Mila Benson

'MILA, OMG, HEBBEN JULLIE WEL KLEREN AAN?!'. Vermoeid wrijf ik in mijn ogen en draai me naar het geluid. 'Jill, schreeuw niet zo', mompel ik chagrijnig. Slechte eigenschap, een ochtendhumeur. 'Vertel me niet dat je het nu al met hem gedaan hebt?'. Verbaasd kijk ik haar aan en frons mijn wenkbrauwen. maar haar vraag wordt al gauw bevestigd als ik twee armen om mijn middel voel bewegen en naar de andere kant van het bed voel trekken. 'Mila, kom', bromt hij moe. Ik herken zijn stem direct en voel mijn wangen branden.
'We praten hier straks over, ik verwacht je over tien minuten op de bank'. Ik knik beschaamd en zie hoe ze wegloopt. 'Jason?', fluister ik zacht. Ik draai me terug om naar zijn gezicht, en zie hoe er een glimlach op zijn lippen staat. 'Je was al wakker?!', sis ik kwaad en duw tegen zijn schouder aan. Lachend opent hij zijn ogen en wrijft in zijn ooghoeken. 'Pas toen ik de deur dicht hoorde gaan, ik dacht dat je wegging', mompelt hij zacht en glimlacht opnieuw.
'Hoe komen wij hier zo in bed?', mompel ik verbaasd en meteen worden mijn ogen groot. 'Hebben we, nouja uh-'. 'Nee Mila, we hebben geen seks gehad', lacht hij simpel. Beschaamd kijk ik naar mijn handen en kijk vervolgens weer in zijn ogen. 'Je was in slaap gevallen, en ik bracht je gewoon naar bed. Daarna wilde ik eigenlijk op de bank gaan slapen-'. 'Dat heb je toch niet gedaan?!'. Hij lacht en schud zijn hoofd. 'Je zei in je slaap dat ik moest blijven en dat is wat ik heb gedaan'.
Opnieuw schaam ik me voor mijn acties bij Jason in de buurt. Waarom kon ik nou niet eens normaal doen bij hem in de buurt. 'Was dat Jill die net weg liep?'. Ik knik instemmend en stap uit bed. Ik zie dat ik de kleren van gisteren nog aan heb wat me nog meer zekerheid geeft. 'Ze dacht me wakker te maken voor ontbijt, maar toen vond ze der twee'. Hij lacht en pakt zijn telefoon van mijn nachtkastje af. Zodra hij hem heeft aangezet zucht hij. 'Wat?'.
'Het is Alex, hij heeft me nodig voor-'. Hij stopt zijn eigen zin, en kijkt met grote ogen naar me. 'Voor eh-, ja voor zijn huis'. Ik knik met een glimlach. 'Ga maar joh, ik zie je maandag op school wel weer?'. Hij knikt instemmend en gooit de dekens van zijn lichaam af. Hij had alleen zijn broek aan, maar zijn shirt was nergens te vinden. Niet dat je mij hoorde klagen. Ik had een geweldig uitzicht.
'Mag ik mijn shirt?'. Hij wijst achter me. Verbaasd draai ik me om en pak hem van de stoelleuning af. Ik gooi hem zijn kant op, en doe zelf een paardenstaart in. Hij heeft zijn shirt al aangedaan en ook zijn schoenen zaten al aan zijn voeten. 'Sorry dat ik nu al weg moet Mil, ik maak het binnenkort goed met je. Ik beloof het'. Ik knik en wuif het weg. 'Het is al goed, ga nu maar'. Hij knikt en knuffelt me strak, waarna hij een kus tegen mijn wang drukt, vlak bij mijn mondhoek. 'Tot maandag'. Ik knik en zwaai hem wat stom na. Net als de deur achter hem dichtvalt, krijst Jill door het huis heen. 'BEN JE ONTMAAGD?!'.


mweh hoofdstukken voorraad op ;(

Reacties (7)

 • Unicorni

  aaawwwhh they are cuteee <33

  8 jaar geleden
 • OntariosHero

  <3

  8 jaar geleden
 • xjustinbx

  Hahahahah wat erg!

  8 jaar geleden
 • Bieberatic

  I ship them so hard, Jila <3

  8 jaar geleden
 • Boobs

  Jill toch... hahahah

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen