Voor dat dit hoofdstuk begint... Ik introduceer jullie; mijn nieuwe verhaal!

KLIK HIER!!!!!!!

Neem allemaal een abo, en ik zal dit verhaal afronden en beginnen aan die. (:      Ik besluit om niks te zeggen. Want dat is namelijk beter dan het schoppen van een enorme scène. Al is dat het enige waar ik op dit moment het meest zin in heb. Ik moet me inhouden.

      ‘Thanks for coming everybody. The list with the new school consult will be out next week. At the school ball.’ Ik steek mijn hand op terwijl ik ze de deur uit zwaai.
      Met een kleine glimlach draai ik me om terwijl ik aanstalten maak om de stok weer neer te zetten. Maar een persoon dat zo opvallend mogelijk achter me staat belemmerd dat.
      Ik draai me om, met de stok nog in mijn handen geklemd, en kijk hem zonder emotie aan. ‘What.’ Mompel ik terwijl ik mijn wenkbrauw opsteek.
      ‘It’s okay Cath, you don’t have to work with me if you don’t want to. ‘ Zegt hij. Hij haalt zijn schouders op.
      Ik frons mijn wenkbrauwen terwijl ik hem aankijk alsof hij me net ten huwelijk heeft gevraagd. ‘I wasn’t planning on putting you on the list. The only thing you said this hour was how much you hate school balls.’
      Ik draai me om terwijl ik de stok weer op zijn plaats leg, ik buk omlaag zodat ik de wieltjes weer los kan zetten om hem op te bergen voor de volgende vergadering.
      ‘If you’re going, I might consider liking it.’ Ik draai mijn gezicht naar Harry voordat ik de bord weg schuif. Een paar seconden kijk ik naar de enorme grijns die op zijn gezicht staat.
      Ik draai mijn hoofd weer om naar het bord terwijl ik de bord schuif naar de rand van de zaal. Ik draai het bord om zodat de mensen die hier les hebben geen idee hebben wat we precies gaan doen.
      ‘What? Did I say something stupid?’ Ik knik zonder hem aandacht te geven, en ga vooral door met het opruimen van de zaal.
      Ik merk hoe hij diep nadenkt over wat hij heeft gezegd en ik besluit hem te helpen. Het deed bijna pijn om hem zo zijn hersens te zien kraken. ‘Ofcourse I’m going to the school ball you idiot! Where do you think we were talking about?’ Voetstappen klinken door de ruimte en ik zucht vol genoegen dat hij weg is en ik mijn tas kan pakken om naar huis te gaan.
      Een harde klap galmt door de zaal en gelijk schieten mijn ogen naar de richting waar het vandaan kwam. Ik zie hoe Harry zijn tas op de grond heeft gelegd en zich voor de ingang heeft genesteld. Mijn mond zakt omlaag als het tot me door dringt dat het de enige deur is in de zaal. Als je de nooduitgang niet meetelt. Maar als ik die gebruikte zou het alarm afgaan, en dat betekende schorsing.
      Alsof ik geen flauw idee heb dat hij de uitgang blokkeert loop ik naar de tafel om mijn tas te pakken. Ik hoor wat geschuif en zie hoe hij het zich makkelijk heeft gemaakt op de grond door zijn benen over elkaar te slaan en zijn tas te gebruiken als armkussen.
      ‘I swear Harry, if you don’t replace yourself I’ll use my fighting skills.’ Ik bestudeer zijn gelaatsuitdrukking na deze woorden en merk dat hij helemaal niet onder de indruk is.
      ‘I won’t go untill you agree to go to the school ball with me.’ Harry haalt zijn schouders op terwijl hij zijn hoofd op de deur leunt.
      ‘That’s blackmail!’ Roep ik verontwaardigd terwijl ik aanstalten maak om zijn kant op te lopen. Maar hij blijft gewoon op zijn plek zitten. ‘I’m taller than you Cath, I can handle you.’
      Mijn ogen schieten naar de klok waar het al bijna drie uur is, en dat betekent dat ik les heb, en door de omstandigheden zeg ik dan maar wat me het beste uit komt. ‘Fine. Okay. Cool. I’ll save you a dance. Don’t expect me to be your date. I’m not supposed to have a date.’
      Harry kijkt me een paar seconden bedachtzaam aan en bedenkt zich dan, waarschijnlijk, dat hij me wel kan geloven. ‘Pinky swear?’ Zegt hij en ik loop naar hem toe terwijl ik mijn pink opsteek. ‘Pinky swear.’
      Hij staat op, waardoor hij weer helemaal boven me uit torent en ik kijk hem aan. ‘How are we supposed to dance when you’re taller than me.’ Ik schud mijn hoofd terwijl ik de deur uit loop.

Don't forget... I love you guys!

Reacties (12)

 • RecklessGirl

  Love it!

  7 jaar geleden
 • RecklessGirl

  Love it!

  7 jaar geleden
 • iheartgomez

  Echt geweldig! Snel verder! <3

  7 jaar geleden
 • Puellae

  geniaal!!
  Snel verder!! please?
  X

  7 jaar geleden
 • ColourSong

  loveyoutooo! haha you looked like an angel last night! xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen