Foto bij Chat Two

Haha ik heb zo hard moeten lachen om jullie reacties! 63 abo's #lonerfeestje. Ik had echt niet gedacht dat er zo veel mensen dit leuk zouden vinden :3 ik ben dus vereerd! Laatste stukje voor vandaag, want ik moet nog leren ._.

Kleine lichtstraaltjes kietelden door het gordijn op mijn gezicht. Ik opende mijn ogen en keek op de wekker hoe laat het was. Tien over half acht. Ik draaide me om en sloot mijn ogen weer. Tien over half acht. Ik ging snel rechtop zitten en keek nog eens goed op de klok. En die loog niet.
‘Shit,’ fluisterde ik en schoot uit bed. Om precies half negen begon de les. Ik moest me nog aankleden en naar school gaan. Als een bezetene begon ik mijn kleren aan te doen en rende naar de badkamer. Binnen tien minuten zat ik in mijn auto en reed snel de weg op. Mijn auto was een oude en verroeste barrel, maar hij reed tenminste.
Mijn maag knorde als een gek, maar ik had geen tijd om te eten. Meneer Carter had me plechtig belooft, dat als ik nog één keer te laat zou komen dat ik dan tot de zomervakantie na moest blijven.
Het was gelukkig maar een kwartier rijden naar de school, dus ik zou het moeten redden.
Ik tikte ongeduldig op mijn stuur terwijl ik te wachten stond op het stoplicht. Een oud mevrouwtje liep als een slak de weg over, zelfs toen het stoplicht al op groen sprong.
‘Schiet nou op!’ gromde ik. Het mevrouwtje keek me boosaardig aan en begon mogelijk nóg langzamer te strompelen. Waarom had ik ook al weer mijn raam open? Ik toeterde en gaf een beetje gas. Het mevrouwtje keek me met grote ogen aan en begon gelukkig sneller te lopen.
Ik gaf plankgas toen ze mijn auto voorbij was en scheurde verder. Het was nu tien voor half negen. Het was (door de vrouw) nu nog vijf minuten rijden. Uiteindelijk zag ik de school en parkeerde mijn auto op een invalide plek. Ik stapte de auto uit en rende het plein over. Ik pakte een broodje uit mijn tas en begon die op te eten.
‘Ga weg!’ schreeuwde ik tegen de zwarte kraaien die op mijn broodje zaten te azen. Ik sloeg met mijn arm om me heen en opende de deur van de ingang. Ik propte mijn broodje naar binnen en rende de gang door. Nog één minuut…
Ik rende een trap op en opende een deur. Ik zette mijn voet in het lokaal en de bel klonk. Precies op tijd.
‘Fijn dat u ook gekomen bent, mevrouw Adams,’ de slijmerige stem van Carter sidderde door me heen. Serieus, ik kreeg er kippenvel van.
‘Vind ik ook,’ mompelde ik en liep naar mijn plaats.
Carter vond ik het misschien wel het minst erg. De starende blikken van mijn klasgenoten zorgen ervoor dat ik bijna ging hyperventileren.
‘Nou, Bethany de slet is toch komen opdagen…’ fluisterde een jongen en tikte zijn buurman aan. Ik wendde mijn blik af en pakte stilletjes mijn spullen.
‘Vandaag gaan we het hebben over de drie soorten radioactiviteit. Kunt u ze misschien zeggen, mevrouw Adams?’
Waarom moest die kerel altijd mij hebben? Wat heb ik hem in vredesnaam ooit aangedaan?
Meneer Carter kwam angstaanjagend op me af en bleef voor mijn tafel staan. Gatver, hij rook ook nog eens vies. Carter had vet zwart haar en een grote pukkel op zijn neus. Ik noemde hem de heksenpukkel omdat er een haar uitstak. Carter droeg altijd een zwarte oude mannen broek, met daarop een streepjes overhemd en zo’n lelijk strikje.
‘Nou eh- ‘ zei ik om mezelf wat bedenktijd te geven. ‘eh-,‘ daarna bleef het een aantal seconden doodstil. Ik hoorde een aantal mensen gniffelen wat me ontzettend op mijn zenuwen werkte.
‘Precies, mevrouw Adams! Geniaal van u,’ zei Carter sarcastisch.
‘Het goede antwoord zoals u zei zijn de alfa, bèta en gamma straling!’ hij liep naar het bord en begon een heel verhaal te vertellen.
Ik gaapte met mijn hand voor mijn mond. Hoe had ik dat antwoord ooit kunnen weten? Niet dus. Carter haatte mij gewoon. En ik hem.

In de pauze ging ik bij mijn nerd “vriend” zitten. Zoals gewoonlijk begroette we elkaar niet en gaan we ons eigen gang. Eigenlijk was het best wel erg dat ik nooit naar zijn naam of zo had gevraagd.
‘Bethany!’ joelde een paar leerlingen toen ze langs liepen. Ik klemde mijn kiezen op elkaar en pakte mijn mobiel uit mijn tas. Misschien was er nog een interessant iemand op Omegle.

You're now chatting with a random stranger. Say hi!
You and the stranger both like one direction, music and cats

Stranger: Hello x
You: I’m not x, sorry:(
Stranger: no! I’m not searching for x. it was a kiss
You: okay…
Stranger: you’re not a talker, huh?
You: if a talk, most of the people laugh at me
Stranger: why? You seem nice
You: you don’t know me, stranger
Stranger: that’s true. Tell me about you than! You like cats
You: yes, I do like cats! I have two fat cats. They always sleeping
Stranger: awh cute:)
Stranger: I’m sorry, but I have to go. Maybe we should talk again?
You: If you want
Stranger: okay, let’s do that. If you want to find me again, ask everybody: pussy? Then I answer with: I don’t eat carrots. I’m here again at 7 O’clock tonight.
You: pussy?
Stranger: don’t ask…
You: okay! I see you later
Stranger: x
Your conversational partner has disconnected.

Reacties (22)

 • Tomlinsbear

  Hello, Harry

  2 jaar geleden
 • TR0PICAL

  hahaah! Je bent een geweldige schrijfsterxDLove it! xx

  6 jaar geleden
 • 1DGEAK

  OMFG ZO CUTE!!
  En ik lachte me dood bij: i have two fat cats. Stranger: Cute:)

  O m g; HAAHAAxD

  xx

  6 jaar geleden
 • Bts

  HAZZAAAAAAA ;D

  6 jaar geleden
 • Thread

  THAT's HAZZ.

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen