïnteresseerd, Harry.” Verbaast keek ik naar Niall die me vrolijk aanstaarden.
“Maar ik waarschuw je wel, Payne gaat haar niet zomaar afgeven aan een vreemde. Hij heeft zelfs al tegen haar gezegd dat ze niet met je mag omgaan.” Fronsend keek ik naar de jongen naast me die zijn gitaar even van zijn rug haalde om hem naast hem te zetten.
“Hoe weet jij dit?” vroeg ik zacht, niet begrijpend hoe deze jongen dit allemaal wist. Het was duidelijk dat hij niet bevriend was met Payne want anders zat hij nu niet naast me te praten over zijn eigendom.
“Mijn vriendinnetje is bevriend met haar.” Legde hij met een knipoog uit. Automatisch keek ik terug naar de groep van de meisjes, opzoek naar een meisje dat wel zou passen bij deze blonde jongen.
“Je moet niet zoeken, ze zit hier niet bij. Ze hoort niet bij die meisjesgroep.” Legde hij direct uit toen hij zag hoe ik elk meisje één voor één bekeek.
“Mayel is al bevriend met haar sinds de lagere school, maar op school trekken ze niet veel met elkaar op vanwege Payne. Ze wilt niks met hem te maken hebben.”
“Maar dat is dan toch moeilijk want Elena is samen met Payne?” vroeg ik niet begrijpend dat die twee meisjes dan hun vriendschap konden onderhouden.
“Ja, op school wel, maar na school zitten ze bijna elke avond bij elkaar. Mayel heeft het er nog altijd moeilijk mee dat haar beste vriendin samen is met zo iemand als Payne, maar ze durft er niet echt iets over te zeggen vanwege dat ze schrik heeft voor hem.” Legde Niall rustig uit terwijl hij me glimlachend aankeek. Voor een seconde vlogen mijn ogen weer naar Elena die niet meer luisterde naar haar vriendin, maar in de plaats met haar gsm bezig was. Dit meisje werd verboden om ook maar enig contact met me te hebben, toch toonde ze aan me dat ze geïnteresseerd was. Ik had een gevoel dat dit hele gedoe nog niet snel gedaan zou zijn.

Wisten jullie al dat jullie de beste abo's ooit zijn? Dankjewel voor jullie reacties. Zij zijn de reden dat ik dit verhaal met veel plezier verder schrijf.

Reacties (14)

 • CaroMaritxx

  Geweldig, ik lees het met veel plezier! Wat schrijf je goed.

  8 jaar geleden
 • teamLarry

  Fuck hell, fantastisch dit.

  8 jaar geleden
 • XSanneLovex

  spannend!!
  snel verder!!<3
  xx

  8 jaar geleden
 • Azriel

  Dit is dan ook een superawsome story
  Verder

  8 jaar geleden
 • ThisIsLove

  Snel verder <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen