Mila Benson

'Mil? Zullen we de stad in gaan?', vraagt Jill en houd ondertussen verschillende shirts voor zich voor de spiegel. 'Ik heb vandaag met Jason afgesproken eigenlijk', glimlach ik en kijk naar mijn telefoon. Hij negeerde me al sinds gister, en ik had er een slecht gevoel over. 'Oh leuk! Wat gaan jullie doen? Lekker romantisch uit eten?', grijnst ze breed en gooit de kleding die ze vast had neer op haar bed. 'Nee, niks romantisch, we zijn gewoon vrienden Jill. Stop eens met dat achterdochtige gedoe'. Ze haalt simpel haar schouders op en komt naast me zitten.
' Hoe laat komt hij je ophalen? Je moet wel wat anders aan hoor, en trui is niet echt bepaald sexy en-'. 'Ten eerste hoef ik me niet "sexy" te kleden voor Jason want ik wil niets meer van hem dan vriendschap, en ten tweede weet ik nog niet. Hij reageert al sinds gister niet meer op mijn smsjes. Zal ik iets fout hebben gedaan?'. Nadenkend bijt ze op haar lip en staart voor zich uit.
'Geef me je telefoon is'. Zonder er verder bij na te denken overhandig ik haar mijn telefoon, en kijk zelf mee op het scherm. Al gauw zie ik hoe ze het gesprek van Jason en mij aandrukt, en begint te lezen. 'Jill! Dat is privé', sis ik en grijp mijn telefoon weer terug. Althans ik deed een poging. Maar ze houd hem gauw de andere kant op, en begint rustig voor te lezen.
'Oh Jason, het was zó leuk vanmiddag, zullen we het nog eens opnieuw doen, morgen? Kusjes, striptease's, seks-tapes en zuigzoenen van Mila!'. 'Dat staat der niet!', gil ik en klim over der heen. Lachend laat ze me telefoon vallen en kijkt me met pretogen aan. 'Maar je wilt wel dat het gebeurd'. 'Jill, shut up. Jason is gewoon een vriend. Voorlopig hoef ik niemand in de vorm van vriendje'.
Ze zucht wanhopig en pakt mijn telefoon van de grond af. 'Naast die vieze slijmerige berichten tussen jullie, heb je niks raars gezegd'. Ik pak mijn telefoon van der over en scroll wat door mijn berichtjes heen. Niks duidde erop dat ik iets verkeerds had gezegd. 'Maak je er nou maar niet druk om Mil, er zal wel iets tussen gekomen zijn'. Ik knik en stop gauw mijn telefoon weg in mijn handtas. 'Dan toch maar even naar de stad dan?', vraagt ze grijnzend en wijst naar mijn handtas.
'Alleen maar omdat ik deze hakken om moet ruilen voor een maat kleiner'. Ze staat enthousiast op en loopt richting de badkamer. 'Trek je dat leuke jurkje aan met die paletten op je schouders?'. Ik knik instemmend en zie hoe ze de deur achter zich sluit.
Zelf sta ik op en ga voor mijn kledingkast staan. Mijn blik glijd over de verschillende stoffen en gauw pak ik het jurkje er tussenuit. Samen met een panty en een vestje trek ik hem aan. Ik voeg was simpele armbanden toe, en een gouden horloge. Tevreden draai ik een rondje voor de spiegel en haal mijn hand door mijn haren heen.
Als mijn telefoon begint te trillen in mijn tas kijk ik verbaasd op. Gauw loop ik erheen en pak hem van de grond af. Als hij op bed staat begin ik erin te graaien, wanhopig op zoek naar mijn telefoon. Zodra ik hem eindelijk vast heb merk ik dat hij is gestopt met afgaan. Nieuwsgierig open ik de gemiste oproep, en zie Jason zijn naam staan. Direct druk ik op het groene hoorntje en houd de telefoon tegen mijn oor aangedrukt.
'Met wie bel-'. 'Shht', sis ik en draai mijn rug naar haar toe. 'Jason, ik ben even bezig, bel later maar terug, of niet'.

wieeeeeh. Hoe was jullie weekend?

Reacties (5)

 • Bieberatic

  M'n weekend was oké haha, joune? & love it <3

  8 jaar geleden
 • Boobs

  Dán is ze bang dat hij niet belt of reageert op smsjes. belt ie.. doet ze dit..:O

  8 jaar geleden
 • Boobs

  Dán is ze bang dat hij niet belt of reageert op smsjes. belt ie.. doet ze dit..:O

  8 jaar geleden
 • OntariosHero

  Love it <3

  8 jaar geleden
 • JuicyBieber

  wauw, snel bverder(H)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen