Cath school outfit

      ‘Maybe if you were less annoying, he wasn’t even planning on asking me out.’ Ik kijk Niall dringend aan vanaf mijn stoel. Normaal zat ik nooit in een stoel in de pauze, ik was te druk met rondpraten of campagne voeren. Maar het was maandag, dinsdag zou mijn karweitjes weer beginnen. Dan was het schoolkrant dag, en woensdag student consult. Voor de kostuums voor de gala.
      ‘So what’s the topic of the schoolball?’ Ik merk hoe Niall over de tafel heen buigt om mijn aandacht te winnen. En op zulke momenten probeer ik hem niet te slaan. En het is een erg moeilijk proces, om eerlijk te zijn.
      ‘The topic is “I’m going to kill you if you keep asking that”, satisfied?’ Ik haal mijn wenkbrauwen op terwijl ik mijn drinken uit mijn tas haal. Ik merk hoe hij weer achterover buigt en me expres niet meer aankijkt. Want hij weet hoe serieus ik mijn taak neem als voorzitter, wat alleen maar nadelig is voor de anderen.
      Ik probeer Francis’ ogen op te vangen die steeds naar een punt in de aula vliegen. De deel waar alle sporters staan. Als het aan mij lag zouden ze allemaal ergens anders staan, ze blokkeren namelijk de exit voor de mensen in een rolstoel.
      ‘Stop looking at him like he’s some kind of god, there’s only one and I’m sure he doesn’t wear a varsity jacket.’ Ik merk hoe Niall spottend opkijkt. Francis is niet de gene die opkijkt maar Niall.
      ‘That was a quote from the Avengers.’ Zegt hij gealarmeerd en ik haal mijn wenkbrauwen op. ‘Good job bro, do you want a medal?’
      Hij kijkt me verbaasd aan door mijn opmerking terwijl hij zichtbaar probeert om vrede te houden. Francis kijkt op door Niall’s gekwelde blikken.
      ‘Catherine, stop making Niall cry.’ Ze gooit haar lege flesje richting mijn hoofd die ik net kan ontwijken. Ik merk hoe een persoon achter me boos begint te mompelen. Ik schuif mijn beanie van mijn hoofd en draai mijn gezicht om, alleen om een 10th grader te zien die me boos aanstaart.
      Haar gelaat verandert al gelijk als ze ziet wie ik precies ben en ik merk hoe ze haar zelf vervloekt. Ze krult haar lippen op als teken dat ze het niet erg meer vindt. Ik trek mijn wenkbrauwen arrogant op. Ze kijkt weg met een rood hoofd.
      ‘What’s the matter with you?’ Vraagt Niall boos en ik haal mijn schouders op. Ik richt mijn ogen op mijn telefoon. ‘It’s monday.’ Antwoord ik.
      ‘She’s mad because Harry Styles’ new life motto is playing hard to get.’ Fluistert Francis richting Niall en mijn ogen schieten razendsnel op. ‘That’s not true.’ Mompel ik boos en ik zie hoe Niall kijkt alsof hij een moeilijk wiskundeopdracht probeert uit te voeren.
      ‘But I thought he liked you.’ Niall haalt een hand door zijn haar en kijkt Francis weer aan voor antwoorden. ‘We don’t know if he still likes her, because he asked her number nine months ago.’ Francis legt haar onaangetaste broodtrommel weer in haar tas.
      ‘But he asked her out last week…’ Mompelt Niall en ik knik vol overtuiging. Als ik besef hoe wanhopig dat eruit gezien moet hebben draai ik mijn hoofd geneerd weg. Ik zou echt moeten stoppen met me druk te maken om één jongen. Ik heb betere dingen te doen…zoals de schoolkrant die ik morgen moet uitdelen. En mijn vergadering woensdag.
      ‘We don’t know if he asked her out because he needs her in the band, it’s pretty confusing.’ Het is net alsof Francis en Niall praten over een soap serie in plaats van mijn leven op dit moment.
      ‘Oh, give me a break.’ Mompel ik terwijl ik mijn tas van de grond raap. Richting de school bibliotheek waar ik tenminste wel in rust kan zitten zonder dat iemand de drang voelt om me aan te vallen of aan te spreken. Niemand kwam er namelijk, bijna niemand. Het stond namelijk naast een computer lokaal.

Jongens, het spijt me. Ik activeer echt weinig, and i'm sorry. :/
Ik zal vanaf nu echt proberen om minstens elke dag te activeren! Of om de 2 dagen.
Ik hou van jullie! <3

Reacties (6)

 • iheartgomez

  Echt een geweldig verhaal! Snel verder ! <3

  7 jaar geleden
 • Amzilla

  <3 LOOOOOOOVVEEEE

  7 jaar geleden
 • NikIaus

  omg snel verder<3

  7 jaar geleden
 • Manonxxx

  Love it <3
  Snel verder...
  xx(flower)

  7 jaar geleden
 • 5Boys1Dream

  hihi die quote(H)goed geschreven x

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen