Foto bij 009' Justin Bieber

Pac

Harry tikt doelloos met zijn pen op de tafel en ik kijk hem geïrriteerd aan. 'Stop dat wil je!' sis ik en zoek verder naar informatie van soa's. 'Waarom moeten wij dit onderwerp hebben.' zegt hij en schuift een klein beetje naar me toe om mee te kijken. 'Geen idee.' zeg ik en scroll wat over de pagina's. Harry plakt de uitgeprinte tekst op een groot karton en plakt er ook wat plaatjes bij. 'Ik wil zo snel mogelijk klaar zijn met dit.' mompelt hij en de leraar zegt dat we moeten opruimen en we de volgende keer verder gaan. Als we alles opgeruimd hebben stop ik al mijn boeken terug in mijn tas en loop alvast naar de deur zodat ik meteen weg kan als de bel gaat.
Al snel gaat de bel en ik gooi de deur open waarna ik de vol lopende gang op loop. 'Justywusty!' hoor ik de hoge stem van Louis zeggen en ik wacht op de trap zodat we samen naar kunst kunnen lopen. 'En hoe was bio?' vraagt Louis als hij bij me aankomt en samen verder lopen. 'Het was kuttig want ik ben bio partner met de enige echte Harry Siameseoerangoetangstyles.' Louis begint te lachen waardoor iedereen om ons heen naar ons kijkt. We komen bij het kunst lokaal aan en we zien dat Harry naar binnen toe loopt. 'Niet alweer.' zucht ik en loop samen met Louis het lokaal in. We gaan zo ver van hem vandaan zitten en de lerares begint uit te leggen wat de bedoeling is.
We staan allebei voor een schildersezel en bedenken wat we moeten schilderen. Ik sluit mijn ogen en ik stop mijn kwast in een random kleur. Ik begin wat te kliederen. 'Een kloddertje roze hieeer! en een kloddertje roze daaaar!' zing ik en Louis begint te lachen terwijl hij wat groen strepen op het papier zet. 'Wat moet dit voorstellen meneer Bieber?' zegt de lerares met een hoog stemmetje. 'Dit hier is een boom en dat een huis.' Ik wijs wat random dingen aan en ze kijkt diep geintresseerd. 'Waarom is de lucht roze?' vraagt ze door en ik bijt wat op mijn lip om wat te bedenken. 'het is roze omdat het net avond word.' Ik kijk haar met een twijfelende glimlach aan en ze klapt in haar handen. 'Geweldig ga zo door!' zegt ze en loopt weg. Louis begint te lachen en komt daardoor met zijn neus tegen zijn doek. Hij kijkt me geschrokken aan en ik zie dat zijn neus groen is. Sukkel.

OMG WE HEBBEN 50 ABOS! Daarom nog een hoofdstukjeee! Mijn voeten zijn bevroren door Parody ): xo Pac.

Reacties (6)

 • ziamunicorns

  een kloddertje rozehier

  Waar is de vraag van vandaag?¿?¿

  8 jaar geleden
 • ChestHair

  'Een kloddertje roze hieeer! en een kloddertje roze daaaar!'

  haha dat doe ik ook altijd (: teveel sinterklaas gekeken haha

  8 jaar geleden
 • stupidOTP

  LOLZZZ
  heb jij sinterklaasfilms gekeken ofzo??

  8 jaar geleden
 • Chasing1D

  HHAHAHHA AMAZAYN! Ik lig echt elk stuk strijk van het lachenxDWat waarschijnlijk de bedoeling is hahaha (: x HET IS GEWELDIG!!!(hoera)(hoera)

  8 jaar geleden
 • Shadowhunterz

  'Het was kuttig want ik ben bio partner met de enige echte Harry Siameseoerangoetangstyles(Y)

  WAHAHAHAHAHAHAHAH OMGGG HIJ HEEFT MIJN HUMEURxDAWESOME HOOFDSTUK
  SNEL VERDER JIJ OF IK GA JE OPZOEKEN EN BEDREIGEN DAT JE SNEL VERDER MOET!!!!(yeah)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen