Ik voel z'n warme adem in zijn nek terwijl hij nog bij komt en me dicht tegen zich aan trekt. Ik geef hem nog een kusje en we kleden ons vervolgens beide aan. De vier woorden blijven door m'n hoofd spoken. Het is pas de eerste keer dat hij dat gezegd heeft, realiseer ik me nu.
Twee handen leggen zich in mijn zij terwijl ik het laatste knoopje dicht maak van mijn blouse, en ik voel Louis warme adem weer in mijn nek als hij me daar nog een kusje geeft. In een subtiele halve draai, sta ik weer voor Louis en kijk ik meteen in zijn blauwe ogen. Die ogen weten mij altijd weer aan te spreken. Hij drukt z'n lippen weer op die van mij, en het tovert weer om in een heftig liefdesspel. Hij likt met z'n tong over mijn lippen en weet uiteindelijk weer mijn tong te vinden. Zeker een aantal minuten gaan we helemaal op in de zoen. Ik krijg echt maar geen genoeg van hem.
Maar als plots de bel gaat, maken we ons toch los uit de zoen en gaan we snel naar buiten toe. Het is nog stil in de gang als Louis, de deur weer op slot maakt, maar na een aantal seconde vliegt de deur tegenover het klaslokaal waar wij waren, open en komt iedereen naar buiten. Snel lopen wij weg en hopen we dat ze ons niet gezien hebben, of al eerder gehoord hebben.
"Ze hebben ons vast net gezien", zegt Louis terwijl we lachend de trap af lopen. Overal komen al leerlingen tevoorschijn, die klaar met de les zijn en nu pauze hebben, of weer les. Louis en ik lopen er lachend doorheen. Ik kijk nog een keer achterom, maar zie niemand achter ons. Gelukkig!
"Ik moet nu snel nog naar Lawrence en dan nog drie uur les", zegt Louis.
"Ik ben nu lekker uit", zeg ik plagend.
"Ah, gemenerd", zegt Louis. We zeggen gedag en Louis gaat naar het kantoor van Lawrence, terwijl ik verder wil lopen. Maar dan loop ik bijna tegen Lawrence aan.
"Aah, Juliet. In mijn kantoor ligt een lijst met aantal namen en tijden voor de tutorlessen. Je zou wel even kunnen kijken wat jou schikt", zegt Lawrence.
"Ja, is prima!", antwoord ik en ik loop al met hem mee. Louis kijkt mij in stilte lachend aan. Ik lach ook. Dit komt echt goed uit! "Ik leid hem wel af, en dan leg je die ergens op het kastje", fluister ik, zodat Lawrence het niet hoort. Louis knikt en we lopen al achter Lawrence aan, het kantoortje binnen. Meteen wordt mij een blaadje met allemaal namen en tijden en dagen overhandigd en ik kijk er even doorheen.
"Meneer, dit klopt toch niet helemaal?", vraag ik als ik op het blaadje wijst. Lawrence bestudeert het, terwijl Louis de sleutel ongemerkt terug legt en Lawrence kijkt mij vervolgens vragend aan. "Oh, nee, laat maar, ik zie het al", zeg ik snel, als Louis z'n duim opsteekt. Missie geslaagd!
"Ach, Louis, ook nog hier?", wordt gevraagd. Meteen kijk ik naar waar het vandaan kwam, en zie ik meneer Saunders in de deuropening staan.
"Uh, ja", zegt Louis. Ik krijg het een beetje benauwd. Volgens mij gaat dit niet goed komen, of juist wel. Of niet.
"Ja, hij is er al weer aan het begin van de les uitgezet. Weet jij wat ik met die jongen aan moet? Hij weet zich telkens maar niet te gedragen", zegt Lawrence zuchtend, terwijl Louis er gewoon bij staat.
"Maar meneer..", begint Louis.
"Ik vroeg jou niks!", onderbreekt Lawrence hem. Louis haalt verontwaardigd zijn schouders op.
"Dit bedoel ik nou! Ik krijg nou nooit eens ergens de kans voor. Zelfs als ik het goed bedoel!", zegt Louis.
"Ja, jongen, dat heb je een beetje voor jezelf verpest", zegt Saunders. Ik sta er hier ook nog bij, hoor!
"Dat valt hartstikke me-"
"Heel erg verpest", maakt Lawrence het een graadje erger.
"Als je nou eens een voorbeeld neemt aan Juliet", zegt Saunders.
"Ja, dat heb ik nou ook al eens een keer gezegd", bevestigd Lawrence. Arme Louis, ze zetten zich allemaal tegen hem op, en gebruiken daar mij ook nog eens voor.
"Wat vind jij, Juliet?", vraagt Saunders. Hmm, Louis eens even uit deze situatie redden.
"Nou, het zal echt niet altijd aan Louis liggen. Er zijn ook wel een aantal leraren die gewoon niet zo goed met jonge mensen om kunnen gaan, en zich niet kunnen inleven. Sommige leraren kunnen gewoon geen orde in een klas houden, en gaan dan maar mensen eruit sturen, wat zinloos is, omdat die ook recht op onderwijs hebben", zeg ik beleefd en intelligent. Ach ja, ik moet toch wat als een gymnasium studente, he.
"Daar heeft ze gelijk in. Heb ik jou vorig jaar ooit uit de les gestuurd?", vraagt Saunders aan Louis. Louis denkt na en schudt dan z'n hoofd.
"Zie je nou wel", zeg ik triomfantelijk. Heb ik mooi toch even Louis gered.
"Oke, je krijgt nog een kans Louis. Je kunt het beste met die leraren die je niet goed liggen eens goed praten, en dan kom je dan maar weer eens naar mij toe, voor wat afspraken", zegt Lawrence.
"Ik ga weer, want ik heb weer een klas", zegt Saunders, die alweer verdwijnt.
"Jullie gaan ook maar", zegt Lawrence.
"Meneer, kunt u dan wel even een briefje schrijven dat ik te laat ben met een reden, want de leraar die ik nu heb, wordt al boos als ik te laat in de les kom, en zal me er dan al uitsturen", zegt Louis onschuldig. Lawrence knikt en schrijft al een briefje. Ik bijt even op m'n lip op niet te gaan lachen. Lawrence is zo'n domme vent, he. Nu kan Louis net zo goed het halve lesuur wegblijven, en dan het briefje inleveren, zonder problemen te krijgen.
"En nu gaan jullie beide naar je les", zegt Lawrence streng. We knikken braaf en lopen naar buiten. De hele gang is ondertussen leeg omdat de lessen alweer begonnen zijn. Als de deur achter ons dicht is beginnen we weer te lachen.
"Ben ik even blij dat jij er was, en dat Saunders zo'n chille leraar is. En het is toch allemaal bullshit", zegt Louis lachend. Ik knik.
"Maar ik moet nu wel weg, want ik moet werken, en Helena vindt het niet zo fijn als ik te laat kom", zeg ik. Louis knikt.
"Morgen weer het 7e uur tussenuur, he", zegt hij nog met een knipoog. Hij geeft me nog een kus en we zeggen gedag.

"Goedendag meid, ik hoef volgens mij niet eens meer te vragen hoe het gaat, want je straalt vrolijkheid uit", zegt Helena enthousiast.
"Klopt! Ik heb een leuk dagje", antwoord ik lachend.
"Op school? Op maandag?", vraagt Helena die me een beetje raar aankijkt. Normaal werk ik nooit op maandag, maar ik heb het een dagje laten verplaatsen, omdat ik vorige weer niet kon.
"Jep. Het was maar een korte dag, en best leuk", antwoord ik.
"Nou, gelukkig dan maar, hier is het de hele dag rustig geweest, maar om half 4 verwacht ik meer klanten", zegt ze. Ik knik en loop vervolgens naar de paskamers, waar nog wat dingen op te ruimen zijn.

Reacties (13)

 • Hargrove

  like, hoe gaat zij niet zwanger worden?

  11 maanden geleden
 • Hargrove

  waarom gebruiken ze geen condoom?

  11 maanden geleden
 • Summerday

  Ze moet toch 1 een zwanger worden...

  6 jaar geleden
 • Missienepien

  nooit gebruikt ze condoom :o

  6 jaar geleden
 • musiclady

  @SwaggerGirlz zou wel nice zijn;)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen