Foto bij Twenty-four

DRAMA IS STARTING NOW! En wat vinden jullie van Harry en Taylor? Ik vind het maar niks, ik hou enorm van Taylor hoor, daar niet van, maar samen is het gewoon niks als je het mij vraagt. Harry moet gewoon met Niall. Haha, lol, grapje. Maar toch.

Chapter twenty-four.
H
et was niet fijn, om geen grip in handen te hebben. Ik wist niet wat ik moest verwachten, wanneer ik het moest verwachten en hoe ik het moest verwachten. Maar één ding wist ik wel, dat de lijst met rollen voor de musical zo opgehangen zouden worden in de gang. Hoewel ik heus wel wist dat ik de hoofdrol niet zou hebben, was ik zenuwachtig. Op zijn minst nog een klein rolletje? Als wist ik nu al dat ik daar niet blij mee zijn. Ik had het totaal verpest voor mezelf én voor mijn carrière. Niall schoof zenuwachtig heen en weer terwijl hij zijn handen waste. Hij stond nu al een paar minuten zijn handen te wassen. Zijn huid op zijn handen begon gerimpeld te worden erdoor.

Met grote stappen liepen ik en Niall naar de lijst. Mijn hand steunde op zijn rug, alles ging langs me heen. Niall was me voor en keek op de lijst, toen hij op en neer begon te springen. Ik wist het. Hij sprong op en neer als een klein kind en omhelste me spontaan. Ik kon alleen maar voor me uitstaren. Ik was niet jaloers, maar ik voelde me vernederd. Ik had verloren van een Junior en of het nou Niall was of niet, ik was zo teleurgesteld in mezelf. Het werd nog pijnlijker toen het bleek dat ik één of ander hulpje van Julia bleek te zijn, maar het allerpijnlijkste moest nog komen: Abi had de rol van Julia en was dus de tegenspeelster van Niall. Ze zouden moeten gaan zoenen. Niall én Abi, mijn twee zwakte punten. Voor ik het wist was ik alweer op de toiletten om mezelf te kalmeren, terwijl Niall vrolijk Abi omhelsde en nog steeds op en neer sprong, en niet door had hoe ik me voelde. Want hij zou me niet begrijpen, maar dat was ik nu wel gewend. Nu kwam het besef dat ik en Niall voor geen meter bij elkaar pasten. Als Niall de rol niet had gekregen zou hij het waarschijnlijk geeneens zo erg vinden, en dat maakte me boos. Aan de ene kant verdiende hij die rol het allermeest, maar aan de andere kant het allerminst. En zo wilde ik niet over mijn liefde denken, maar ik kon het niet helpen. Daarnaast, had je ook nog Abi. Abi was het knapste meisje die ik ooit had gezien, was hartstikke lief hoewel dat nog wel eens veranderde, maar had totaal geen talent. Ze kon nauwelijks acteren, laat staan in de hartstikke belangrijke schoolmusical. Oftewel, haar vader had het ze aangepraat. En dat was het naaiende van deze hele situatie, ik had het verdiend. Hoe eigendunk het ook klonk, ik was de gene die de hoofdrol had moeten krijgen. Niet Niall, niet Abi (hoewel ik natuurlijk geen Julia zou kunnen spelen), ik. Waarom had ik ookalweer door Niall een deel van mijn reputatie laten varen? Hij had het van me gestolen, alle meisjes zouden nu nóg meer aan zijn voeten liggen. Pijnlijk.

Al die gedachtes over Niall hadden iets in me losgemaakt, ik zou afstand van hem moeten nemen. Ik kreeg geen hoogte van hem, soms weer juist iets te erg, maar over het algemeen kon niet. Maar toen hij hondsdol het toilet in kwam lopen en gelijk zijn armen om mij heen sloeg was ik verloren. Vooral toen hij 'het spijt me' tien keer in mijn oor fluisterde en 'niet jaloers zijn' kon ik niet anders dan terugknuffelen. Hij maakte me blij als ik met hem was, maar doodsongelukkig als hij weg was. Hij loste problemen op, hij maakte problemen. Het was zo dubbel, aan de ene kant zo fijn, aan de andere kant zo verkeerd.

'Ik vind het fijn dat jij ook een rol hebt.' Zei Niall voorzichtig terwijl hij zijn hand liet rusten op mijn bovenbeen. We zaten op een bankje ergens in een gang in de school waar verder niemand was. Ik zei niks, ik slikte alleen moeilijk mijn pijnlijke keel. 'Je hebt nog niks gezegd.' Zei Niall zachtjes en pakte mijn hand. 'Ben je niet blij voor me?' Nee, ik ben niet blij voor je. 'Tuurlijk wel! Ik baal gewoon. Dit is waar ik naartoe heb geleefd, meerdere jaren.' Niall knikte begrijpend. 'Nu voel ik me schuldig.' Zei hij en keek me met grote ogen aan. Ja, voel je maar schuldig. 'Tuurlijk hoef je je niet schuldig te voelen, je bent gewoon een natuurtalent.' Plaagde ik hem en toverde een glimlach op mijn gezicht. Opeens haalde Niall zo diep adem dat ik het eng vond klinken. 'Ik moet met Abi zoenen in het stuk, vind je dat erg?' Ik knikte snel. 'Tuurlijk vind ik dat niet leuk, maar wat moet dat moet.' Niall draaide zich ineens meer naar me om zodat hij me recht van voren aankeek. 'Vind je het erg dat Abi mij kust, of dat ik Abi kus? Ik zie wel hoe je naar haar kijkt hoor, Harry.'

Reacties (5)

 • CatNippedX

  Haha, best wel behoorlijk pijnlijk...

  6 jaar geleden
 • teamLarry

  Haylor's fake as fuck.

  6 jaar geleden
 • teamLarry

  Oh, pijnlijk dit.

  6 jaar geleden
 • Justme96

  super verhaal! nee ik vind harry en taylor ook niks en dat is niet omdat harry mijn favo boy is!:)

  6 jaar geleden
 • Effloresce

  In ya face bitch.

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen