Foto bij Twins ~ Twenty-Four ~ Three Years Later

Het was drie jaar geleden dat Kiyoshi en Kimi elkaar voor het laatst zagen. Dat kwam omdat Kiyoshi geen contact meer met haar zocht sinds hij een relatie gekregen had met de Mizukage. Natuurlijk misten ze elkaar enorm, maar na die splitsing van wegen hadden ze nooit echt eraan gedacht om naar elkaar toe te gaan. Het was pijnlijk, aangezien er in hun clan een band tussen tweelingen is. Een band die weinig mensen zouden kunnen begrijpen. Afgezien van dat zocht Kimi plek bij Naruto. Hij stond altijd klaar voor haar, wat haar natuurlijk enorm blij maakte. Hij was één van de weinige die zoveel zijn best voor haar deed. Dat had ze natuurlijk enorm nodig, anders bleef ze wachten bij het Kage-gebouw, wachtend tot hij naar buiten liep.
Kiyoshi daarin tegen was altijd bij Mei geweest. Sinds dat ze samen een relatie hadden, ging hij niet meer uit the Mist. Ze hadden een relatie van drie jaar. Raar genoeg hadden ze hét nooit gedaan, terwijl de meesten mensen het al doen na zoveel jaartjes. Vooral nu ze beide ook al volwassen zijn. De reden waarom ze het nog niet gedaan hadden, was omdat Kiyoshi het steeds maar niet wilde. Ze bleef maar om seks vragen, waar Kiyoshi gek van werd. Hij wilde pas een stapje verder met haar gaan, nadat ze bereid was om niet te dwingen en door te drammen. Het enige wat ze tot nu toe gedaan hebben is elkaar met de hand en mond bevredigen, voor de rest niks.
Zuchtend keek Kiyoshi uit het raam. Als hij de tijd kon terugdraaien, had hij het dan gedaan? Een deel van hem zei van niet, het andere deel van wel. Maar wat kon hij eraan doen? Niks, helemaal niks. Het regende, dat maakte de omgeving somberder dan het al was. Mei was bezig met haar papierwerk, dus besloot Kiyoshi haar maar niet echt te storen. Als hij de kamer binnen zou komen werd hij namelijk meten gezoend, dat wist hij van tevoren al. Plotseling werd hij door Mei geroepen, waardoor hij wel naar haar toeliep. ‘Ja, Mei-chan?’ vroeg hij rustig terwijl hij zich wat uitrekte. ‘Kan je heel misschien wat boodschappen halen voor vanavond? Ik geef je wel een lijstje mee.’ Kiyoshi knikte even. Dit was hij wel gewend. Elke keer als ze met de administratie bezig was, was hij degene die de boodschappen moest halen. Hij pakte het lijstje op wat Mei gemaakt had en liep rustig naar de winkel. Er liep iemand net voor hem de winkel in. Het was een persoon met een mantel om zich heen en een capuchon op. Alsof diegene liever niet had dat hij of zij herkent zou worden. Kiyoshi pakte wat spullen die op het lijstje stonden en stond uiteindelijk stil bij de maandverband. Welke van de maandverbanden moest hij pakken? Hij merkte op dat de persoon naast zich, de persoon was met de mantel. Diegene pakte rustig wat pakken maandverband en zorgde ervoor dat het afgerekend werd. Kiyoshi besloot maar dat hij beter dezelfde maandverband kon pakken.
Nadat hij de winkel uitliep, zag hij dat de persoon met de mantel voor hem liep. Het verbaasde hem aan de ene kant best dat diegene richting het Kage-gebouw liep. Hij zuchtte even en voelde ineens een helse pijn door zijn been. Hij keek meteen naar zijn been en zag er een kunai uitsteken. Zijn been bloedde enorm. Snel keek hij naar de plek waar het vandaan kwam en daar keek de persoon met de mantel zijn richting op. De arm van die persoon stond nog gestrekt, waardoor je weet dat diegene het gooide. ‘Waar was dat voor nodig?!’ riep Kiyoshi half. Uit reflex liet hij de boodschappen vallen. Hij haalde de kunai uit zijn been, verbond zijn wond meteen doordat hij zijn shirt uittrok, die ik stukken schuurde en dat om zijn been wikkelde. Hij bekeek de persoon even goed. Nu pas zag hij dat het een vrouw was, omdat de mantel een best grote bobbelige vorm maakte aan de voorkant. Wat had hij deze dame aangedaan om dit te verdienen? Ze gaf geen antwoord, draaide zich gewoon om en liep weg. Richting het Kage-gebouw. Nadat hij zijn boodschappen opgepakt had, hinkelde hij ook naar het Kage-gebouw, niet voor de dame, maar voor Mei.
Toen hij eenmaal het kamertje van Mei binnenkwam, zag hij de dame in het midden van de kamer staan voor Mei. Mei keek even naar Kiyoshi. ‘Waarom ben je zo gewond, mijn liefste?’ vroeg Mei met een knipoog. Kiyoshi schudde zijn hoofd even. ‘Nee niks.’ Antwoordde hij wat kortaf. Mei zuchtte even, haalde haar schouders op en wachtte tot hij naast der stond. ‘Dus, wie ben je en wat kom je hier doen? Doe alsjeblieft jouw mantel af, zodat ik je in de ogen kan kijken.’

Reacties (3)

 • Luckey

  Waarom heb ik zo gevoel dat het Kimi of Naruto die zich in Kimi heeft getranformeerd????
  Snel verder please:D

  8 jaar geleden
 • IDunnoXD

  omgggggggggggggggggg verder 0.0

  8 jaar geleden
 • Allysae

  omg wie is het
  is het wie ik denk dat het is of denk ik verkeerd
  snel verdser

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen