Je loopt door de gang van het hotel tot je ineens ruw aan je arm wordt meegetrokken een kamer in. Verschrikt geef je een gil die niet veel effect heeft door de hand die op je mond wordt gedrukt. 'Ssst, ik ben het.' wordt er in je oor gefluisterd. Je bent opgelucht als blijkt dat de stem je beste vriendin is. 'Je moet echt mee doen met seven minutes in heaven.' Je kijkt de kamer rond en zag Liam, Harry, Niall, Zayn en Louis in een kring op de grond zitten. Nog half bijkomend van de hartverzakking die je zojuist hebt gekregen, ga je bij de jongens in de kring zitten. Je beste vriendin komt naast je zitten. In het midden van de kring staat een schaal met vijf foto's erop. Je kijkt vragend de kring rond en pakt een foto van de schaal.

Welke pak je?

Leona Lewis
Nicole Scherzinger
Kelly Rowland
Cheryl Cole
Jennifer Aniston

Harry
Je ziet de foto van Jennifer Aniston en pakt die van de schaal. In je ooghoek zie je hoe Louis door Harry's haar heen woelt en opstaat. Blij loop je de kast in en je hoort hoe Louis je volgt en de deur sluit. Voorzichtig drukt hij je tegen de want en begint je kusjes in je nek te geven. Je pakt zijn hoofd vast en merkt op dat het niet Louis is maar Harry die je is gevolgd. 'Harry?!?' Je hoort hem grinniken. 'Disappointed?' Je wilt nog antwoorden maar je voelt zijn perfecte lippen op de jouwe. Een warm gevoel raast door je lichaam. Zijn lippen gaan langzaam terug naar je nek en een warme tinteling gaat door je lichaam als je zijn handen vanaf je rug omlaag voelt gaan. Harry trekt je blouse los en je voelt zijn warme handen op je rug en zijn lippen die langzaam naar beneden gaan. Hij stopt bij het randje van je bh en gaat dan weer omhoog tot hij weer bij jou mond is. Jullie tongen spelen samen een spel en je legt je handen op zijn gespierde borstkas. Voor de verandering ben jij degene die kusjes in zijn nek geeft waardoor er een tevreden kreun uit zijn mond ontsnapt. Je merkt dat hij steeds onrustiger wordt tot de deur openvliegt en je wordt meegetrokken door Harry de trap op naar zijn kamer terwijl de rest jullie vragend aankijkt.

Liam
Twijfelend pak je de foto van Leona Lewis. Je kijkt de kring rond en ziet dat er op Liam's gezicht een glimlach verschijnt. Hij staat op en steekt een hand naar je uit. Je pakt zijn hand vast en hij trok je omhoog zodat je recht in zijn prachtige bruine ogen kijkt. Terwijl je zijn hand nog vasthoud lopen jullie de kast in. Het is stil en donker. Even denk je dat je alleen in de kast staat tot je zachtjes tegen de wand wordt gedrukt en je zijn zachte lippen in je nek voelt. Een zachte kreun ontsnapt en je voelt je gezicht vuurrood kleuren. Je hoort hem zachtjes grinniken. Je voelt je nogal ongemakkelijk maar dat gevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon als je zijn lippen op de jouwe voelt. Een tintelend gevoel gaat door je lichaam en vermakelijk sluit je je ogen. Je slaat je armen om zijn nek en een paar seconden later voel je zijn sterke armen rond je middel die je dichter tegen je aan trekt. Langzaam voel je hoe zijn tong bij jou naar binnen dringt. Je hebt geen idee hoe lang jullie al in de kast zijn maar je geniet van iedere seconde. Liam stopt de zoen en je voelt zijn warme adem in je nek. 'I love you,' fluistert hij zachtjes in je oor, maar voor je zelf ook nog iets kunt zeggen voel je zijn lippen weer op de jouwe. Een warm gevoel vult je buik tot het felle licht van de kamer in je gezicht schijnt. 'Time's up,' zegt Louis die jullie geamuseerd aankijkt. Liam slaat zijn arm rond je middel en samen lopen jullie terug naar de kring, denkend aan de zeven gewelde minuten die nu jammer genoeg voorbij zijn.

Zayn
Je pakt de foto van Nicole Scherzinger en kijkt lachend naar Zayn. Hij staat op, pakt je pols vast en lachend laat je je meetrekken. Eenmaal in de kast verspilt hij geen seconde en drukt zijn lippen meteen op de jouwe terwijl hij je bij je billen optilt. Om je evenwicht te behouden sla je je armen om zijn nek. Steeds vuriger spelen jullie tongen een spel waar je al zo lang op hebt gewacht. Je vouwt je benen om zijn lichaam waardoor hij zijn evenwicht verliest en jullie met een klap op de grond vallen.
'Seriously, take it easy in there,' hoor je Liam schreeuwen. Lachend lig je in Zayn's armen. Met zijn hand duwt hij je gezicht iets omhoog en zoent je liefdevol. Je legt je handen op zijn gespierde borstkas en zoent hem met alle liefde die je in je hebt. Hij legt zijn handen op je rug en trekt je dicht tegen zich aan. Voorzichtig wordt er op de deur geklopt. 'Time is up, but i'm scared to open the door,' hoor je Niall zeggen. 'We're coming,'antwoord je en je wilt opstaan maar Zayn laat je niet los en blijft je zoenen en zo blijven jullie in de kast terwijl de rest uiteindelijk naar bed toe gaat.

Niall
Je pakt de foto van Kelly Rowland en nieuwschierig kijk je de jongens aan. Je blik stopt bij Niall die langzaam opstaat. Je staat op en gaat voor heb staan zodat je in zijn geweldige blauwe ogen kijkt. Je pakt zijn hand vast die nogal warm aanvoelt en samen lopen jullie de kast in. Eenmaal in de kast is het stil en donker. 'And now?' Hoor je hem onzeker vragen. Je legt je handen langs zijn hoofd en geeft hem liefdevol een zoen. 'This,' zeg je als antwoord op zijn vraag. Je voelt hoe hij zijn armen om je middel vouwt en je voorzichtig naar zich toe trekt. Je grinnikt zachtjes tot je zijn zachte lippen op de jouwe worden gedrukt. Je legt je armen rond zijn nek en trekt hem nog dichter tegen je aan.
'I love you, I always did,' hoor je hem opbiechten, met gesloten ogen geniet je van de kusjes in je nek die volgen. 'I love you too,' zeg je voordat je je lippen weer op de zijne drukt. Je wordt aangenaam verrast wanneer je zijn tong langs je lippen voelt, vermakelijk beantwoord je zijn vraag. Jullie worden bruut verstoord door Zayn die de kast opentrekt en het felle licht pijnlijk in je ogen schijnt. Hand in hand lopen jullie terug naar de kring waar je dicht tegen hem aan gaat zitten.

Louis
Met de volle overtuiging pak je Cheryl's foto van de schaal en kijk je naar Louis. Een ondeugende glimlach siert zijn gezicht. Je staat op en kijkt je beste vriendin aan die naast je zat, die je een uitdagende blik geeft. Je wilt nog wat zeggen maar je voelt de gespierde armen van Louis al om je middel. 'Come,' fluistert hij in je oor waarna hij je de kast intrekt. Je hoort de deur achter je dichtvallen en je wordt omringt door het donker. Per ongeluk stoot je tegen Louis aan. 'Oh, sorry,' fluister je.
'Doesn't matter,' antwoord hij en je voelt hoe zijn lippen je jouwe aanraken. Je legt je handen op zijn gespierde borstkas en je geeft en een paar kusjes in zijn nek. Even later voel je zijn handen op je heupen en wordt je dichter tegen hem aangedrukt. Hij geeft je een paar korte kusjes in je nek die langzaam dichter bij je lippen komen tot hij je gepassioneerd op je mond zoent. Een warm gevoel raast door je lichaam heen tot er een harde krak door de kast heen klinkt. Verschrikt kijk je naar het gat dat in de deur zit en Harry die er blijkbaar doorheen is gevallen. 'No more icecream for you Harry,' grinnikt Louis en kijkt naar de rest die dubbel liggen van het lachen. Beteuterd kijk je naar Louis terwijl jullie de kast uitlopen, de zeven minuten waren nog lang niet voorbij. En blijkbaar vind hij het ook nog niet lang genoeg want hij tilt je over zijn schouder en draagt je naar zijn kamer terwijl de rest achterblijft in de kamer.

Reacties (56)

 • xLoveOneDx

  NAILLER(H)
  dat stukje van louis, toen harry de kast in kwam is geniaal!!
  symptoms, ga je dt nou echt bij elk verhaalquiz zetten??

  8 jaar geleden
 • Befour

  Dit is een verhaalquiz, die zijn verboden tegen de regels. Voordat je een quiz aanmaakt, lees dan eerst de Huisregels van Quizlet. Of je zet de quiz om naar een story, of je inactiveer het.

  8 jaar geleden
 • XCutiepieX

  vervolg

  8 jaar geleden
 • Breckenridge

  Liam(H)

  8 jaar geleden
 • Vicheux

  Louis(H)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen