'Het is voor jullie eigen veiligheid, het is niet zo dat ik erom doe, maar ik vrees dat ik jullie misschien in gevaar gebracht heb door hierheen te komen. Het was gewoon omdat ik geen andere plaats meer wist waar ik me veilig zou voelen en ..' Esme keek me glimlachend aan, haar ogen glinsterden.
'Je hoeft je niet te verontschuldigen, Yakira, we zijn blij dat je je hier veilig en thuis voelt.' zei ze. Ik wou dat ik kon huilen van blijdschap, ik had de beste familie die ik me maar kon inbeelden.
'Dus je hebt ons in gevaar gebracht?' Emmett grijnsde. 'Goed zo, na al die zooi met de Volturi ging ik bijna bang worden dat we een saai, normaal leven zouden gaan leiden.' zei hij enthousiast. Jake en Seth grinnikten, ik eigenlijk ook, al was het maar om Emms eeuwige optimisme.


'Ja, eigenlijk wel.' gaf ik toe. 'We zijn op zoek naar iets van mijn Clan, wat Seth en ik ook zou kunnen helpen, maar we hebben het gevoel dat wij niet de enige schattenjagers zijn. Die camera was iets om ons af te luisteren, geloof ik. Angela heeft iemand gebeld die ons zou kunnen helpen, dus binnenkort komt nog iemand aan... oh, en mocht je het willen weten, zolang jullie in huis of binnen een straal van 50 meter blijven zijn jullie veilig voor gelijk wie ons aangevallen heeft.' mompelde ik.
'Oh, dus het moet een camera voorstellen?' vroeg Rosalie spottend terwijl Jake 'Jullie zijn aangevallen? Door wie? omdat jullie.. iets zoeken? En waarom zouden we binnen die straal veilig zijn?' vroeg. Ik glimlachte.
'Ja, het zou een camera en een microfoon moeten zijn,' legde ik uit, daarna draaide ik me naar Jake en de anderen. 'Ik geloof dat we aangevallen zijn door diegene die net zoals ons op zoek zijn naar... datgene van onze Clan dat we al een tijdje kwijt zijn.. ik denk dat het beter is dat jullie zo weinig mogelijk weten, het zijn heksen die ons aangevallen hebben en ik zou niet graag hebben dat jullie iets overkomt.' Esme en Carlisle glimlachten, ik merkten dat ze hun vingers met elkaar verstrengeld hadden, ze waren zo schattig samen.
'En dat van die veiligheidszone; het is een soort magische barrière die ik heb opgetrokken rond het huis om jullie te beschermen, nog voor ik naar Italië vertrok. Het houdt de heksen tegen die ons en jullie willen kwaad doen. ik hoop gewoon dat Angs vriendin er door kan, anders mag ik haar uitleggen dat het meisje niet te vertrouwen is.' mompelde ik zacht.
'Ik ben zeker dat als het een vriendin van Angela is, ze te vertrouwen is.' verzekerde bella me. Ik haalde mijn schouders op, we zouden wel zien.
'Gewoon om te weten, wat zijn de namen van je vriendinnen? Tenzij we die niet mogen weten?' vroeg Esme.
'Ehm.. Angela, ze is een .. schoolvriendin van Bella, Alice en Edward geweest.. en heks in mijn Clan. Het kleintje is Tessa, ze is jong en nieuw, maar ik denk dat ze veel potentieel heeft. Zij is diegene die via haar grootmoeder.. tips heeft gekregen naar hoe en waar ze moet zoeken. We hebben ze gewoon nog niet helemaal..ontcijferd.' mompelde ik. Seth deed teken van bovenaan.
'De anderen wachtten op me, ik moet weer naar hen toe.' murmelde ik terwijl ik over de trappen vloog. Seth glimlachte en hield de deur voor me open.
'En?' vroeg ik aan Angela die geschrokken opkeek toen ik weer voor haar zat. Oeps, misschien mocht ik wel eens op mijn... snelheid letten..


@Altaria; zo erg als dansende beren is misschien een beetje te hoog gegrepen... ;D maar het zou wel grappig zijn.. (in mij hoofd komt nu een idee van Emmett die danst met een beer ;D)
@xmoongirlx; welcome in the club ^-^

het is duidelijk dat jullie Emmetts commentaar wel leuk vonden, daar dient hij voor. ;D

Reacties (7)

 • JemCarstairs

  waarom moet ik bij elk hoofdstuk harder lachen om Altaria's reacties ?? xDD
  Super leuk (en ja Emmett is grappig!xD)
  SNEL VERDER <3

  7 jaar geleden
 • Altaria

  waarom hebben in mijn hoofd die beer en emmet een roze tutu aan?

  7 jaar geleden
 • Fabienaa

  Snel verder!
  Laat die flashbacks.er in, zo snap je sneller waar het over gaat als je een tijdje niet gelezen hebt :p

  7 jaar geleden
 • FearlessLove

  Haha
  Ik vind de flashbacks wel fijn, zolang ze schuin gedrukt blijven andere weet ik straks niet meer wat wat isxD
  Snel verder?

  7 jaar geleden
 • D3M1

  please laat de flashback erin:D het helpt je in het verhaal te komen

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen