Foto bij Fourteen.

Harry Edward Styles.

“Hoe lang ga je nog zwijgen, Styles? Je weet dat ik hier sterf van de nieuwsgierigheid.” Beet Louis me toe toen we terug in zijn kamer waren. We waren haast direct doorgegaan van het feest naar zijn thuis nadat ik Elena gesproken had. Louis wist nog altijd niet wat er gebeurt was, het enigste wat hij opgemerkt had was dat mijn glimlach niet meer van mijn lippen te halen, deels omdat niet zo lang geleden de zachtste lippen ooit de mijne hadden aangeraakt.
“HARRY!” Zuchtend keek ik op van mijn dagdroom en zag zo hoe Louis nogal heel erg gefrustreerd raakte omdat ik mijn mond gesloten hield. Een gniffel verliet mijn neus toen ik zag hoe hij letterlijk zijn haar haast uittrok omdat ik zo koppig mijn mond hield.
“Louis?” vroeg ik op een geamuseerde toon waardoor Louis een luide grom niet kon inhouden en stiekem genoot ik er wel van dat ik hem zo gefrustreerd kon krijgen, natuurlijk ook weer niet te lang want dat zou ook erg zijn voor hem. Hij bleef mijn vriend.
“We hebben gepraat en gsm nummers uitgewisseld.” Bekende ik uiteindelijk waardoor Louis eindelijk zijn handen uit zijn haar trok die ondertussen alle kanten uitstond. In de plaats liet hij zich op zijn bureaustoel vallen zodat hij naar mij kon kijken met een blik dat nieuwsgierigheid uitstraalde. Al lachend liet ik me op zijn bed vallen en staarde voor een paar seconde naar het plafond.
“Ze is aangetrokken tot me, Louis. Dat heeft ze me bekent tijdens ons gesprek.” Zuchtte ik nog nagenietend van wat ze mij allemaal gezegd had. Ik zou haar bewijzen dat ik haar nooit zou kwetsen en haar een veel betere stabiliteit kan geven dan Payne. Ik zou er echt alles aandoen om haar dicht bij mij te krijgen, maar natuurlijk hing dat af van haar.
Met deze gedachten greep ik naar mijn broekzak en haalde er mijn gsm eruit om voor een seconde mijn display op te lichten. Geen nieuwe berichten. Teleurgesteld liet ik mijn gsm weer zakken en keek even op naar Louis die me geïnteresseerd aankeek.
“Ga ik nog het hele verhaal horen of ga je geheimzinnig blijven doen voor de rest van de avond?” vroeg hij met vernauwde ogen waardoor ik weer moest lachen.
“Relax, Louis.” Grijnsde ik naar hem en wilde mijn mond weer open trekken om alles te vertellen tot mijn gsm aangaf dat ik een bericht had. Automatisch keek ik op en zag dat het van een onbekend nummer was. Voor een seconde vergat ik om adem te halen voordat ik rechtop ging zitten zonder ook maar weg te kijken van mijn display. Zou het van Elena zijn?
“Open het bericht dan, dombo!” lachte Louis terwijl hij naast me kwam zitten zodat hij mee kon lezen wat er in het berichtje zou staan. Trillend voor wat erin zou staan opende ik het berichtje en begon zo snel ik kon alles te lezen.
Hey Harry. Nogmaals dank voor het gesprek en ik moet toegeven dat ik hierdoor nog meer aangetrokken ben tot jou en je wilde krullen. Dus antwoord op je voorstel: ik wil je heel erg graag beter leren kennen. El xx
Breed grijnzend keek ik op naar Louis die al lachend naar mijn gezicht keek.
“Man, jij hebt het zwaar te pakken.” Lachte hij geamuseerd waardoor het niet lang duurde of hij kreeg zijn eigen kussen in zijn gezicht.
“Oi!” riep hij direct waardoor ik weer een vrolijke lach mijn lippen liet verlaten.
“Ik ben al blij dat ze geantwoord heeft op mijn voorstel. Ik kon even goed zwaar afgegaan zijn.” Bekende ik toen mijn ogen weer vlogen naar het berichtje dat ze gestuurd had. Naast me voelde ik hoe Louis zijn arm rond mijn schouder sloeg en zijn kin op mijn schouder liet rusten zodat hij ook naar het berichtje kon kijken.
“Ik wist wel dat het goed zou komen.” Antwoordde hij met een grijns dat voor mij genoeg was om te weten dat hij dit helemaal niet gedacht had in het verleden. Hoofdschuddend keek ik weer weg van hem, niet goed wetend wat te antwoorden op Elena haar sms.
“Niet overdenken, Harry. Antwoord gewoon wat je op dit moment voelt.” Gaf Louis me al raad waardoor ik hem even dankbaar aankeek om daarna een nieuw bericht te openen.
Je weet niet hoe blij ik ben dat je dit als antwoord geeft! Ik beloof je dat je geen spijt ervan zult hebben! Haz xx
“Oeh, twee kusjes.” Plaagde Louis me waardoor hij weer zijn kussen in zijn gezicht kreeg.
“Shut up, Lou!” mompelde ik naar hem terwijl ik op versturen drukte.
“Volgens mij is Harold verliefd.” Plaagde hij me en trok op tijd zijn kussen weg zodat ik er niet meer aan kon.
“Shut up, Louis.” Mompelde ik opnieuw voordat ik even opkeek naar de vrolijke lad die me geamuseerd aankeek.
“Heel erg verliefd zelfs.” Ging hij verder waardoor ik hem in een plaats een duw gaf en er zo voor zorgde dat hij op de grond viel.
“Ik ken haar amper, dus verliefd zijn gaat nog niet.” Wees ik hem terecht terwijl hij al lachend bleef liggen op de houten vloer.
“Toch zie ik aan je dat je een zware crush hebt op haar, Haz. Ik wed zelfs dat je haar nu zou willen kussen, niet?” vroeg hij betweterig en zonder het te willen verscheen er door zijn woorden een blos op mijn wangen, iets wat Louis direct zag natuurlijk. Breed grijnzend kwam hij recht en keek me doordringend aan.
“Blijkbaar heb ik gelijk, niet?” vroeg hij door waardoor ik alleen maar roder werd. Hij moest eens weten.
“Wacht eens even, Elena was zat en ging helemaal uit de bol op die bank voordat je naar boven ging…” begon Louis toen hij de puzzelstukjes begon samen te brengen en blijkbaar had hij snel genoeg door wat er gebeurt was want zijn ogen schoten verbaast open.
“JULLIE HEBBEN GEKUST?!” riep hij direct uit waardoor ik snel mijn hand op zijn mond duwde.
“Shhht, Louis! Straks horen je zussen ons nog.” Beet ik hem toe, maar dat weerhield hem er niet van om mijn hand weer weg te trekken en met zijn wijsvinger tegen mijn borstkast duwde.
“Ik zweer je, Styles. Als je nu niet heel het verhaal vertelt ga ik zelfs de buren wakker roepen.” Dreigde hij direct terwijl hij haast op en neer sprong van de nieuwsgierigheid.
“Oké! Ja, Elena heeft me gekust, maar dat was omdat ze zelf te ver weg was om te beseffen wat ze deed. Verder zijn we niet gegaan. We hebben gepraat over Payne en over hoe zij niet graag zichzelf stort in het onbekende, maar ze is zo aangetrokken door mij dat ze blijkbaar toch het risico wilt nemen.” Vatte ik snel alles samen waardoor Louis teleurgesteld terug op de grond ging zitten.
“Damn, ik had gedacht dat je haar al had binnen gedraaid.” Mompelde hij met een zielig gezichtje alsof hij triest was. Hoofdschuddend vanwege zijn gedrag nam ik het kussen weer vast en gooide hem recht in zijn gezicht.
“Shut op, Lou.” Mompelde ik opnieuw toen de oudere lad geamuseerd in de lach schoot.


Sorry lieve abo's dat het soms wat lang duurt voor een deeltje, maar nog twee weken en ik ben eindelijk van mijn stage verlost en kan ik meer schrijven! Btw, dankjewel voor de top iedere keer! Jullie zijn officiël de beste abo's ooit! <3

Reacties (9)

 • yazzzzzje

  snel veder !!!!

  8 jaar geleden
 • XSanneLovex

  maakt niks uit:)
  Loulou toch.. maar snel verder!! x

  8 jaar geleden
 • idkjauregui

  I LOVE IT SO MUCH c:
  En hahahahah, die Lou is hilarisch <3

  8 jaar geleden
 • Azriel

  Amazing story(flower)

  8 jaar geleden
 • Niallene

  Hahaha Louis blijft geweldig (:
  Snel verder! <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen