Foto bij 015' Justin Bieber

Pac

Ik laat Harry achter en loop richting de boom waar Niall boven op Louis ligt om zijn broodje te pakken. Ik gooi mijn tas neer en laat me tegen de boom neer vallen. In de verte hoor je onweer en Niall kijkt bang. 'Onweer!!' gilt hij met een meisjes stem en hij rent weg. 'Hij is bang voor onweer.' zeg ik tegen Louis terwijl ik Niall nakijk. 'Daar ben ik nog niet achter.' zegt hij en hij neemt plaats naast me terwijl hij het broodje op eet. 'Er komt een storm aan.' zegt Louis met een volle mond en ik knik wat. 'We moeten Niall vinden want hij kan zomaar twee dagen verdwijnen door de onweer.' Louis kijkt me met grote ogen aan en hij springt op, 'let's go!' roept hij en trekt me omhoog om daarna weg te lopen in de richting waar Niall heen ging.
We zijn al een half uur aan het zoeken en ik begin bezorgt op mijn lip te bijten, 'niet op je lip bijten, Bieber.' zegt Louis en kijkt me bestraffend aan. Ik trek mijn wenkbrauwen op en blijf op mijn lip bijten. Louis zucht maar laat het er wel bij, 'waar kan die Ier zijn..' vraagt hij aan zichzelf. 'Hij is in de keuken.' horen we een stem achter ons zeggen en we draaien ons tegelijk om. Harry staat achter ons en ik kijk hem meteen wantrouwig aan. 'Wie zegt dat wij je geloven, Styles.' zeg ik en kijk hem achterdochtig aan. 'Ga nou maar kijken.' zegt hij achterdochtig terug en ik kijk Louis aan. 'Ga maar ik wil even met hem praten.' Ik knik naar hem met een kleine glimlach en kijk dan Harry weer aan met een boze blik. Ik loop langs hem en ga de hoek om richting de keuken. De regen tikt al zachtjes tegen de ramen en de lucht is al zwart.
Als ik bij de keuken aan kom open ik de deur en kijk rond of ik iets blond zie. 'Niall? ben je hier?' zeg ik zacht roepend. Ik hoor hoe de deur achter me dicht valt en ik draai me verschrikt om. Zayn kijkt me met een vieze gemene grijns aan en ik heb meteen door dat het een valstrik is en kijk of er een andere uitweg is. Nee natuurlijk niet. 'Je moet gestraft worden Bieber, alle homo's moeten dat!' zegt hij op een gemene toon en komt op me aflopen met zijn vuisten gebald. 'Waarom moeten alle homo's gestraft worden? Wat is er zo fout aan?' zeg ik met een bange toon en ik spring over het fornuis heen. 'Je bent een foutje in de wereld, je bent niet nodig. Niemand zal ooit van je houden. Nooit.' zegt hij en een stukje van mijn hart breekt. Hij weet dat hij me nu geraakt heeft en hij komt op me aflopen en al snel voel ik zijn vuist tegen mijn kaak. Ik val op de grond en hij begint me in mijn gezicht en maag te trappen. Kreunen van pijn verlaten mijn mond en tranen lopen over mijn wangen. 'Dit is nog niet alles van wat je verdient!' sist hij en geeft me nog een paar klappen in mijn gezicht. Hij laat me kreunend achter op de grond en de tranen lopen nog steeds over mijn wangen. Ik pak de rand van het aanrecht vast en trek me omhoog. Steken in mijn buik worden erger als ik recht op sta en ik loop langzaam naar de deur toe met mijn armen om mijn buik geslagen. Mijn hoofd klopt als een gek en ik weet zeker dat mijn gezicht al blauw aan het worden is.
Als ik eindelijk mijn kamer heb bereidt open ik de deur en zie ik Niall als een bolletje onder de dekens liggen. 'N.niall.' zeg ik kreunend en zak in elkaar van pijn. Niall slaakt gil en komt op me afrennen, 'wat is er gebeurd!' zegt hij en kijkt naar mijn gezicht die nog steeds klopt. 'Harry zei dat je in de keuken was en toen was Zayn daar en toen sloeg hij me in elkaar.' zeg ik en knijp mijn ogen dicht als er steken door mijn buik gaan door dat Niall me op tilt en op bed legt. 'Ik haal wat ijs.' zegt hij en vlucht snel de kamer uit op zoek naar ijs.

Zayn en Harry zijn zo gemeen ): Hoe zielig vinden jullie Justin? reacties en kudos zijn geliefd en werken motiverend dus gogogo! xo Pac.
vraag van de dag: Wat is je naam?

Reacties (18)

 • DancingBunny

  Jennifer:(

  mensjesdie mij mogen en ik hun noemen mij
  Jackie, Jenn, of jenni

  8 jaar geleden
 • ziamunicorns

  Loes *drige reactiw*

  8 jaar geleden
 • TheDauntless

  Femke.... Stomme Naam, I know...
  Crap Zayn and Harry!

  8 jaar geleden
 • minsung

  Mijn naam is Madelon, Buddy voor de mensen die mij mogen, haha

  8 jaar geleden
 • Ashton5SOS

  Amber.
  Noem me maar hoe je me wilt noemen, het maakt me niet echt uit..xD

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen