Foto bij Twelve.

Harry Edward Styles.

“Louis, doe voort! Ik wil niet te laat komen!” Zuchtend keek ik op naar Louis die al lachend de trap afgelopen kwam terwijl hij met zijn hand zijn shirt nog goed trok.
“Rustig, curly. Je zult Elena snel genoeg ontmoeten. Maak je nu maar niet druk.” Grijnsde hij speels naar me en kreeg hierdoor een duw in zijn zij als antwoord.
“Laten we nu alsjeblieft vertrekken.” En met deze woorden trok ik mijn eigen jacket aan en wachtte voor de zoveelste keer weer op Louis die nog snel een kus op zijn moeder haar wang drukte.
“Maak het niet te laat hé, jongens.” Voegde ze er nog aan toe terwijl Louis eindelijk zijn eigen jas pakte en zijn schoenen aantrok.
“Mam, het is vrijdag. Maak je nu maar geen zorgen. Er zal niks slechts gebeuren.” En met een wegwerpkusje zei hij zijn moeder gedag en trok me aan mijn kraag mee naar buiten. Al snel trok ik me los uit zijn greep en wachtte geduldig op hem toen hij de deur achter zich toedeed.
“En zenuwachtig?” vroeg hij al grijnzend toen we eindelijk vertrokken waren. Hoofdschuddend keek ik hem aan, maar draaide mijn gezicht even snel weer weg toen Louis me doordringend aankeek waardoor hij zoals verwacht me weer veel te snel doorhad.
“Ach, Harry. Maak je maar geen zorgen. Het ergste dat je kan voorhebben is dat je voor een tweede keer op één dag in elkaar getimmerd wordt.” Lachte Louis naar me waardoor hij al snel een tweede duw in zijn zij kreeg.
“Is het eigenlijk ver wandelen?” vroeg ik om hopelijk van onderwerp te kunnen veranderen. Ondertussen stak ik mijn handen in mijn broekzak en blies een verloren krul uit mijn gezicht.
“Nee, we zijn er haast direct.” Glimlachte hij naar me terwijl hij gebaarde dat we een bocht moesten nemen. Een stilte heerste uiteindelijk tussen ons, maar het voelde niet onaangenaam aan. Je kon zo voelen dat we beide te veel in gedachten weggezonken waren om te beseffen dat er echt een stilte hing. Maar lang duurde deze niet want voor ik het wist ging mijn gsm af als teken dat ik een sms had. Fronsend haalde ik mijn mobieltje uit mijn zak en zag dat het Taylor was die me had gestuurd.
Hey Haz, veel plezier vanavond en sorry dat ik nu pas antwoord op je berichtje. Will had een hele dag mijn gsm afgepakt. Love you x
Al lachend las ik het hele berichtje nog eens opnieuw voordat ik mijn gsm weer wegstak. Naast me voelde ik de ogen van Louis me vragend aanstaarde, waardoor ik hem geamuseerd aankeek. Ik wist ondertussen al dat Louis nogal zeer nieuwsgierig was naar alles, dus het was voor mij al vrij normaal dat hij wilde weten wie me gestuurd had en wat er in het berichtje stond.
“Het was mijn beste vriendin om te zeggen dat ik me vanavond goed moet amuseren.” Zei ik daarom zonder te wachten op zijn vraag. Direct verdween die vragende blik in zijn ogen en verscheen weer die vrolijke glimlach die ik ondertussen al veel te goed kende.
“Wel, perfecte timing want we zijn er.” Breed glimlachend wees hij naar het huis waar verderop een paar jongeren stonden te roken. Het viel me nu pas op door Louis zijn woorden dat er muziek door de buurt weerklonk. Hierdoor zou het me niet verbazen als er klachten zouden komen van de buren.
“Kom.” Gebaarde Louis terwijl hij de deur van het huis open duwde en me naar binnen leidde. Mijn ogen vlogen automatisch over elke persoon die al roepend en tierend heen en weer liepen met een beker drank in hun handen. Aan sommige kon je zelfs al merken dat er te diep in het glas gekeken hadden, ook al was het nog maar half elf.
“Daar zijn Niall en Mayel.” Riep Louis in mijn oor zodat ik hem boven de luide house muziek kon horen. Met zijn hand wees hij naar de twee die net als ons in elkaars oren aan het roepen waren, alleen zagen ze er beide niet gelukkig uit. Fronsend keek ik naar Louis die net als mij niet begrijpend naar hen staarde. Het was duidelijk dat er iets was en hopelijk was het niet iets tussen hun beide.
“Kom.” Riep ik naar Louis en trok hem aan zijn mouw tussen de mensen door die al lachend aan het zingen waren oftewel met grote bewegingen mee bewogen op de muziek.
“Hey!” riep ik in Niall zijn oor waardoor hij even opkeek van Mayel. Zijn ogen keken me met een moeilijke blik aan, maar die verdween direct toen hij merkte wie ik was. Ikzelf zag nu pas dat er nog iemand bij hen stond. Een jongen met bruine haar staarde me breed glimlachend aan voordat hij zijn hand naar me uitstak.
“Josh Devine.” Stelde hij zichzelf voor terwijl ik zijn hand vastnam. Ik merkte nu pas op hoe fors gebouw hij wel niet was voor zijn leeftijd.
“Harry Styles.” Antwoordde ik terug terwijl we elkaars hand schudde. Mijn ogen vlogen voor een seconde terug naar Niall die Mayel ongerust aanstaarde. Wat was er hier toch gaande?
“Josh is mijn beste vriend, maar gaat niet bij ons op school.” Legde Niall op een monotoon uit zonder zijn ogen van Mayel af te halen. Die staarde de hele tijd naar een andere ruimte, maar toen ik haar blik volgde kon ik niets zien waardoor ze ongerust kon zijn.
“Oké, wat is er hier in godsnaam gaande?” vroeg Louis uiteindelijk toen de spanning echt te snijden was.
“Elena is daar en volgens mij gaat ze iets heel erg stom doen.” Bekende Mayel voordat ze ongerust op haar onderlip beet. Haar ogen waren nog altijd gericht op de mensen die er rondliepen, maar blijkbaar was zij de enige die Elena zag want niemand van ons zag het bekende meisjesfiguur rondlopen. Maar lang duurde dit niet.
Een luide kreet weerklonk door de hele groep en voor ik wist verscheen het prachtige gezichtje van Elena boven iedereen uit. Het was duidelijk dat ze zich op één van de banken had gehesen en begon op een zwoele manier te dansen op de muziek.
“Ze is al de hele tijd zo bezig sinds ze zag hoe Danielle probeerde om Liam terug voor haar te winnen. Ze heeft veel te diep in het glas gekeken.” Bekende Mayel terwijl ze zorgelijk naar haar beste vriendin keek. Ikzelf had moeite om weg te kijken van Elena die uitdagend op haar onderlip beet terwijl ze met haar handen over haar hele lichaam streelde op het ritme van de muziek. Toch lukte het me om te zien dat er haast alleen maar jongens voor haar voeten stonden, proberend om alles te zien van het prachtige meisje voor hen.
“Harry, je moet iets doen. Straks trekt ze haar kleren nog uit omdat ze te zat is om te beseffen wat ze doet.” Mayel had deze woorden nog maar net uitgesproken of Elena trok haar topje over haar hoofd waardoor ze in haar bh stond. Geschrokken liep ik naar voor zonder ook maar iets te zeggen tegen mijn vrienden en duwde zoveel mogelijk jongens opzij, negerend dat ze soms op mijn pijnlijke plekken op mijn bovenlichaam drukte met hun armen.
“Elena!” Zo luid ik kon riep ik naar haar toen ik voor de bank stond en mijn hand naar haar uitstak. Even leek het alsof ze me niet zag, maar toen ze me zag gaf ze me alleen maar een wegwerpkusje en danste gewoon verder. Voor mij was dit genoeg om zelf op de bank te klimmen en haar hardhandig van de bank te trekken, tot luid protest van de jongens. Zo snel ik kon trok ik haar weg van de mensenhoop terwijl ik mijn hemd uittrok en hem over Elena heen trok zodat ze niet meer halfnaakt rondliep. Mijn ogen vlogen even naar mijn vrienden die gebaarde naar een persoon die niet ver van ons afstond. Geschrokken keek ik naar Payne, die me gelukkig niet had gezien en keek daarna bang weer naar mijn vrienden. Ik had echt geen zin om nog eens in elkaar geslagen te worden.
“Ga naar boven!” riep Louis naar me terwijl hij naar de trap wees. Snel knikte ik en trok Elena, onder wat protesteerde gemopper van haar zelf, naar de eerste de beste kamer van het huis en trok de deur achter ons op slot. Dat was ook maar nipt.


Dankjewel om me vandaag in de top te zetten! Jullie zijn gewoon geweldig! <3

Reacties (16)

 • ThisIsLove

  Snel verder <3

  8 jaar geleden
 • bananafaker

  dronke mensen kunnen heel grappig zijn...

  8 jaar geleden
 • Azriel

  Elena is er met haar kop niet bij Hazz...
  straks gaat ze dingen doen en kun jij je niet inhouden!

  8 jaar geleden
 • Saturnz

  Ga snel verder ! <3

  8 jaar geleden
 • Elis

  Domme Elenaa...

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen