Foto bij [000]

Jessica Noëlle Elisabeth Maria Klein,

Ik haal mijn hand door mijn haar en kijk naar de grote blauwe plek net boven mijn mooie epileerde wenkbrauw.
Voorzichtig laat ik mijn haar weer terug vallen op de juiste plek, kijkend of de blauwe plek opvalt en kijk dan naar mijn pols waar ik zojuist een snee in heb gemaakt.
Hij bloed best heftig maar ik merk er niks van, voorzichtig ga ik er met mijn vinger overheen maar trek hem al snel terug.
'Jessica, schiet op ik moet naar mijn werk,'Jammert mijn broer waardoor ik schrik en snel een verbandje omheen doe.
'Relax ik ben al klaar,'Roep ik en doe de deur open waarna ik zo snel mogelijk weg wil lopen maar Thomas houd me tegen.
'Gaat het?,'Vraagt hij en gaat voorzichtig over mijn blauwe plek heen maar stopt als ik een pijnlijk gezicht trek, 'Sorry.'
Ik pak zijn hand vast en kijk hem diep in zijn ogen aan waar ik de pijn van diep binnen in zie.
Hij trek me in een knuffel en laat me niet meer los.
'Ik zweer ik ga hem vermoorden als hij dat nog 1 keer doet,' Prevelt hij tegen mijn nek aan en ik voel hoe hij licht begint te trillen.
'Ssttt, Ik gaan niet meer naar hem toe, Drake kan de pot op.'
Hij laat me los en kijkt me diep in de ogen aan om te kijken of ik het meen, als hij ziet dat ik het meen geeft hem me een kus op mijn wang en loop dan de badkamer in om zich klaar te maken voor zijn werk.
Zuchtend loop ik naar mijn kamer waar ik achter mijn laptop ga zitten zonder er iets op de doen.
Mijn besluit staat vast, ik moet hier weg. Naar de Lakehous daar ben ik veilig, voor mijn vader met zijn alcoholprobleem, voor Drake met zijn agressieprobleem en voor alle mensen die me pesten, zeggen dat ik niet goed genoeg ben.
Rustig pak ik een grote tas onder het bed vandaan en begin met een paar setjes kleren, mijn toilettas, oplader van mijn mobiel en laptop, mijn laptop, paar boeken, notebook plus pen en wat geld in te doen. Als hij klaar is pak ik mijn mobiel en doe de tas op mijn schouder zodat ik daarna voorzichtig de trap af kan lopen richtig de voordeur.
Zachtjes en langzaam strek ik mijn hand uit naar de deurknop en als ik hem omdraai kijk ik nog even achter me naar mijn oude huis voordat ik snel naar buiten lopen.
Ik start mijn moter en rij dan richtig de Lakehous, denkend aan Thomas en hoe hij zal reageren.

Reacties (1)

  • Hisbelieber

    LOVE ITTTTT SNEL VERDER !<3

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen