Foto bij 014' Harry Styles

ahwww, kijk kleine hazza. ;]

Het is al weer donderdag en Louis negeert me nogsteeds. Ik heb Zayn dan nog wel. Maar het is hier zo eenzaam zonder mijn beste vriend waardoor je het ene moment van je stoel valt van het lachen en op het andere moment je dood aan irriteert. Maar dat is Louis, mijn Louis. En ik zou hem voor geen goud willen verliezen. Maar het ligt nou eenmaal moeilijk. Ik loop het plein op waar ik Zayn zie met het rokers groepje. Ew, rokers, no thank you. Ik ga nog liever onderop een vuilnis bak liggen dan daar bij te gaan staan. Ik ga op een bankje zitten en kijk een beetje om me heen. Ik voel me nu net een brugklasser op zijn eerste dag. "NEEEE, Jij beftekkel dat was mijn broodjuhhhh!" Een vrolijk huppelende louis zoeft langs me met een broodje in zijn hand en de schreeuwende hondsdolle ier rent achter hem aan. Ik kan een grinnik niet weerstaan en kijk geamuseerd toe hoe ze neervallen en een duel om het broodje houden. "Je mist hem, is het niet?" Ik kijk omhoog, recht in de ogen van you know who. En dan bedoel ik niet voldemort. Hij komt naast me zitten. "Oké, luister. Ik haat je nog steeds en ik doe dit zeker niet voor jou. Maar ik zal met Louis praten." "Ik heb jou hulp niet nodig, Bieber. Ik kan prima zelf met hem praten." Justin lacht spottend. "Ja, want dat ging de vorige keer ook zoóoo goed.""Shut your cakehole." Brom ik en ik doe een poging om weg te lopen maar hij pakt mijn arm vast. Ik draai me om en ruk me los. "Wat?" Bijt ik hem toe. "Jeeezz, volgensmij is iemand hier een beetje ongesteld." Ik grom en kijk hem met gespleten ogen aan. "Maar wat ik wou zeggen. We moeten ons project nog afmaken en Dawes heeft gezegd dat we er niet meer in de les aan mogen werken. Dus spijtig genoeg zit ik ook nog eens buiten de les met jou opgescheept, whooptiedoo." "Jaja whatever, we zien wel." "Ugh jij bent zo onduidelijk. Ik denk dat als ik tegen een mandarijn ga praten ik daar nog een beter gesprek mee kan hebben." Klaagt hij en ik ga met mijn hand door mijn haar. "Jij wel punt nl."

hey guysss, bij het volgende hoofdstuk woorden de stukjes steeds langer, want ze zijn nu redelijk kort. En omg ik wil even Ly1dLaura bedanken voor haar reactie bij het vorige hoofdstuk want ik werd er helemaal blij van. So thank you so much :] kudo's en reacties maken ons blij en het motiveert ons heel erg. ik hoop dat het nog leuk is xoxo Parody
P.s. be ready bitches want het volgende hoofdstuk gaann jullie niet fun vinden muahahhaa.
vraag van de dag: favoriete zanger?
Mijne is Ed Sheeran ;D

Reacties (13)

 • DancingBunny

  ed sheeran.
  Danny O'Donoghue

  8 jaar geleden
 • ziamunicorns

  Zanger? Liam Payne if de zanger van The scipt

  8 jaar geleden
 • TheDauntless

  Qua beste: ?????
  Qua leukste: Harry!!!

  8 jaar geleden
 • Ashton5SOS

  Eddiieeeehhh!!!(H)
  Zeker wel!!

  Als er zangers stond, had ik natuuuuuurrllijkk 1D gedaan, maar er stond helaas geen s achter...;)

  8 jaar geleden
 • ardjan

  Pas op! Je darmen kunnen pijn gaan doen van het lachen.

  Ik had niet aan het verhaal moeten beginnen, na deze waarschuwing XD
  Maargoed, nu ik toch mn darmen al uitgelachen heb maakt het niet meer uit of ik nog meer van dit verhaal lees, dus... SNEL VERDER! (is dat uberhaupt een woord, uitgelachen? owja. maar, ik bedoel niet uitgelachen, ik bedoel meer van, eruit gelachen... ehhhhm.... dit begint raar te worden XD)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen