Foto bij Lesson 44 Zayn

Written by xBrilliam

Zuchtend duwde ik de wekker af en ik zette me recht in mijn bed. Waarschijnlijk had ik grote wallen onder mijn ogen, want ik had nog veel te lang liggen nadenken over die kus met Ava. Waarom kuste ik met haar, de enige verklaring was dat ik wou Felicite jaloers maken. Maar sinds wanneer wou ik, Zayn de badboy, een meid jaloers maken?
"Nee Zayn, niet terug beginnen denken, je vond gisteren ook geen antwoorden erop." sprak ik mezelf toe en ik stelde me recht.

"Zaayn!" Ik liep naar Harry toe die op het eind van mijn oprit stond en stapte op mijn fiets, samen reden we naar school en ik was al blij dat hij nog niet had gevraagd hoe de date was. Ik had echt geen zin om te gaan zeggen dat ik haar gekust had, voor de ogen van Felicite en Louis.
We kwamen op school toe en ik wachtte op Harry aan de poort van de fietsenstalling, maar hij was naar iets aan het kijken op zijn gsm, waarschijnlijk een grappig smsje, want hij lachte nog al hard.
"Hazz, doe sneller!" Hij kwam lachend afgestapt en was nog steeds aan het lachen. "Wat is er zo grappig?" Hij schudde lachend zijn hoofd en mompelde iets van "Zava? Haha, Zayn toch." Ik bleef hem vragend aankijken en hij draaide zijn gsm naar me toe.
Ik zag een foto van twee mensen aan het kussen, niet zo speciaal toch? Tot ik beter keek, het waren ik en Ava, gisterenavond voor het restaurantje?
Direct kwam er een woede aanval in me op, wie had deze foto gemaakt en hem doorgestuurd naar Harry en vooral wie had deze foto nog allemaal gehad?
De laatste vraag bleef niet lang onbeantwoord toen Andy en Nouwt de fietsenstalling binnenkwamen en direct kusgeluidjes naar me maakten en Andy erna lachend riep "Waarom die Ava, Zayn?" Ik stapte direct de fietsenstalling uit en deed alsof ik alle opmerkingen lang me heen liet gaan, het was toch mijn keuze of ik Ava nu wou zoenen of niet? Oke ik wou het niet, maar ik had het wel gedaan, waar bemoeiden ze zich mee?

Ik liep naar mijn locker en wanneer ik Abi lachend haar gsm zag tonen aan Felicite en hun dan beiden zag kijken naar mij, wist ik dat ze de foto hadden gezien. Zij dacht dus ook dat ik gewoon stom was, waarom die Ava? Ze hadden allemaal gelijk, maar dat ging ik niet zomaar even toegeven hoor.
"Zayn, je maak-haar-jaloers-plan is echt dom en zal niet werken." Ik keek naar Liam die naast me was komen staan en Niall die een beetje stond te knikken met wat Liam had gezegd. "Wie zegt dat ik niet gewoon echt Ava leuk ben beginnen vinden gisteren?" Ze begonnen allebei te lachen en keken me ongeloofwaardig aan. "Ava? Leuk?" Na Niall dit had gezegd schoten ze terug in de lach en ik schudde mijn hoofd. "Nee echt Zayn, je moet er mee ophouden, je brengt alleen jezelf in de nesten, als je Felicite leuk vind, zeg het haar gewoon?" "Ik vind haar niet leuk, niet!" Woedend stapte ik het schoolgebouw uit, waar ik me al snel een sigaret opstak en probeerde te kalmeren.Because we love you!
En we gaan de wedstrijd uitstellen tot na de examens, want iedereen heeft het druk en wijzelf ook... Wanneer hebben jullie je eerste? X

Reacties (15)

 • ilovenobody

  Verder!!

  6 jaar geleden
 • ZaynLover

  Snel verder!:D
  Mijn examens beginnen al op 5 december:(

  6 jaar geleden
 • xanoukmalik

  snel verderr_O_

  6 jaar geleden
 • Marly2801

  haha zayn, FAAL!!
  snel verder!(H)

  6 jaar geleden
 • geleninja

  Snel verder!!!!!!!!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen