Foto bij Six.

Harry Edward Styles.

Al vrolijk pratend liep ik met Niall door de gangen van de school, op weg naar het leslokaal van Louis die binnen een paar minuten gedaan had met zijn les. Sinds dat ik mijn liedje met Niall gezongen had was onze conversatie niet meer gestopt. Zo kwam ik te weten dat hij oorspronkelijk van Ierland kwam, maar zijn moeder wilde weg uit hun dorp dus waren ze naar hier verhuist. Hij bleek een oudere broer te hebben die net als mijn zus in Londen studeerden en zijn liefje blijkbaar in hetzelfde jaar als Louis zat.
“Hoe lang ben je eigenlijk al samen met haar?” vroeg ik uit nieuwsgierigheid terwijl we in de verte Louis zijn lokaal al zagen. Een brede glimlach sierde zijn lippen terwijl hij zijn gitaar stevig tegen zijn rug gedrukt hield. Ik kon zo zien hoe geweldig hij het vond om over haar te praten. Hij was fier op zijn verovering.
“Een halfjaar sinds vorige week.” Bekende hij vrolijk voordat hij naar me opkeek. Direct vielen de fonkelingen in zijn ogen op die daarstraks nog niet zichtbaar waren. Pure liefde zou je het kunnen noemen.
“Je houdt echt van haar, hé?” stelde ik vast waardoor Niall verlegen wegkeek van me met een duidelijk blos op zijn wangen.
“Mayel is al het geluk dat ik nodig heb.” Legde hij me met een glimlach uit. Een zachte grinnik verliet mijn lippen toen ik zag hoe Niall weer verlegen naar me opkeek. Automatisch sloeg ik mijn arm rond zijn schouders en klopte er bemoedigend op.
“Wel, zie dan maar dat je haar niet kwijt geraakt.” Knipoogde ik naar hem.
“Nooit. Ik laat niemand tussen ons beide komen, zelfs geen Malik.” Zei hij vastbesloten terwijl hij zijn vuisten balde. Fronsend keek ik van zijn handen naar zijn gezicht die haast alleen nog kwaadheid weerspiegelde.
“Volgens mij heb je een geschiedenis met hem, niet?” vroeg ik zacht, niet zeker of het wel zo’n goed idee was om dit te vragen. Niall was duidelijk zeer kwaad op de bad boy van de school en van wat ik opmerkte tijdens onze conversatie leek hij me niet de persoon die je snel kwaad kreeg.
“Laat ik je wat geschiedenis van deze school uitleggen. Payne is haast altijd al populair geweest hier op school, maar Malik was ooit zoals mij. Hij hield zich bijna alleen maar bezig met muziek en hierdoor geraakte we goed bevriend. Maar op een dag besloot hij opeens om zich aan te sluiten aan Payne zijn beste vrienden, puur omdat hij meer erkenning wilde. Alleen geraak je niet zomaar in de groep. Volgens Payne moet je eerst iemand zijn hart breken.” Mompelde hij terwijl hij zijn gebalde vuisten probeerde te verstoppen in zijn broekzakken. Met een moeilijk gezicht keek ik naar Niall die zeer veel moeite had om niet te ontploffen. Hij was duidelijk razend kwaad op zijn vroegere vriend.
“Zayn wist dat ik een crush had op Mayel sinds dat ik naar hier was verhuist. Op een dag zag ik opeens hoe hij voortdurend bij haar rondhing en haar probeerde te versieren om mij te kwetsen. Mayel had duidelijk nog niet door wat hij deed en liet zich doen door zijn charmes. Een week daarna vond ik haar al huilend ineen gedoken in de gang terwijl ze overstuur haar boeken al de kanten uitgooide. Malik had haar hart recht voor haar ogen gebroken toen hij een ander meisje binnen draaide. Elena was op hetzelfde moment als ik naar haar toegelopen en samen hebben we geprobeerd om haar rustig te krijgen.” Met een grom van woede die diep vanuit keel kwam bleef hij stilstaan achter te lokkertjes die ietsje voor de deur stonden van het lokaal waar zijn liefje en Louis nu zaten.
“Ze heeft er een maand over gedaan voordat ze terug haarzelf durfde te zijn bij jongens en nog altijd heeft ze schrik om gekwetst te worden zoals Malik gedaan heeft, ook al weet ze dat ik het nooit zo doen. Dit is ook één van de redenen dat Mayel het verschrikkelijk vindt dat Elena samen is met Payne. Ze wilt niet dat zij hetzelfde meemaakt met hem.” Bekende hij terwijl hij zichzelf probeerde te kalmeren. Niet goed wetend hoe te reageren legde ik mijn hand terug bemoedigend op zijn schouder waardoor hij even naar me opkeek.
“Ik wed dat je goed voor haar zorgt, Niall.” Mompelde ik zacht waardoor Niall terug een klein glimlachje tevoorschijn kon toveren.
“Het enigste voordeel aan dat alles was dat ik Mayel leerde kennen op het moment dat ze me echt nodig had. Ze zegt zelfs dat ik de persoon ben die haar staande houdt.” Mompelde hij verlegen waardoor ik terug een lach niet kon onderdrukken vanwege dat de blonde Ier zo schattig was.
Door een luide klap van de deur verschoten we beide voor een seconde, maar ontspande weer toen we zagen hoe Louis breed glimlachend de gang inliep.
“FREEDOM!” riep hij zo luid dat ik zag hoe een paar mensen al lachend naar hem opkeken. Achter hem zag ik hoe een meisje al hoofdschuddend haar hand op zijn schouder legde als teken dat het wel goed genoeg was voordat ze zich naar ons richtte. Op haar zachte roze lippen vormde er al snel een brede glimlach toen ze naar de jongen keek met de gitaar en voor ik het wist vloog ze recht in zijn armen.
“Hey Nialler.” Grijnsde ze vrolijk naar hem terwijl ze hem stevig vasthield rond zijn nek. Hijzelf veegde eerst wat blonde lokken voor haar blauwe ogen weg voordat hij haar vastnam rond haar middel.
“Hey Mayellebel.” Grijnsde hij even vrolijk terug en drukte zacht zijn lippen op de hare. Vertederd door hun schattigheid liep ik naar Louis die zoals gewoonlijk zijn arm rond mijn schouder sloeg terwijl hij keek naar het koppel voor ons.
“Wel, kijk maar goed, Styles want dit is nu eens het perfecte beeld van het perfecte koppel.” Mompelde hij geamuseerd voordat hij me omdraaide en me doordringend aankeek. Fronsend keek ik naar hem toen ik merkte dat hij op iets wachtte.
“Wat?” vroeg ik uiteindelijk toen ik merkte dat hij duidelijk zijn mond niet ging openen om het me uit te leggen. Zuchtend schudde hij zijn hoofd voordat hij zich weer op mij richtte.
“Moet je me niet bedanken omdat ik je geholpen heb om een nieuwe vriend te maken?” vroeg hij met een toon alsof ik stom was om dat niet te begrijpen. Zacht lachend keek ik even naar Niall die Mayel nog altijd dicht tegen hem aangedrukt hield terwijl hij zacht iets aan het vertellen was tegen haar. Met zijn linkerhand streelde hij langzaam door haar lokken voordat ze hem al lachend in een knuffel trok. Breed glimlachend keek hij naar ons en drukte daarna een zachte kus op haar wang.
“Styles!” Geschrokken keek ik weg van hen en keek weer naar Louis die ongeduldig met zijn voor op de grond tikte. Hoofdschuddend vanwege dat hij dit zo serieus opnam haalde ik adem om te antwoorden.
“Dankjewel, Louis.” Zei ik uiteindelijk waardoor Louis zijn bekende vrolijke glimlach weer zichtbaar weg.
“Och, het was niks. Je hoefde mij niet te bedanken hoor.” En met deze woorden trok hij me via mijn hand naar zijn kluisje die iets verderop stond. Met open mond staarde ik naar mijn nieuwe vriend door zijn woorden. Volgens mij ga ik hem echt nooit begrijpen op deze manier, dacht ik in mezelf.

Reacties (18)

 • FxckNiall

  Louis=Genius. Punt.

  8 jaar geleden
 • yasmine658

  Abbbbooooo!! Louis is echt hilarisch!xD

  8 jaar geleden
 • Kelso

  awwwwwwww

  8 jaar geleden
 • MiraDax

  Niall zoo schattig!!
  en echt typisch Lou!!

  snel verder!!

  8 jaar geleden
 • MayelRM

  Niall is echt zoooooooo schattig !!:$:$love him so much:$(l) <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen