Foto bij 013' Justin Bieber

Pac

We zitten in het conciërge hok met een beker warme chocolademelk. 'Ik hou van C.H.O.C.O.L.A.D.E M.E.L.K en niemand neemt het van me af.' zing ik en Harry kijkt me weer geïrriteerd aan, het is al de vijfde keer ofzo maarja. 'Kan jij je mond niet even houden?' zegt Bob als hij binnen loopt en Harry kijkt hem dankbaar aan. 'Mogen we gaan?' zeg ik smekend en Bob zucht waarna hij de deur voor ons opent. Ik spring op en huppel het conciërge hok uit. Harry strompelt maar wat achter me aan en ik ga naast hem lopen. 'Wat is er Styles?' vraag ik en bekijk het groepje jongens waar we langs lopen. 'Jij hebt Louis van me afgepakt wat denk je zelf.' sist hij en kijkt me pissig aan. 'Ik heb Louis niet van je afgepakt! Jij hebt Louis gewoon weg gejaagd!´ zeg ik boos terug en sla een andere gang in waardoor ik Harry alleen achter laat. Ik voel zijn blik nog op mijn rug branden maar die verdwijnt zodra ik de hoek weer om ga.
Mijn vingers sluiten zich om het warme bekertje met starbucks er in. Ja ze verkopen hier starbucks echt awesome. De bel gaat en dat betekent dat het lunchtijd is. Niall komt als eerste aan lopen met twee dienbladen in zijn hand, ´Ik heb wat eten voor je meegenomen.´ zegt hij en zet het dienblad met een frikandel broodje en nog een koffie beker voor me en ik glimlach dankbaar naar hem. ´Thanks mate.´ zeg ik en druk een zoen op zijn wang. Liam voegt zich al snel bij ons maar hij is verdiept in een boek die hij voor Engels moet lezen. kuchnerdkuch. Ik gooi snel mijn lege beker koffie weg in de dichtst bijzijnde prullenbak en ik neem een slok van mijn andere koffie. ´Ik hou van koffie.´ zeg ik genietend en Niall grinnikt. Hij neemt een hap van zijn broodje en ik volg zijn voorbeeld snel. Als we klaar zijn staan we op en gooien ons afval weg. ´Zullen we weer naar buiten?' vraag ik aan Niall en hij knikt vrolijk en pakt mijn pols vast om me daarna vrolijk mee te trekken.

Hoofdstuk 13 alweer! gaat snel snel snel (; Thanks voor alle reacties. hier is nog een stukje (:
ik heb net gekeken en na het volgende hoofdstukje worden ze wat langer en Jurry komt er bijna aan woohoo! xoxo Pac

Reacties (4)

 • Shadowhunterz

  Hoi SeCuteBieber,

  Parody heeft een nieuw hoofdstuk geschreven in een story die jij volgt!
  Story: Give Me The Booty • A Jurry Story.
  Hoofdstuk: 013\' Justin Bieber

  Veel plezier met lezen :-)


  Mijn reactie: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH IK WIL EZEN LEZEN LEZEN LEZEN JURRRRRYYYYY WHAAAAAAAA(yeah)(yeah)


  Jurryyy!!!!!!!!!!!!!!!!!<3333333333333333333333333 i can not waiting for Jurry
  Komt er ook perv stukjes in?:$

  8 jaar geleden
 • Chasing1D

  hhee, ik dacht het al van het begin Maar ik ga het NU tegen Je zeggen

  *Nu denk je vast van..EUmmm wat bedoeld zij in hemelsnaam#freakisch#shizzz...*

  Wel, Ik vindt dat Jullie humor hebben..Vele, goede, droge,...(ga zo maar verder) HUMOR! Ik lig echt bij elk stukje, letterlijk plat..Thankx for making me smile and laugh ;o(yeah)

  8 jaar geleden
 • redlipstick

  Jeeeh, jurry!:)

  8 jaar geleden
 • loveyou1D

  super!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen