Parody

Wat is er mis met me. Sinds vanmiddag voel Ik me op eens heel ongemakkelijk en het enige waar ik aan denk is die verdomde jongen die ik gister nog wel kon vermoorden. Niet letterlijk, ach je snapt me wel. Nee? nou dikke vette pech. Wie je ook bent.. Oké, dit wordt raar. Harry hou op. Ik facepalm mezelf waardoor Louis me raar aan kijkt. Ik voel mijn wangen gloeien en begin me weer ongemakkelijk te voelen. " ehm, ik ga even naar de wc." Ik loop zo snel als een varken die op het punt staat om geslacht te worden naar het kleine badkamertje en doe de deur op slot. "Gosh Styles, you fool." Mompel ik tegen mezelf in de spiegel. Er valt niks om moeilijk over te doen. Ik haat Justin en dat gaat ook niet veranderen. Ja, ik heb dan wel aardig tegen hem gedaan, maar dat alleen omdat ik een goed cijfer wil en niks anders. Maar waarom blijf ik dan zo piekeren? En waarom kon ik mijn ogen niet gewoon afwenden toen hij naar me keek? Ugh, ik snap er geen bamibal meer van. Ik moet gewoon niet zo piekeren. Ik gooi wat water in mijn gezicht, fix mijn haar een beetje en loop weer de kamer in waar Louis en Niall weer aan het vechten zijn, natuurlijk. "Ben je door de wc gespoeld ofzo." Justin kijkt me grijnzend aan en ik rol met mijn ogen. " Ja, ik leef nu in het riool, Problem?" Ik zet een arrogante blik op en ga in een wijven houding staan. "Niet zo sarcastisch, Hazz ." "Sorry, ik leef gewoon op sarcasme oké. Het is iets wat jij nooit zult snappen want alleen slakken snappen dat." Niall en Justin kijken mijn fronsend aan en Louis mompelt iets wat op 'oh god' moet lijken. "Whut?" vraagt Niall aan hem. "Harry is een beetje een apart geval. Hij geloofd dat hij in zijn tweede leven een slak wordt." Justin barst in lachen uit. "Bro, u weird." Zegt hij naar mij wijzend. "How dare you, you filthy mudblood." kraam ik beledigd uit. "OHHH HARREH DAT IS NIET LIEF." roept Louis. "I DON'T GIVE A BADEEND. TONIGHT YOU ARE ALL MY BITCHES." Ik wijs naar ze met toegeknepen ogen. Ik ben echt in een rare bui. Het ene moment ben ik helemaal gefrustreerd en het andere moment ben ik net een wilde panda. Ik heb gewoon moodswings. Oh god, straks ben ik zwanger..

hello, give me the kudo, i want the kudo, back up the kudo, i like the kudo. nou als dat niet duidelijk is weet ik het ook niet meer. i know het is een beetje een nutteloos hoofdstukje maar het was even nodig voor Hazz. Hij moet zijn innergay leren kennen. hehe, i love you guyss xoxo' Parody

Vraag van de dag: wat was jullie eerste concert ever?

Reacties (12)

 • DancingBunny

  nou nog niet.. maar mijn 1e word 1D op 1 april..
  GEWOON IN FACKING LONDON!!!

  8 jaar geleden
 • ziamunicorns

  K3
  I LOVE PANDA'S

  8 jaar geleden
 • NotAHumanBeing

  AUW!
  mijn darmen doen pijn van het lachen hahaha
  Nee eigenlijk mijn buik en mij kaken want ik ben snoepjes aan het eten haha
  Xx

  8 jaar geleden
 • Love5sos

  Ik zie het al voor me, iedereen is gwn stil en dan doet harry ineens face palm xd ik ben nog niet naar een concert geweest maar ik ga naar 1D!!!!!!!!!! Jup, de eerste keer en meteen met 15.000 gillende meisjes, omdat het kan!

  8 jaar geleden
 • TheDauntless

  Ik wilde naar 1D met een vriendin...
  GEEN KAARTJES!!!!!(huil)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen