Foto bij Fourty-eight

You are perfect to me.

Avery Madeline Collins


"Kom, we gaan terug." Justin was opgestaan en stak zijn hand naar me uit zodat ik mezelf eraan op kon trekken, wat ik dan ook deed. Hij sloeg zijn arm om mijn middel en deze keer liet ik het hem toe, eigenlijk vooral omdat ik te slap was om helemaal zelf naar het huisje te wandelen dat maar enkele meters verderop stond. Justin hield me stevig vast terwijl ik naar het huisje toe wandelde. Het voelde alsof ik elk moment door mijn benen kon zakken, zo slap voelden ze aan.
"Oké, ik wil dat je nu wat eet." Was het eerste dat Justin zei toen we het huisje weer binnen waren. "Nee." Zei ik standvastig en Justin trok mijn shirt omhoog zodat mijn buik te zien was. "Jezus Avery, heb je wel al gezien hij dun je bent? Ik wil niet dat je weer in het ziekenhuis terecht komt?" Ik sloeg zo snel mogelijk mijn armen ervoor. "Niet doen, het is lelijk!" Gilde ik waardoor Justin zuchtte. "Hoe vaak moet ik nog zeggen dat je mooi bent voor je het geloofd?" Ik sloeg zijn hand weg en trok mijn shirt weer naar beneden. "Niet! Ik ben lelijk en ik wil niet dat je erover liegt!" Gilde ik hysterisch terwijl er tranen over mijn wangen begonnen te lopen. Lelijk, ik ben lelijk. Justin schudde zijn hoofd en trok me in zijn armen. "Je bent het mooiste meisje dat ik ooit heb ontmoet, en geloof me, dat zijn veel meisjes." Mompelde hij. Ik probeerde hem weg te duwen maar hij was veel te sterk en ik was veel te zwak waardoor ik het opgaf en tegen zijn borst in huilen uitbarstte.
-
:(:(

Reacties (5)

 • Cinta

  Aaaw ik ben er altijd voor je!! Ondanks dat je me niet kent hoeft ook niet whapp of sns me maar!! En het moet verboden worden dat jij schrift het is te mooi voor mijn ogen!! Wauw!

  9 jaar geleden
 • Unicornfly

  avery is keimooi ♥

  9 jaar geleden
 • bieberin

  ik heb medelijden met Avery, ze is niet lelijk ;( !

  en sweetie, als er iets is kan je het altijd vertellen <3!

  9 jaar geleden
 • Hanaemi

  Aww..
  Snel verder!

  9 jaar geleden
 • IShipPidi

  leuk stukje, snel verder! <3
  trouwens, is er iets?:(<3

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen