Hebben jullie al een kijkje genomen bij m'n nieuwe story?

Ik kon het toch niet laten, maar dat is ook zo moeilijk als Louis zo voor je staat. Terwijl onze lippen niet meer van elkaar los komen, en onze tongen ook met elkaar een spelletje spelen, gaan ondertussen Louis handen, van mijn rug naar kont, waar hij even in knijpt. Meteen pak ik zijn handen vast en leg ik die weer terug op mijn rug. Maar tevergeefs gaat Louis met z'n handen weer wat naar beneden, waardoor ze weer op m'n kont liggen. Ik weet al wat Louis wil, maar daar komt dit keer niks van in. Weer leg ik z'n handen terug op mijn rug en ik voel Louis mondhoeken omhoog krullen.
"JULIET?!", hoor ik Eloise roepen. Meteen haal ik m'n lippen van.Louis' af, terwijl Louis al snel de deur op slot draait. "JULIET? Waar ben je?", horen we Eloise weer roepen. Ik kijk Louis even aan, die alleen maar kan glimlachen.
"In de badkamer", zeg ik.
"Oh", horen we Eloise. Voetstappen komen richting de deur, die gelukkig op slot zit.
"Ik wilde me net gaan douchen, als je het niet erg vindt", zeg ik.
"Nee, helemaal niet, want het ruikt nou niet bepaald fris in de slaapkamer", zegt Eloise.
"Nou, bedankt hoor", zeg ik sarcastisch. Louis slaat z'n hand voor z'n mond en probeert z'n lach in te houden. "Dat zal wel aan jou liggen, hoor", zeg ik terug.
"Niet waar", zegt Eloise verontwaardigd.
"Oke, maar ik ga onder de douche, want het is koud hier", zeg ik en ik draai de kraan al open, waar meteen een straal water uit komt.
"Oke, ik ga naar beneden", roept Eloise, en we horen nog gestommel op de trap. Dan is het, op het geluid van de stralen water die naar beneden vallen na, helemaal stil, en staan Louis en ik tegenover elkaar. Ik trek m'n wenkbrauwen op, en Louis doet hetzelfde.
"Moet je niet douchen?", vraagt hij met een scheve glimlach.
"Ja, eigenlijk wel, dus...", ik wenk hem naar de deur toe, maar Louis blijft, met de scheve glimlach nog steeds op z'n gezicht, op zijn plek staan. Ik trek weer m'n wenkbrauwen op.
"Ik kan eigenlijk ook wel een douche gebruiken, nu je het zo zegt", zegt Louis bedenkelijk. Ik zei niks, maar ja. Ik begin te lachen. Dat is gewoon zo fout. We zijn thuis bij onze beste vrienden, en dan wil hij samen met mij hier gaan douchen.
"Oooh, Louis, daar komt niks van in. Je bent hier niet thuis, meneertje", zeg ik streng. Louis trekt een pruillipje en ik maak de deur al van slot. Vervolgens duw ik Louis de gang op, druk nog een kusje op zijn lippen en sluit de deur weer. Een draai aan het slot en Louis komt niet meer binnen. Ik kan me het gezicht dat hij nu trekt echt voorstellen. Ik lach nog even en trek ondertussen mijn kleren uit, zodat ik daarna onder de douche kan gaan staan.

Ik droog m'n haar in de handdoek en laat het vervolgens over m'n schouders vallen. Het zit helemaal wild, maar dat is altijd als ik me gedoucht heb. Voor de spiegel veeg ik nog de rest make-up van gisteravond onder m'n ogen uit en van m'n wangen af. En daarna maak draai ik het slot er vanaf en maak ik de deur open. Louis is niet in de gang, maar dat had ik ook wel verwacht, omdat ik zeker een half uur gedoucht heb.
"Louis", roep ik door de gang. Na een aantal seconde verschijnt zijn hoofd al om de deur van Zac's kamer. "jij kan", zeg ik.
"Zo, dat duurde lang, zeg", zegt Louis overdreven. Ik begin te lachen.
"Dat valt wel mee hoor", zeg ik meteen verdedigend.
"Nou, ik ben in vijf minuten klaar, hoor", zegt Louis stoer.
"Ja, ja, laat dat maar eens zien", zeg ik lachend.
"Oke", Louis accepteert de challenge en verdwijnt de badkamer in. Ik kijk op m'n horloge en ga naar Eloise's kamer om daar m'n haar te föhnen. Na vijf minuten is Louis nog niet te klaar en begin ik te lachen. Mislukt, Louis. Ik stap in mijn gympen en storm dan de trap af. M'n buik rommelt heelt erg, aangezien ik nog niks gegeten heb en het al rond twee uur is. In de eetkamer staat de tafel nog steeds gedekt en zitten Eloise, Zac en hun vader aan tafel te lunchen.
"Nou, goedemorgen zeg, dat heeft lang geduurd", zegt Zac.
"Ik heb me ook nog gedoucht hoor", zeg ik meteen verdedigend. Zac knikt terwijl ze allemaal verder eten. Ik ga tegenover Eloise zitten en begin ook met eten.

Na zo'n tien minuten komt Louis ook de eetkamer binnen.
"Man, jij bent nog langzamer", zegt Zac, die hem als eerste iets zegt.
"Omdat een zekere dame hier voorkroop en vervolgens een half uur lang moest douchen", zegt Louis en hij legt z'n hand kort op m'n hoofd, waarna hij naast mij komt zitten.
"Ik kroop niet voor", zeg ik meteen.
"Ik was eerst in de badkamer", zegt Louis lachend.
"Ja, dat maakt niet uit", zeg ik ook lachend, terwijl ik niet toe wil geven. Ik neem nog een hap van m'n broodje en kijk dan naar Eloise, die mij met opgetrokken wenkbrauwen aan kijkt.
"Volgens mij heb ik hier iets gemist", zegt ze langzaam. Zac kijkt haar raar aan.
"Waar heb jij het nou weer over?", vraagt Zac verbaasd.
"Laat maar, blinde", zegt Eloise.
"Blind? Jij bent degene die iets gemist heeft", zegt Zac.
"Jij weet niet eens waar het over gaat", bitst Eloise meteen terug.
"Nou, vertel dat dan maar eens", zegt Zac. Ik kijk Louis even aan en probeer m'n lach in te houden.
"Dat is niet aan mij om te vertellen", zegt Eloise.
"Waar the fack heb jij het over?", roept Zac uit. "Je bent echt een gek kind", zegt hij tegen Eloise. Louis en ik kijken elkaar aan.
"Broeder zuster liefde", zeg ik bijna geluidsloos tegen hem.
"Gezellig, jongens, heel gezellig", zegt Louis nog sarcastisch.

Reacties (17)

 • Hargrove

  schattig

  10 maanden geleden
 • musiclady

  haha, echt super verhaal omg(H)

  6 jaar geleden
 • SwaggerGirlz

  WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEEMT JUUH HEM ZOMAAR TERUG! [email protected]%)YQTUIOYEOIT

  6 jaar geleden
 • Gargoyles

  Louis(N) Ik vertrouw je niet.....

  6 jaar geleden
 • xMelism

  Ik ben net begonnen met lezen en ben nu bij 28, en ik zag dat ik nog heel wat te gaan heb! Maar ik wil niet hoofdstukken overslaan daar is het verhaal te leuk voor!!!:(

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen