Foto bij Thirty-five

Harry pov
'Heey.' Zei ik mat.
Louis en Eleanor zaten samen op de bank en keken me vragend aan.
'Ze was nog steeds boos, maar ze accepteerde het om contact te houden.' Zei ik schouderophalend.
Louis schudde zijn hoofd en schonk me een teleurgestelde blik.
'je weet dat ik nog steeds niet snap hoe je het in je hoofd haalde om met een ander te gaan. Macey mocht dan wel geen relatie met je hebben, maar door jouw actie is haar hele vertrouwen in jou verdwenen. Ik neem het haar ook absoluut niet kwalijk.'
Eleanor knikte goedkeurend en keek mij toen vuil aan.
'Macey begon echt een vriendin van me te worden. Als je haar nog eens zo'n pijn doet ben ik niet zo mild. Hoe ga je het goed proberen te maken?'
Ik haalde wanhopig mijn schouders op en liet me in een van de stoelen vallen.
'Ik weet het niet. Ik heb niet met haar over afspreken of wat dan ook gesproken. Het liefste had ik dat ze weer hier zou verblijven, maar ze zei dat ze nu even rust wilde hebben.' Ik haalde mijn handen door mijn haar en zuchtte diep.
Eleanor speelde met haar mobiel en negeerde me verder. Ik probeerde me in te houden en slikte de venijnige woorden die op mijn tong lagen weer in. Eleanor vond Macey echt aardig, en wat ik had gedaan was verschrikkelijk. Natuurlijk koos ze partij voor Macey.
De andere jongens hadden me duidelijk gemaakt dat ze het ook niet vonden kunnen, maar ze hadden het er verder niet meer over gehad.
Na het korte, innige moment vanmiddag had Macey me snel van zich afgeduwd en had haar wangen afgeveegd.
'Je hebt me echt pijn gedaan Harry. Dat je in een dronken toestand thuiskomt met een of ander meisje aan je; dat is nog niet het ergste. Je bent vrijgezel en ik kan geen aanspraak op je maken. Je was echter compleet vergeten dat ik er nog was; dat ik tijdelijk bij je inwoon en dat we het zo leuk hadden gehad. Als onafgemaakte seks zo weinig indruk maakt, als IK zo weinig indruk op je maak, dan is het misschien beter dat we nooit echt iets hebben gehad.' Na die woorden had ze me een trieste glimlach geschonken en was naar binnen gegaan.
Ik staarde droevig voor me uit en keek vermoeid op toen Lou en El opstonden.
'Ik hoop dat ik er geen spijt van krijg. Bedank me later maar.' Eleanor trok Lou mee de kamer uit, net op het moment dat de deurbel ging.
Ik stond verdwaasd op en opende langzaam de deur.Mijn hart sloeg een tel over, mijn hart dreigde te ontploffen en ik glimlachte opgelucht.
'Ik geef je nog één kans. Maar als je ook maar iets doet wat me niet bevalt, ben ik weg.' Macey stapte langs me heen en zette enkele tassen op de grond.
Ik knikte en aarzelde even toen ik naar haar toe liep. Haar groene ogen stonden afstandelijk en er was geen spoor van de glimlach die ze altijd had.
Ik besefte nu pas dat ik haar hart echt gebroken had. Ik had haar eindelijk voor me gewonnen, en toen had ik haar ten diepste gekwetst.
Hoe lang het ook mocht duren, ik zou voor haar vechten. Ik zou haar proberen terug te winnen.

Reacties (10)

 • LStyles212

  omg ik hou van eleanor dat ze dit zo'n beetje heeft geregeld,
  en harry! deze keer mag je niet verkloten he!
  snellverdahh <3

  7 jaar geleden
 • RecklessGirl

  Dit wordt plezant (:

  7 jaar geleden
 • yasmine658

  Ik heb gestemd! ;-)

  7 jaar geleden
 • yasmine658

  Aaaaaaaah dit gaat echt heel leuk worden!:D

  7 jaar geleden
 • JUSTxSOMEONE

  We Love You Eleanor
  snel verder !!!
  ~xxx~

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen