Foto bij Thirty-six

Met een zucht legde ik het kussen goed op de bank en keek schamper naar mijn tijdelijke slaapplaats. Harry had me zijn bed, zonder zijn lichaam erin, aangeboden. Ik had echter resoluut geweigerd. Ik zou absoluut niet in het bed gaan slapen waar ik bijna seks met hem had gehad, waardoor hij boos was geworden, en waardoor mijn hart was gebroken.
Als ik nadacht over de situatie had ik soms het idee dat ik me nogal aanstelde, maar de pijn die ik voelde was echt. Het feit dat Harry door de alcohol was vergeten dat ik überhaupt bestond, stak erger dan het zien van Harry en de vreemde blondine.
Ik had niets meer met hem te maken willen hebben, ik had de tijd willen nemen om er bovenop te komen en me volledig op mijn werk storten. Eleanor had me echter met een sms overgehaald om terug te komen. Ze vertelde me dat Harry echt spijt had, dat hij er kapot van was en dat zij me niet kwijt wilde als vriendin. Weekhartig als ik was, had ik uiteindelijk toegegeven, wat resulteerde in het slapen op de bank.
Ik vond het alsnog een absurd idee, hier slapen terwijl ik toch niet naast Harry wilde liggen, en mijn lekkere bed thuis leeg stond.
Harry was uit nervositeit al naar bed gegaan. Hij had enkele keren op het punt gestaan om iets te zeggen, maar steeds leek iets hem tegen te houden.
Eerlijk was eerlijk, hij had zijn excuses aangeboden en hij had zijn kant van het verhaal verteld, maar dat was niet genoeg geweest voor mij om hem te vergeven.
Ik besefte dat ik echt verliefd geworden was, en ik haatte het dat ik nog steeds gevoelens voor hem had.
Na drie kwartier op de bank te hebben gelegen, terwijl ik naar het plafond staarde en nadacht, kwam ik tot de conclusie dat ik voorlopig niet zou kunnen slapen.
Ik gooide met een zucht de dekens van me af en liep naar de keuken. Ik dronk het zelden, maar een kop warme melk kon me misschien kalmeren.
De magnetron stond veel te hoog, en ik stond de volle drie minuten op mijn tenen om ervoor te waken dat de melk niet overkookte.
Een kort moment dacht ik het gepiep van een deur te horen, maar toen ik me omdraaide zag ik niemand, en met een frons pakte ik mijn melk.
Toen ik hier vanavond weer over de drempel naar binnen stapte, had ik dat gedaan met de gedachte om zo koel en afstandelijk mogelijk te zijn. Harry verdiende het niet om direct te worden gegeven, ik wilde dat hij niet zomaar alles kon doen om vervolgens ermee weg te komen.
Ik was echter niet het type dat zo lang afstandelijk kon doen. Ik kon niet de hele dag nors blijven, of compleet zwijgen. Ik wilde kletsen, gezelligheid om me heen en dingen ondernemen. Dat zou mogelijk zijn als Eleanor en Louis steeds om ons heen zouden zijn, maar zij zouden ook op een gegeven moment tijd voor hun tweeën willen.
Terwijl ik mijn mok melk leegdronk voelde ik mijn geest slaperig worden. Ik had de afgelopen nachten amper geslapen, en het was maar goed dat ik vrij had gehad van het werk. Van de twee weken vakantie waren nog maar enkele dagen over.
Op de vierde dag van de eerste week was ik vertrokken uit dit huis, na Harry’s dronken avond. De volgende drie dagen had ik mezelf thuis opgesloten, tot en met gisteren. Ik had nog zes dagen vakantie, zes dagen met Harry.
Ik wierp een blik op de klok en trok een scheef gezicht toen ik de tijd zag. Half vier in de nacht. Ik liet de halfvolle mok melk voor wat het was en kroop weer onder de dekens.
Met de gedachte dat ik me morgen vast en zeker iets beter zou voelen, viel ik in slaap.

Een reactie achterlaten kost je maar tien seconden^^

Reacties (14)

 • LStyles212

  snellverdahh <3

  7 jaar geleden
 • IfYouWereGay

  wat was die piepende deur nu? :o

  7 jaar geleden
 • Liberta

  <3 !

  7 jaar geleden
 • RecklessGirl

  Still loving it.

  7 jaar geleden
 • yasmine658

  10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1..... Reactie!! Snel verder jij!:D

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen