Foto bij Nineteen

Beetje later dan verwacht, sorry. Had schoolfeest, moest werken enzovoort... Morgen/overmorgen weer een stukje, ligt aan jullie. ;;; ) Reacties? Kudo's? Thank you guys!

Chapter Nineteen.
'I
k moet nu echt gaan, Niall.' Zei ik tot mijn grootste spijt en ik zag gelijk zijn eerst zo blije gezicht betrekken. 'Niet gaan.' Mompelde hij triest en ik haalde mijn schouders op. 'Het zou echt moeten... Anders word mijn moeder ongerust.' Niall schudde zijn hoofd. 'Nee! Niet gaan! Ik wil niet alleen slapen.' Ik fronste mijn wenkbrauwen. 'Nee, niet op die manier.' Grinnikte Niall, maar daarna veranderde zijn gezicht weer in een serieuze blik. 'Maar ik vind het niet fijn om alleen te zijn.' Zijn grote ogen keken me smekend aan, maar ik schudde resoluut mijn hoofd. 'Sorry Niall, ik moet ook nog leren. Ik krijg anders echt op mijn kop.' Niall knikte kleintjes. 'Oké.' Fluisterde hij. 'Oké.' Zei ik ook, en stond op van de bank. 'Wacht.' Zei ik en wees naar boven. 'Ik wil eerst je kamer nog even zien.' Niall glimlachte en knikte goedkeurend. 'Oké.' We liepen via de smalle trap naar boven, en gelijk de eerste deur was die waar Niall zijn slaapkamer was. Hij opende de deur en we kwamen in een kleine, eigenlijk heel normale, jongens kamer terecht. Het eerste wat me opviel was de zwart glimmende gitaar die tegen de blauwe muur stond. Hij moest wel duur zijn geweest. 'Speel je gitaar?' Vroeg ik, en wees naar de gitaar. Niall knikte gelijk trots. 'Ja, al heel lang.' Gelijk kwam er een grote glimlach op mijn gezicht te staan. 'Speel wat voor me.' Eiste ik, en hij keek twijfelend van mij naar de gitaar. 'Omdat je van me houdt.' Niall lachte even, maar keek daarna weer twijfelend. 'Ik weet niet... Ik ben niet zo goed.' Ik liep naar zijn bureau waar volgeschreven blaadjes oplagen. Songteksten? 'Zing je?' Niall knikte opnieuw. 'Ja, maar pas sinds kort.' Ik wist nu al dat hij het goed kon.'En je schrijft zelf je liedjes?' Vroeg ik nu. 'Ja... ik probeer maar wat.' Ik ging op zijn bed zitten en klapte één keer in mijn handen. 'Laat maar wat horen.' Opnieuw twijfelde hij. Maar uiteindelijk gaf hij toe. 'Oké, maar niet lachen.' Ik schudde mijn hoofd. 'Beloofd.' Hij pakte de gitaar, ging op zijn bureaustoel zitten en draaide zich naar mij. 'Ik heb nog maar een klein stukje, maar deze heb ik vorige week gemaakt, toen ik jouw had ontmoet.' Gelijk voelde ik me vereerd.

Your hand fits in mine
Like it's made just for me
But bear this in mind
It was meant to be
And I'm joining up the dots
With the freckles on your cheeks
And it all makes sense to me

I won't let these little things slip out of my mouth
But if I do,
It's you,
Oh it's you,
They add up to
I'm in love with you,
And all these little things


Ik had mijn adem de hele tijd ingehouden. Zowat. Ik voelde me nu nog vereerder. Hij zong prachtig, hij kon prachtig gitaar spelen en zijn prachtige ogen hadden me de hele tijd aangekeken. 'Dat was uitzonderlijk Niall. Jij bent uitzonderlijk.' Zei ik gehypnotiseerd, en stond op om naar hem toe te lopen. Hij had zijn gitaar al weer op de grond gezet, en ik pakte beide zijn handen vast. 'Als hij af is, laat je hem me weer horen, oké?' Niall knikte en glimlachte voorzichtig. 'Dankje.' Fluisterde ik, kuste zijn voorhoofd en liep richting de deur. 'Ik moet nu echt gaan, ik laat mezelf wel uit.' Zei ik met een knipoog en liep zijn kamer uit. Ik keek even rond en toen viel mijn oog op een vrolijk versierde deur. Er stond Greg in verschillend gekleurde letters met allemaal dierenstickers er om heen geplakt. Nogal kinderachtig als je het mij vroeg, je zou denken bij die deur alleen al dat hij zeven was. Maar zijn broer was toch sowieso wel rond de negentien? Of had ik het nou fout? Ik schudde het van me af, en liep de trap af. 'Wacht, Harry!' Ik keek op naar Niall die bovenaan de trap stond. 'Ik laat je toch wel even uit.' Glimlachte hij en denderde de trap af. Hij sprong gelijk in mijn armen en liet zijn hoofd in mijn nek rusten. 'Dankje.' Zei hij voor ik de deur uitliep. 'Waarvoor?' Vroeg ik verbaasd. 'Voor het stelen van mijn hart.' Grijnsde hij.

Ik was helemaal naar huis gelopen. Niet dat het nou extreem ver was, maar lopend was het nog best lang. Toen ik thuis kwam was het dus ook al helemaal donker en mijn moeder kwam gelijk op me af. Ze keek niet erg blij. 'Waar was je?' Ik zuchtte. 'Zoals ik zei, bij Lou.' Mijn moeder schudde haar hoofd. 'Lou kwam hier om te vragen of je mee ging naar de stad, en toen ik zei dat hij had gezegd dat hij bij jouw was had hij teleurgesteld zijn hoofd geschud. Hij had gezegd dat hij je na school niet meer had gezien, en dat hij zei dat hij had dat je bij Hepbury Mouth Road was uitgestapt.' Ik slikte. Ik haatte Louis. 'Hij zei dat die blonde jongen daar woonde... Neil?' Ik verbeterde haar. 'Niall.' Maar het was slechts een fluistering. 'Ik wil niet dat je met hem omgaat. De mensen die daar wonen...' Ze maakte haar zin niet af maar schudde streng haar hoofd. 'Wat weet jij daar nou van! Alsof jij ooit bent omgegaan met de mensen die daar wonen! Niet iedereen heeft net zo veel geld als ons mam!' Ik schreeuwde, en ik schreeuwde niet vaak tegen mijn moeder. Maar ze moest niet over Niall beginnen, merkte ik nu wel. 'En toch, Harry Edward Styles, ik wil niet dat je met hem omgaat. Je had het ook altijd leuk met Louis en Liam.' Ik zuchtte gefrustreerd. 'Hoe weet jij dat? Ik mag Niall, hij is... een goeie vriend van me geworden.' Nog steeds schudde ze haar hoofd. Ik zag duidelijk dat ze niks meer wist te zeggen en ze vroeg ineens: 'Hoe ging je auditie?' Het maakte me alleen maar kwader. 'Ach flikker toch op met die auditie. Ik ga naar Niall!' Riep ik en rende snel het huis uit. Nu had ik tenminste een reden weer bij hem te zijn. 'Harry!' Ik zag Abigail verderop voor haar huis staan, ze woonde vlakbij me. 'Gaat het wel?' Riep ze nu en ik schudde mijn hoofd. 'Nee! Maar dat is zo weer over!' Ze glimlachte lieflijk en stak haar duim op. 'Tot morgen Harry.' Ik knikte als antwoord. Op naar Niall.

Reacties (2)

 • teamLarry

  'Dankje.' Zei hij voor ik de deur uitliep. 'Waarvoor?' Vroeg ik verbaasd. 'Voor het stelen van mijn hart.' Grijnsde hij.
  AWH
  I like this story yaay

  6 jaar geleden
 • 4everNiall

  Jeetje! Go Harry!! Go Harry

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen