Foto bij 020' Harry Styles

oh my god, hij wilt me dood hebben.

"Ik heb verschillende dingen gehoord over jou de afgelopen week Styles. En er gaan zeker maatregelen komen want dit kan zo niet verder." Preekt directeur Brown en hij kijkt me streng aan. "Maar het is niet alleen mijn schuld!" protesteer ik en ik zucht. "Ja, dat weet ik. Maar ik heb ook genoeg verhalen gehoord over jou en je pesterijen tegen meneer Bieber." "Ja maar-" " Geen gemaar, maak dat je weg komt voordat ik strengere maatregelen ga nemen." Bromt hij en zuchtend sta ik op. Op de gang kom ik Bieber tegen en ik zend hem nog een vernietigende blik voordat ik me omdraai. God, wat haat ik hem. Ik snap niet hoe mensen het met hem uit kunnen houden. Na langer dan 10 minuten bij hem in de buurt te zijn wil ik hem gewoon al aan vliegen. Ik loop mijn kamer binnen en ga achter mijn laptop zitten en ga uit verveling foto's kijken. Ik glimlach als ik naar een foto kijk van mij en Gemma op mijn moeders verjaardag. Toen alles nog goed was.. Voordat die flikker het voor ons allemaal moest verpesten. Ik voel woede in me opkomen en gooi het eerste voorwerp wat ik tegen kom tegen de muur. Het is een fotolijstje die vervolgens kapot op de grond valt. Ik vloek zachtjes en ik hurk neer bij de glasscherven. Ik ruim ze op en kijk naar de foto en glimlach. Deze hadden we eind vorig schooljaar gemaakt. Ik ga op Louis' bed liggen met de foto en snuif zijn geur op. Ik sluit even mijn ogen en val bijna meteen in slaap.

Ik wordt wakker van gebonk op de deur en zuchtend sta ik op. "Harry! Doe nou open!" Het is Louis. Ik sprint naar de deur en als ik open doe zie ik een gëirriteerde Louis staan. "Ik moest van meneer Brown zeggen dat je je spullen in moet pakken en dan naar zijn kantoor moet komen." "Waarom?" Ik frons mijn wenkbrauwen. "Weet ik veel, ik weet alleen dat je op moet schieten." Ik loop snel terug de kamer in en merk dat Louis niet achter me aan loopt. Tsssss, dan niet paardenpenis. Ik raap snel mijn spullen bij elkaar, prop ze in mijn koffer en trek het met me mee. Als ik bij het kantoor aan kom zie ik Bieber staan en ik frons mijn wenkbrauwen als ik zie dat hij ook een koffer bij zich heeft. What the... Worden we van school getrapt om een dom gevecht?
De deur van het kantoor gaat open en we lopen beiden naar binnen. "Ik heb besloten wat ik met jullie ga doen. You see, dit is in de tijd dat ik hier directeur ben geweest wel eens eerder gebeurd dat er wordt gediscrimineerd op sexualiteit of wat dan ook en hoe vaak ik de mensen ook geschorst heb, heeft het nog niks geholpen. Ik heb van alles geprobeerd maar niks heeft geholpen. Tot een aantal jaar geleden. Ik heb toen de jongens bij elkaar op de kamer gezet. En blijkbaar heeft dat geholpen want na twee weken waren ze al vrienden. Ik heb van jullie biologie gehoord dat jullie tijdens zijn les het prima met elkaar konden vinden. Dus dit is precies wat ik met jullie ga doen. Vragen?" We zuchten en weten dat we er toch niets tegen in kunnen brengen. "Nee, meneer." Hoor ik Justin naast me mompelen. Oh fuck.

Hallootjes, nu gaat de fun pas echt beginnen muahaha. Ik hoop dat jullie het leuk vinden (:
I JUST WANTED TOO SAY, I LOVE ALL OF YOU. *Knuffelt alle lezers* Ik ga nu naar mijn oma, yeah.
xoxoxoxo Parody
vraag van de dag: Wat gaan jullie met kerst doen?

me is going to family in england woopwoop EXCITED.

Reacties (8)

 • ziamunicorns

  ETEN DUHUH

  8 jaar geleden
 • TheDauntless

  Bankhangen en een vriend enorm missen...
  All I Want For Christmas Is Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!
  Maar die wens kwam niet uit...

  8 jaar geleden
 • xSinaasappel

  Uhh kalkoen eten denk idk?

  8 jaar geleden
 • Chasing1D

  Eummmm Met familie kerst vieren <3 Maar euuhn Engeland? Mag ik niet mee ofzo? *Kunffelt Je terug*(H)

  Yeah, bij elkaar op de kamer..Waarom zag ik dat ergens in mijn gedachte aankomen? Ik ben helderziend:OWat heb ik vandaag ontdekt seg...Interessant om te weten(yeah)

  8 jaar geleden
 • ardjan

  mwuhuhahaha ik hou van die directeur XD
  ik ga niks doen met kerst, wij doen nooit iets bijzonders met kerst...

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen