Foto bij Lust 38

Wooooo, ik zag net pas dat we al 308 abo's hebben. O god, en we zitten pas bij hoofdstuk 38. Dat is echt veel! asdjkjhgsnl_hgkdshgkl yes!

Louis legt me op de motorkap van z'n range rover neer en buigt over me heen. M'n benen klemmen nog steeds om m'n middel en z'n erectie drukt tegen mijn kruis aan, door mijn jeans en zijn voetbalbroek heen. Ik grijp naar z'n haar en trek hem naar me toe. We beginnen heftig te zoenen terwijl Louis de knoopjes van mijn blouse al open maakt. Ik probeer met mijn vinger al de onderkant van Louis voetbalshirt te bereiken. De dunne stof neem ik tussen twee vingers en vervolgens trek ik het over z'n hoofd heen. Ik gooi het shirt ergens naar achter en leg dan m'n handen op zijn rug. Waarschijnlijk liggen onze kleren dadelijk overal om de auto heen. Louis heeft m'n blouse open en maakt z'n lippen los van die van mij om vervolgens een weg naar beneden te maken. Hij maakt m'n bh los en laat z'n handen over mijn borsten gaan, waardoor een diepe zucht uit m'n mond ontsnapt. Z'n koude vingertoppen gaan langzaam nog wat verder naar beneden, maar m'n shorts toe. Ik maak m'n benen los van zijn middel en laat hem m'n short uit trekken. Niet dat het veel verschil maakt met of zonder shorts, het is toch koud. Louis stapt vervolgens zelf ook uit z'n voetbalbroek en boxer en legt z'n handen daarna op mijn benen, terwijl ik nog steeds op de motorkap lig. Het ligt nou niet bepaald fijn en ik glij bijna naar benede-
"GODVER!", roep ik uit. Met een flinke en pijnlijke stoot is Louis ineens bij me naar binnen gekomen. Volgens mij is zijn nood wel heel erg hoog. Ik laat m'n hoofd naar achter vallen en hoor Louis even lachen. Ik kijk weer op en zie hem grijnzen. "Kon je niet meer wachten?", vraag ik. Louis reageert niet, maar zijn gezichtsuitdrukking zegt genoeg. Hij blijft in me, maar in plaats van te stoten buigt hij zich weer over me heen en tilt hij me een beetje op.Hij zet 'n handen op m'n rug en grijnst weer even. Een rilling loopt over m'n rug van de kou. Het is al herfst, ik heb niks meer aan, en zijn we ook nog buiten in de kou. Niet erg warm dus. Stevig pakt hij me vast en begint hij met me te lopen. Ik klem m'n benen stevig om me heen en zucht van het genot, maar ook van de pijn, omdat hij zo diep in me zit. Ik sluit m'n ogen en laat Louis zijn gang gaan. Ik vertrouw op wat hij gaat doen. Het enige wat ik voel is de kou en Louis, en iets later voel ik zachte bekleding in mijn rug. Ik open m'n ogen en zie dat hij me in z'n auto heeft gelegd. Hij glijdt uit me, en komt boven me hangen. Een paar plukjes van zijn haar hangen wat meer naar voren, terwijl de rest nog perfect in een kuif zitten. Het ziet er echt sexy uit en ik ga er even met m'n hand doorheen, waarna Louis z'n lippen weer op de mijne legt. Onze hevige zoen gaat weer verder, van waar we daarstraks zijn gebleven. Louis komt weer bij me naar binnen, maar dit keer iets langzamer en liefdevoller dan daarnet. Onze lippen blijven op elkaar geplakt terwijl Louis zachtjes begint te stoten. In de auto is het net zo koud als buiten, maar dat zal niet zo lang meer zo zijn. Naarmate Louis wat sneller stoot, onderbreek ik meteen onze kus om mijn hoofd naar achter te gooien. Louis pakt me bij m'n heupen vast, en ik duw ze wat verder omhoog. Ik leg m'n handen op zijn rug en grijp hem vast, maar al snel zoek ik grip op de bekleding van de auto. Anders zet ik dadelijk nog m'n hele nagels in zijn vel en krijgen we hier een bloedbad. Wat eerst nog teder en langzaam verliep, laat Louis het tempo nu wat meer opvoeren, waardoor mijn mond opent zich van genot. Ik kan nog net een kreun binnen houden en breng in plaats daar van een zucht uit. Louis sluit genietend zijn ogen en ik laat m'n hoofd weer naar achter vallen. Op hetzelfde ritme dat Louis stoot, beweeg ik mee. Gek van verlangen laat ik een aantal kreunen uit en woel ik door Louis haar.

Met een luide kreun kom ik klaar en ik snak naar verse zuurstof. Louis mondhoeken krullen een beetje omhoog en niet veel later krijgt hij zelf ook zijn orgasme. Een diepe kreun vult de auto, waar het ondertussen al een heel stuk warmer is geworden. Louis blijft nog even boven me hangen, maar komt vervolgens toch uit me en gaat half op me, en half naast me liggen. Zijn gezicht is maar een paar millimeter van mij verwijderd en ik kan in het donker, toch z'n voldane glimlach nog zien. We hijgen beide nog uit, terwijl hij enkele lokken uit mijn gezicht streelt voordat hij mijn lippen weer teder kust. Tijdens de kus draait hij zich half om en legt z'n handen om m'n middel heen. Hij neemt een beetje veel plaats in beslag op de achterbank, waardoor ik er bijna vanaf val, maar al snel trekt hij mij dicht tegen zich aan en houdt me stevig vast. Zijn lichaamswarmte omarmd me meteen en onze lippen ontmoeten weer.
"Ik hou van je", prevelt hij tussen de kus door. Ik voel m'n mondhoeken omhoog krullen.
"Ik ook van jou", fluister ik terug.
Zo liggen we beide stil in Louis' auto naar elkaar te kijken. Het is al erg donker buiten, en ook in de auto, maar ik zie nog net zijn gezicht wat genoeg voor mij is. Ik leg mijn armen in z'n nek en blijf hem nog steeds aan kijken.
"Je ogen zijn zee groen, in het midden een beetje geelachtig en aan de buitenkant een grijs randje", zegt Louis na een lange stilte waarna we elkaar beide aangestaard hebben.
"Sukkel, dat kun je helemaal niet zien. Het is donker", zeg ik lachend.
"Je ogen zijn me altijd al opgevallen", zegt hij lief. Ik moet ervan blozen maar gelukkig kan Louis dat niet zien in het donker. Ik kom wat dichter bij hem met m'n hoofd en leg m'n lippen weer op zijn mond. Hij kust me weer teder en intens. Dit is gewoon zo fijn.
"Wil je dadelijk nog terug?", vraagt Louis zacht. Ik haal m'n schouders even op.
"Ik lig hier eigenlijk wel prima", zeg ik lachend. Ik hoor ook een lachje van Louis af komen. "Straks misschien nog", zeg ik. De muziek klinkt nog steeds op de achtergrond. Louis knikt en ik kan een glimlach op zijn gezicht onderscheiden. Er loopt weer een rilling van de kou over m'n rug. Louis warme lichaam ligt dan wel tegen me aan, maar mijn rug ligt wel helemaal bloot. Louis merkt het ook en begint met zijn warme handen over mijn rug te wrijven, terwijl we onze benen in elkaar verstrengelen. Hij geeft me nog een kusje, waarna ik m'n hoofd tegen zijn borst leg en m'n ogen eventjes sluit. Ik kan voor altijd nog wel blijven liggen zo.

Reacties (22)

 • NikIaus

  dropjes ♥

  1 jaar geleden
 • Magicsongzz

  Van dit verhaal is dit het hoofdstukje dat me altijd is bijgebleven, gewoon perfect <3

  6 jaar geleden
 • Missienepien

  condoohoom xd

  6 jaar geleden
 • niallertje77

  Ik heb bijna tranen in mijn ogen dit is echt zo lief schatig mooi cute liefdevol enzo ze houden echt van elkaar hoor die is niet gewoon voor de seks <3 zolieffffff

  6 jaar geleden
 • VerenaClifford

  Serieus ik ga lachen als ze het straks letterlijk OVERAL gaan doen

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen