Foto bij Twenty-seven

Zayn is de beste, denken jullie niet? Nou dacht ik doe ik het vorige hoofdstuk eens iets leuks, heb ik alsnog niet veel reacties:(DUS REACTIE PLEASE?

Chapter twenty-seven.
'J
e bent homo?' Vroeg Liam, alsof hij dat nog niet wist. Kwam ik nooit bij Niall? Ik zag hem verderop staan, maar besloot toch antwoord te geven. 'Alsof je dat nog niet weet.' Liam beet op zijn lip. 'Oké.' Zei hij toen. Alleen oké. Geeneens dat ik een vieze flikker was, dat hij me verafschuwde. Nee, gewoon een oké. 'En...?' Vroeg ik afwachtend. 'Het spijt me Harry.' Ik fronste mijn wenkbrauwen. 'Het spijt me dat ik nu niet jouw kant kies, het spijt me dat ik je uit zal schelden als de anderen erbij zijn. Het spijt me als ik je pijn ga doen. Maar weet dat ik het nooit zal menen, oké? Het is gewoon stoerdoenerij, maar mijn reputatie wil ik behouden.' Misschien zou ik nu boos moeten worden, maar dat werd ik niet. 'Ik weet precies hoe je je voelt. Hoe denk je dat ik me voel Liam? Hoe denk je dat dit voor mij voelt? Niemand zal me ooit meer zien zoals ze me eerst zagen.' Ik rilde. Alles wat ik op had gebouwd was nu verloren, alles waar ik voor had gewerkt. Ik had er heus wel moeite voor gedaan, tot de top te komen. En nu was het allemaal weggegooid. Vanuit mijn ooghoeken zag ik hoe een groepje meisjes zich om Niall en Zayn had verspreid. Ze leken enthousiast en Niall leek uitgebreid te vertellen. Meisjes vonden het altijd helemaal leuk dat homo's bestonden, maar ondertussen roddelden ze wel achter je rug om. 'Liam.' Zei ik en wende me weer tot hem. 'Vind je Gemma echt leuk?' Hij slikte. 'Of is ze er alleen voor je pleziertjes?' Liam schudde zijn hoofd, maar zolang ik hem kende kon ik zien dat hij loog. Ineens gooide hij het boek wat hij in zijn hand had gehad op de grond. 'Het is allemaal verpest Harry. Waarom is het niet hoe het vroeger was?' Hij keek me boos aan, woedend. 'Omdat we ouder worden. Het gaat nu niet allemaal meer om school Liam, het gaat om wat je gelukkig maakt.' Ik keek naar Niall en hij keek op dat moment net terug, we glimlachten voorzichtig naar elkaar. 'Ik had gewoon nooit verwacht dat het zo zou veranderen.' Zei hij en haalde zijn schouders op. Ineens boog hij zich naar me toe. 'Zal ik je wat vertellen? Ik haat Louis, maar hij heeft zoveel macht.' Ik grinnikte. 'Louis is heus wel een goed persoon, Liam. Waarom ga jij ook niet je geluk achterna en verlaat je Louis? Misschien zien we dan zijn echte kant. Mensen veranderen Liam, net zoals ik nu doe. Gun Louis ook die kans. Gun hem die kans om te groeien, ookal zal het eerst niet zonder slag en stoot gaan. Alsjeblieft.' Ik wist niet waar al deze wijze woorden ineens vandaan kwamen, maar het beviel me wel. Ik zag hoe Liam iets ineens kroop. 'Rechtop staan Liam, dit doen echte mannen niet.' Beval ik hem. Ik zag hoe zijn gezicht betrok in een verdrietige blik. 'Ik ben geen echte man, Harry. Ik ben slechts een jongen.' Met deze woorden liep hij weg, en ik wist het niet te plaatsen. Wat zat er allemaal achter die bruine ogen en die kleine glimlach van Liam? Ik wist wel dat ik moest zorgen dat Gemma hem zou verlaten. Dat was mijn doel.

Net toen ik naar Niall en Zayn wilde lopen werd ik opnieuw onderbroken, door Abi zelfs. 'Wat the fuck heb jij gedaan Styles? Het ging toch goed?' Zei ze, boos. Ik snapte nu al niet meer wat ik ooit in haar had gezien. 'Flikker toch op wicht, laat me gelukkig zijn.' Schold ik en duwde haar aan de kant. Ik wist niet waar deze woede vandaan kwam, maar ik wilde gewoon bij Niall zijn. Ik liep naar Niall toe en sloeg mijn armen om hem heen, verborg mijn hoofd in zijn nek en drukte zijn lichaam dicht tegen het mijne aan. 'Ik wil je, nu.' Fluisterde ik in zijn oor. 'Eh, Zayn gaat ook nog mee naar huis hè.' Grinnikte Niall en ik lachte terug. 'Ohja.' Zei ik blozend en keek om naar Zayn die me met een grote glimlach aankeek. Toen liep ik naar Zayn en keek hem bijna smekend aan. 'Je moet wat voor me doen Zaynie. Ik weet zeker dat je het kan.' Afwachtend keek hij me aan.

'Liam moet zorgen dat hij van mijn zus Gemma afkomt. Nu weet ik toevallig dat jij hartstikke goed kan flirten (dat improviseerde ik, want eigenlijk was hij voorheen altijd dé nerd, maar goed), en Gemma heeft een zwak voor getinte jongens.' Zayn keek me met een blik aan dat hij het al begreep. 'Zorg dat Gemma vreemd met je gaat, ookal is het maar een korte zoen, en dat Liam erachter komt. Hij heeft een reden het uit te maken met haar, en kan iemand gaan zoeken die hem écht gelukkig maakt. Gemma is een blijvertje, maar als iemand het met háár uitmaakt, is ze er echt wel klaar mee. Ik ken haar goed genoeg.' Zayn grinnikte hoofdschuddend. 'Oh Harry, het is dat jij mijn Nialler gelukkig maakt hé...' Ik sprong in de lucht. 'Het is MIJN Niall, volgens mij heb ik dat wel bewezen vandaag, maar goed, je bent de beste!' Riep ik en sprong hem om zijn hals.

Misschien was er nog een kans van slagen in deze mislukte groep mensen.


REACTIES ZIJN WELKOM!

Reacties (7)

 • ardjan

  owmyfuckinggoodybag! ASDFGHJKL dit verhaal! new abo C:

  6 jaar geleden
 • GottaLove1D

  Awh, Liam moet Harry, Nialler en Zayn joinen en dan ziet Louis wat hij mist en dan gaat Louis ze ook joinen. Ze vergeven hem wel en dan Happily ever after

  6 jaar geleden
 • pienbikkel

  een woord: Ziam

  6 jaar geleden
 • xoxoGG

  Superleuk verhaal!(H)
  Alsjebliiiiiiieft schrijf snel verder!_O_

  6 jaar geleden
 • CatNippedX

  Haha, Hazza is protective about Niall, how cute?!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen