Foto bij 012' Harry Styles

Parody

Ik sta op en bekijk het lege bed naast die van mij. Ik zucht en loop door naar de badkamer. Als ik voor de spiegel sta schrik ik van mezelf want ik faal. Ik zie er uit als een zombie die net overreden is door een hamster. Ja dat kan in mijn wereld. Ik hebben wallen van hier tot Amsterdam, rode ogen en een bleek gezicht. Niet verrassend aangezien ik maar twee uurtjes geslapen heb. Ik neem een snelle douche en doe wat kleren aan. Ik pak mijn schooltas en haast me naar de kantine voordat al het eten op is.

Ik ga op mijn plek zitten als ik het bio lokaal in kom. Ik heb nu echt geen zin om met die doorgedraaidekontenneuker samen te werken. Voor de niet zo slimme onder ons, ik bedoel Justin. Ik irriteer me al aan zijn ademhaling. Gewoon al hoe hij naar binnen loopt, facepalm. Hij highfived wat mensen en komt naast me zitten. "Hallo Harold." Zegt hij en hij plukt aan mijn krullen. Ik kijk hem aan als of hij een bedorven broodje is, en dan wel zo'n heel vies donkerbruin broodje met van die pitjes er in die gewoon om te kotsen zijn. "Niet te enthousiast, Styles." grijnst hij en ik sla een hand voor mijn mond als ik een grinnik laat horen. Hij staat enthousiast op en begint te springen. "OH MY FUCKING GOD, JE GRINNIKTE. JA IK HOORDE HET WEL. I'M FUNNY AND I KNOW IT." schreeuwt hij door de klas en ik kijk hem verbaasd aan. "Wat heeft dit te betekenen meneer Bieber?!" bromt meneer Dawes. "Weet je wat, Bieber en Styles, ga maar lekker melden." Ik zucht en pak mijn spullen en Bieber komt achter me aan huppelen. "Bedankt bever." Hij kijkt me beledigd aan. "Tsssss, jij kan gewoon niet tegen mijn swag." Ik rol met mijn ogen en duw hem. "OH MY GOD JE RAAKTE ME GEWOON VRIJWILLIG AAN. WAT GEBEURT ER MET JE DUDE." Schreeuwt hij terwijl hij over zijn arm wrijft. "Shut it, Bieber." "Kom, we gaan naar Bob." Ik heb geen idee wie Bob is maar op dit moment boeit het me niet oké, don't judge me. Justin loopt op de conciërge af. "Yo Bob! We moesten ons melden, dus hi!" Oh, dus hij heet Bob. Interessant.

oehhh, ik voel de bromanceness al komen ;]. Had ik maar iemand als Justin in mijn klas. Dat zou gewoon echt amazeballs zijn. You guys are the bomb dot com. xo' Parody
p.s. we plaatsen misschien vanmiddag nog maar dat hangt van jullie af ;]
vraag van de dag: welk liedje heb je voor het laatst geluisterd?

Reacties (15)

 • zoekwoord

  oké ik ben nu je story aan het lezen en hi is echt goed en ik vind 'swag' ironisch want je moet eens opzoeken waar het voor staat!

  7 jaar geleden
 • DancingBunny

  Millionairs van the script! ^^

  8 jaar geleden
 • ziamunicorns

  Want U back van Cher lloyd en nu luister ik Nanana van the most hottest oys ever

  8 jaar geleden
 • ziamunicorns

  WANT U BACK VAN CHER LLOYD EN IK LUISTER NU MOMENTS EN IK HEB NO IDEA WAAROM MIJN HOIFDLETTERS AANSTAAN

  8 jaar geleden
 • TheDauntless

  Free Fallin' - John Mayer

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen