Foto bij Fifty-nine - Justin Drew Bieber

If I wrote you a love letter would you write back?

Justin Drew Bieber


Geschrokken haalde ik mijn lippen weer van de hare en zag hoe ze me met grote ogen aan keek. Shit, shit, shit. "Oh Avery sorry, sorry, ik weet niet wat me bezielde, ik-" Ik kon mijn zin niet meer afmaken aangezien Avery's perfect gevormde, zachte lippen zich weer op de mijne hadden gevestigd.
Ik moest me inhouden om niet ultra breed te gaan glimlachen en legde mijn handen op haar ingevallen wangen. Ik kon met waarheid zeggen dat ik op dit moment de gelukkigste jongen van de hele VS was. Misschien zelfs van de hele wereld. Mijn hart ging sneller slaan door onze lippen die synchroon met elkaar bewogen, en mijn handen begonnen te trillen door het bloed dat snel door mijn aderen raasde.
Ze haalde haar lippen weer van de mijne af en keek me lichtelijk geamuseerd aan. Ik had een verbaasde blik in mijn ogen door haar reactie, waardoor ze even kort grinnikte. "Kom." ze pakte mijn hand weer vast en verstrengelde onze vingers waarna we terug naar het huisje begonnen te lopen.

We zaten in kleermakers zit tegenover elkaar op het strand voor het huisje en Avery had mijn vuisten in haar handen waar ze zacht over wreef. Ik had nogal hard ingeslagen op die fotograaf waardoor mijn knokkels helemaal rood waren, en zelfs open lagen en bloedde.
Ze drukte er een zachte kus op en masseerde ze verder. "Weet je dat ik van je houd?" Ze keek op van mijn handen en glimlachte naar me. "Ik denk dat je dat wel duidelijk gemaakt hebt." Zei ze, doelend op het voorval met de paparazzi. "Ja, het spijt me daarvoor, ik werd helemaal wild toen hij dat over jou zei. Niemand zegt zoiets over mijn meisje, want je bent prachtig." Ik keek even blozend weg toen hij "mijn meisje" zei. "Ik ben je meisje niet." Zei ik en hij draaide mijn hoofd weer naar hem toe. "Do you wanna be my girl?"

Reacties (5)

 • Things

  omg cuuuuuteeeee.

  9 jaar geleden
 • jbxxx

  verderr!!! <3

  9 jaar geleden
 • Crimbie

  Avery zeg nu aub JA

  9 jaar geleden
 • Unicornfly

  OMG AVERY ZEG JA AUB

  9 jaar geleden
 • bieberin

  Bij dat laatste stukje schreef je weer vanuit avery, maar wat maar het uit na zo'n stukje? Love it baby !

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen