Foto bij Eleven.

Harry Edward Styles.

De rest van de dag verliep gelukkig nog vrij vlot en voor ik het goed en wel wist waren we al beland aan de laatste les van de dag, een les die ik deze keer niet ging meedoen. Een diepe zucht verliet mijn lippen toen ik hieraan dacht. Ik hield wel van gym, maar met de pijnscheuten die ik nog af en toe voelde in mijn borstkast besloot ik toch maar te luisteren naar Louis en in de plaats op de bank toe te kijken terwijl ze voor mijn ogen voetbalde. Mijn ogen vlogen naar Louis die al lachend Niall van zich wegduwde terwijl hij de bal voorbij hem wilde passeren. Ik zou zo graag meedoen, maar door Payne was dit vandaag onmogelijk.
“Harry.” Verbaast keek ik op naar Mayel die naast me kwam zitten. Haar ogen vlogen zoals verwacht weer naar mijn oogkassen die naar het schijnt stilaan paars begonnen te zien. Ik begon het al bijna gewoon te worden dat iedereen me bekeek. Het was ook niet dat ik het kon verstoppen.
“Kom.” Zei ze opeens terwijl ze mijn hand vastnam en me richting de deur van de sportzaal trok. Automatisch keek ik naar Niall, hopend dat hij niks verkeerds zou denken, maar in de plaats gaf hij me een knipoog voordat hij expres Louis op de grond duwde. Die stond al roepend recht en liep zo snel hij kon achter de blonde jongen aan die al lachend van hem wegliep. Het was natuurlijk te verwachten dat de leerkracht iets zou zeggen, maar wat het exact was kon ik niet meer horen.
“Mag dit eigenlijk wel?” vroeg ik langzaam toen ze me door de gang trok. Glimlachend keek Mayel naar me op voordat ze haar hoofd schudde.
“Maar maak je maar geen zorgen, het valt wel vaker voor dat leerlingen weglopen van de gymlessen. De leerkrachten zeggen er al lang niks meer over.” Melde ze me alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ondertussen had ze mijn hand weer losgelaten en zette zich neer tegen één van de muren, naast een paar lokkertjes. Verbaast keek ik haar aan, niet begrijpend waarom ze me naar hier gebracht had.
“Ga zitten, Harry. Ik wil je gewoon iets vertellen dat de rest best niet hoort.” Stelde ze me gerust terwijl ze gebaarde dat ik naast haar moest plaats nemen. Schouderophalend zette ik me naast haar neer en keek haar automatisch vragend aan. Een glimlach verscheen op haar lippen terwijl ze voor zich uitkeek en draaide daarna zich naar mij toe.
“Oké, volgens mij heeft Niall je al uitgelegd waardoor ik de bende van Payne niet af kan hé?” vroeg ze voor de zekerheid terwijl ze haar benen in kleermakerszit zette. Met haar hand duwde ze haar zwarte rokje deftig naar beneden zodat het niet zou kreuken.
“Ja, Niall heeft het me vertelt over Malik…” bekende ik en beet daarna nerveus op mijn onderlip, wachtend op Mayel die duidelijk zocht naar de juiste woorden.
“Dus je weet ook dat ik het verschrikkelijk vindt dat Elena samen is met Payne?” vroeg ze me, waarop ik antwoordde met een knik. Weer verscheen er een glimlach op haar lippen voordat ze zelf even knikte.
“Goed.” Mompelde ze en duwde een paar blonde lokken achter haar oor. Een frons verscheen op mijn voorhoofd terwijl ik haar bekeek. Ik snapte echt niet waar ze naartoe wilde met dit alles.
“Harry, ik weet dat het raar gaat over komen dat ik je dit vraag, maar please, ik smeek het je, vecht voor Elena.” Ik kon voelen hoe mijn mond wagenwijd opviel door deze woorden die ik helemaal niet had zien aankomen.
“Sorry…” mompelde ze direct toen er geen reactie kwam van mijn kant, maar al snel schudde ik mijn hoofd.
“Je moet geen sorry zeggen, ik had dit alleen meer van Louis verwacht dan van jou.” Bekende ik waardoor Mayel even lachte.
“Ja, dat is wel iets typisch voor hem.” Glimlachte ze naar me terwijl ze haar rug tegen de muur aandrukte. “Ik weet dat ik haar beste vriendin ben en dit misschien niet hoor te zeggen, maar ik kan zo zien aan haar dat Liam haar helemaal niet gelukkig maakt.” Onbewust beet ik op mijn onderlip toen ik begreep waar ze naartoe ging met deze conversatie.
“Je denkt dus dat ik haar wel gelukkig kan maken? Mayel, je kent me nog maar een dag, waarom denk je dat ik zoveel beter zal zijn dan Payne?” vroeg ik uiteindelijk waardoor Mayel even zuchtte.
“Omdat ik kan zien dat je opkomt voor jezelf en je niet zomaar laat veranderen door iemand anders. Dat zorgt ervoor dat je evenwicht en zelfvertrouwen hebt in je leven, iets wat Elena nodig heeft op dit moment.” Bekende Mayel met een zachte stem terwijl ze naar de grond staarde.
“Ik wil terug de oude Elena zien, het meisje dat opkwam voor haar eigen en die van iemand kon houden met heel haar hart.” Legde ze me uiteindelijk uit. Voorzichtig legde ik mijn hand op haar knie waardoor ze weer moest opkijken naar me.
“Ik ga vanavond gaan naar dat feest van Danielle en ik zal er alles aandoen om haar beter te leren kennen, ook al loopt Payne daar rond.” Bekende ik haar haar waardoor er terug een glimlach op haar lippen verscheen.
“Dankjewel Harry, ik wist dat ik op je kon rekenen.” En met deze woorden trok ze me in een knuffel. Al lachend hield ik haar even vast voordat ik onze knuffel verbrak.
“Straks ziet Niall ons nog en wordt hij nog kwaad.” Grijnsde ik naar haar waardoor ze geamuseerd in de lach schoot.
“Maak je maar geen zorgen. Niall vertrouwt me volledig, net zoals ik hem vertrouw. Hij weet dat ik geen ander meer wil, alleen hem.” Een lichte blos verscheen op haar wangen toen ze dit bekende waardoor ik een zachte “aw” niet kon tegenhouden.
“Jullie zijn echt schattig, weet je dat?” en door mijn woorden werd ze alleen maar roder.
“Kom, laten me maar teruggaan voordat de leerkracht ons nog mist.” Stelde Mayel snel voor om van onderwerp te veranderen.
“Maar je zei net dat de leerkracht het amper nog merken.” Wees ik haar al fronsend terecht terwijl we beide recht klauterde.
“Euhm, misschien heb ik een beetje gelogen om ervoor te zorgen dat je meekwam?” mompelde ze met de onschuldigste blik die ik ooit gezien had. Met ongeloof staarde ik haar aan voordat ze me vooruit duwde, weer richting de gymles.THANK YOU SO MUCH VOOR DIE 300 ABO'S! Ik had nooit kunnen dromen dat zoveel mensen dit verhaal zouden gaan lezen! Daarom ga ik als extra'tje morgen nog een deeltje maken waar jullie Elena voor de eerste keer ontmoeten. (:

Reacties (17)

 • idkjauregui

  OMG. Ga snel verder pleaseeeeee! Ik ga nu je andere stories lezen :3

  8 jaar geleden
 • Bieberatic

  aw je beschrijft iedere persoon zo fantastisch ook al heb je hun karakters en uiterlijk niet echt beschreven. wauw, ik ben er verliefd op!

  8 jaar geleden
 • Boobearz

  New abooo <33

  8 jaar geleden
 • Birdfeather

  BEST STORY EVER !

  8 jaar geleden
 • Dreamsxo

  Love it! Het is wel jammer dat je zo weinig schrijft want ik lees zoveel stories dat ik bijna nooit meer weet over wat het nu weer gaat ;p

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen